Sorunlu giden evlilik..

Neden böyle düşünüyorsunuz peki
Cünkü bahaneler buluyorsunuz ya sonra daha kötü olursa aman cocuklarim zaten görüscek babalariyla gibi. Bu yasadiginizdan kötü olmaz sizin icin ve cocugunuz icin. Bende ayrildim daha kötü olmadi sadece her sey daha iyi oldu ama güc ve cesaret lazim. Bunu sizde göremedim malesef

Sizin çocuklarınız var mı peki

son bi kaç gündür televizyon izledinizmi hiç?kaç tane erkek müsveddesi 'seven koca' eşini çocuklarının önünde doğradı.ya siz iyimisiniz allah aşkına,başınıza darbe falan mı aldınız yoksa.ne bekliyorsunuz boşanmak için.ben tv de ki şiddet içeren yayınları dahi çocuklarıma izletirmiyorum ama siz canlı canlı yaşatıyorsunuz.annenize ve çocuklarınıza çok üzüldüm.

esini en iyi sen tanirsin ama bu tip manyaklar genelde cocuk cocuk diye geberen tipler degil.
ayrilmak istiyorsan para biriktir ve kücügün azcik ayaklanmasini bekle

Burda konu ona göresi degil size goresi.
Bi de oturup fikrinimi soruyosunuz.
Enteresansınız

konu başlığının sorunlu olan bir evlilik olması peki?
sanki hani nasıl diyim eşimle tatile gideceğimiz yerde anlaşamıyoruz ya da eşimle eskisi kadar mutlu değilim gibi bir şey bekliyor insan ilk başlığı görünce.
Oysaki başlık sorunlu bir evlilik değil "kocamdan nasıl kaçabilirim" olmalıydı bence

Nasıl ve ne şekilde ayrılmak istediğimi söyleyeceğimi bilmiyorum yani zaten artık nefret bile edemiyorum.. Tek yaptığım üzülmek nasıl bu hale geldik bunları haketmiyorum diye düşünmek..
Ben bunları haketmiyorum diyip boşanmak istediğini söyleyeceksin sakin bir anında ve ne derse desin ne yaparsa yapsın bu kararından vazgeçmeyeceğine kendini inandıracaksın.
Herşey aldığın karara bağlı.

Sorunlu evlilik veya koca degil. Kadının ta kendisi. Ve bosanmayacak? Çocuklarının hayatı bu ıgrenc kocasından daha önemsiz cunku. Sonraki verdıgı cevaplar peki?
Kocıs ıcın özünde iyi biri demesi. Hersey harıkaymis da birden bozulmuş gıbı biz ne ara bu hale geldik demesi.

Parası yok borcu harcı cok ama zom olacak kadar içmeye parası var öyle mi
Ayrıca sizi dövmüş farkındamısınız üstünüze güc uygulamıs iyi bi taraflarınız kırılmamıs
Annenizde bu kadar arkanızdayken neyi bekliyorsunuz gitmek icin hic mi haber seyretmiyorsunuz illaki size veya cocugunuza zarar mı vermesi gerekiyor

Çocuğuna flüt alacak parası yok ama içmeye parası var.
Kaç para ulan bir flüt? :) aklıma bu geldi.

Eklentiler

• 1566819336662.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 37
Çocuğuna flüt alacak parası yok ama içmeye parası var.
Kaç para ulan bir flüt? :) aklıma bu geldi.
Ya en basit bira bile on küsür lira
E bitaneylede sarhos olcak hali yok
İcip icip ev dagıtıyor sürekli karısına siddet uyguluyor ama borcu cok hadi ordan ya

vallahi insan demek ki duruma dışarıdan bakamıyor kendini göremiyor
bide ben şunu hiç anlamıyorum yaa bebek isteyen mutlu çiftler yıllarca bebek yapmakla uğraşır, böylelerinin hemen çocuğu olur rabbim gücenmesin ama...
bu inkar psikolojisi, hani aslında beni seviyor düşüncesini burada yazmasa da içten içe inanıyor, inanmak da istiyor. Keşke öyle olsa keşke herkes sevse sevilse ama bu kadar da kör göze parmak olunmamalı artık...

valla biz ekonomimiz de fena olmamasına rağmen bırak zom olmayı çakır keyif bile olamıyoruz artık hepimiz yeşilaycı olduk bunlar bu yoklukta ispirto mu içiyorlar?

Aynen dediğin gibi durumumuz iyi ama bi mekanda ikinci kadehi söylerken iki kere düşünüyoruz resmen veya fix menüye yöneliyoruz secim yaparken
Ev partileri daha uyguna geliyor dısarı cıkmaktansa onu tercih ediyoruz kimi zaman vs vs
Ama adam cebinde parası yok aksam arkadaslarıyla icmeye cıkıyor gayet güzel icip icip kafayıda buluyor ne güzel memleket ya

ay konu sağolmasın da dışarıda bir içki şu kadar oldu deyince arkadaş ben şok oldum 1 yıldır çıkmıyormuşuz dışarı
bence konusahibinin eşi arkadaşlarıyla buluşup bir içki alıp içiyorlardır
o kadar da mekanda kop kop yapmaz herhalde?

Ondan sonra evlilik öncesi sevisenlere atilip tutuluyor. Konu sahibi nikahli esi ile sevisip cocuk dogurdu. Simdi cokmu iyi bir hayat sürüyor o cocuk? Babasinin alkolik, annesini döven halini asla unutmayacak. Konu sahibi bosansa dahi, cocugun ömür boyu siddet yanlisi psikopat babasi olacak.

O cocuklara cidden üzüldüm

Ya tamam tekelden alsınlar insinler sahile ptoban kenarına nerede iciyorlarsa icsinler ama en basitinden bi rakı alsalar bile kaç yüz lira olmus

Ben de sizin gibi kendimi kandırıp durdum yıllarca. Evimde tam bir ruh hastası var. Artık 2,5 yaşındaki çocuğumuza da kötü davranıyor ki bağırmazdı ama manyak olduğu için kendini çocuga da tutamıyor. Çocuk bir şey dökmeyecekmiş yerlere falan.. Allah ıslah etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…