Neden böyle düşünüyorsunuz pekibence siz ayrilmazsiniz.
Nasıl yaptınız çocugunuz var mıkaç ve kurtul...bunu kaçıp kurtutulan ben söylüyorum
Cünkü bahaneler buluyorsunuz ya sonra daha kötü olursa aman cocuklarim zaten görüscek babalariyla gibi. Bu yasadiginizdan kötü olmaz sizin icin ve cocugunuz icin. Bende ayrildim daha kötü olmadi sadece her sey daha iyi oldu ama güc ve cesaret lazim. Bunu sizde göremedim malesefNeden böyle düşünüyorsunuz peki
Sizin çocuklarınız var mı pekiCünkü bahaneler buluyorsunuz ya sonra daha kötü olursa aman cocuklarim zaten görüscek babalariyla gibi. Bu yasadiginizdan kötü olmaz sizin icin ve cocugunuz icin. Bende ayrildim daha kötü olmadi sadece her sey daha iyi oldu ama güc ve cesaret lazim. Bunu sizde göremedim malesef
İşte bütün mesele de bu çekip gidersem daha mı iyi olur, yoksa herşey daha mı kötüye gider. Tek korkum çocuklarımın onu örnek alması. Birde ortada çocuklar var biz ayrılsak onlar ayrılmaz babalarından bu da bir gerçek. Ha belki ayrılınca sürekli görmeyince belki bu kadar kötü olmaz bilmiyorum kafam çok karışık
Burda konu ona göresi degil size goresi.
Bi de oturup fikrinimi soruyosunuz.
Enteresansınız
Ben bunları haketmiyorum diyip boşanmak istediğini söyleyeceksin sakin bir anında ve ne derse desin ne yaparsa yapsın bu kararından vazgeçmeyeceğine kendini inandıracaksın.Nasıl ve ne şekilde ayrılmak istediğimi söyleyeceğimi bilmiyorum yani zaten artık nefret bile edemiyorum.. Tek yaptığım üzülmek nasıl bu hale geldik bunları haketmiyorum diye düşünmek..
Sorunlu evlilik veya koca degil. Kadının ta kendisi. Ve bosanmayacak? Çocuklarının hayatı bu ıgrenc kocasından daha önemsiz cunku. Sonraki verdıgı cevaplar peki?konu başlığının sorunlu olan bir evlilik olması peki?
sanki hani nasıl diyim eşimle tatile gideceğimiz yerde anlaşamıyoruz ya da eşimle eskisi kadar mutlu değilim gibi bir şey bekliyor insan ilk başlığı görünce.
Oysaki başlık sorunlu bir evlilik değil "kocamdan nasıl kaçabilirim" olmalıydı bence
Parası yok borcu harcı cok ama zom olacak kadar içmeye parası var öyle mi
Ayrıca sizi dövmüş farkındamısınız üstünüze güc uygulamıs iyi bi taraflarınız kırılmamıs
Annenizde bu kadar arkanızdayken neyi bekliyorsunuz gitmek icin hic mi haber seyretmiyorsunuz illaki size veya cocugunuza zarar mı vermesi gerekiyor
Ya en basit bira bile on küsür liraÇocuğuna flüt alacak parası yok ama içmeye parası var.
Kaç para ulan bir flüt? :) aklıma bu geldi.
Sorunlu evlilik veya koca degil. Kadının ta kendisi. Ve bosanmayacak? Çocuklarının hayatı bu ıgrenc kocasından daha önemsiz cunku. Sonraki verdıgı cevaplar peki?
Kocıs ıcın özünde iyi biri demesi. Hersey harıkaymis da birden bozulmuş gıbı biz ne ara bu hale geldik demesi.
valla biz ekonomimiz de fena olmamasına rağmen bırak zom olmayı çakır keyif bile olamıyoruz artıkParası yok borcu harcı cok ama zom olacak kadar içmeye parası var öyle mi
Ayrıca sizi dövmüş farkındamısınız üstünüze güc uygulamıs iyi bi taraflarınız kırılmamıs
Annenizde bu kadar arkanızdayken neyi bekliyorsunuz gitmek icin hic mi haber seyretmiyorsunuz illaki size veya cocugunuza zarar mı vermesi gerekiyor
Aynen dediğin gibi durumumuz iyi ama bi mekanda ikinci kadehi söylerken iki kere düşünüyoruz resmen veya fix menüye yöneliyoruz secim yaparkenvallahi insan demek ki duruma dışarıdan bakamıyor kendini göremiyor
bide ben şunu hiç anlamıyorum yaa bebek isteyen mutlu çiftler yıllarca bebek yapmakla uğraşır, böylelerinin hemen çocuğu olur rabbim gücenmesin ama...
bu inkar psikolojisi, hani aslında beni seviyor düşüncesini burada yazmasa da içten içe inanıyor, inanmak da istiyor. Keşke öyle olsa keşke herkes sevse sevilse ama bu kadar da kör göze parmak olunmamalı artık...
valla biz ekonomimiz de fena olmamasına rağmen bırak zom olmayı çakır keyif bile olamıyoruz artıkhepimiz yeşilaycı olduk bunlar bu yoklukta ispirto mu içiyorlar?
Aynen dediğin gibi durumumuz iyi ama bi mekanda ikinci kadehi söylerken iki kere düşünüyoruz resmen veya fix menüye yöneliyoruz secim yaparken
Ev partileri daha uyguna geliyor dısarı cıkmaktansa onu tercih ediyoruz kimi zaman vs vs
Ama adam cebinde parası yok aksam arkadaslarıyla icmeye cıkıyor gayet güzel icip icip kafayıda buluyor ne güzel memleket ya
Bide siddet görmüyorum demiş ya yuh kolunu bükmüş illa kırmasımı lazımdıHayır şiddet görmüyorum kolumu bükme olayından sonrası olması sadece sözlü şiddet bağırıyor çağırıyor. Sağa sola vurmaya çalışıyor küfür ediyor
Ya tamam tekelden alsınlar insinler sahile ptoban kenarına nerede iciyorlarsa icsinler ama en basitinden bi rakı alsalar bile kaç yüz lira olmusay konu sağolmasın da dışarıda bir içki şu kadar oldu deyince arkadaş ben şok oldum 1 yıldır çıkmıyormuşuz dışarı
bence konusahibinin eşi arkadaşlarıyla buluşup bir içki alıp içiyorlardır
o kadar da mekanda kop kop yapmaz herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?