Sorunlu giden evlilik..

Ya Allah askına hiç mi televizyon izlemiyorsunuz. o kadınlardan biri de siz olacaksınız belkide Allah korusun.
Alkolik psikopatın teki bir adamla ne işiniz var?
Hiç mi canınızın kıymeti yok.
4 aylık nerdeyse hala lohusa kadına yaptıklarına bak seviyormuş hadi oradan!

Ya Allah askına hiç mi televizyon izlemiyorsunuz. o kadınlardan biri de siz olacaksınız belkide Allah korusun.
Alkolik psikopatı teki bir adamla ne işiniz var?
Hiç mi canınızın kıymeti yok.
4 aylık nerdeyse hala lohusa kadına yaptıklarına bak seviyormuş hadi oradan!

Benim anlamadigim da: adam psikopatın teki. Hemen hop ikinci cocuk. Büyük olanın psikolojisini düşünemiyorum bile. Bu çocuklar bu ortamda büyüse ne olurlar düşünmek bile istemiyorum

Beni en çok çıldırtan kısım anneme yaptığı olurdu.
Kendinize yapmasına izin verdiklerinize bir şey demiyorum..
Tercih meselesi.
Belki iyi anlar hatırına, sevginizin de etkisiyle tahammül edebiliyorsunuz.

Ama çocuklarınıza bunları yaşatmaya hakkınız yok.

Babanız rahmetli, tek başına yaşam mücadelesi veren kadına bunları yaşatmaya hakkınız yok.

Evliliğinizin başlarında ilk çocuktan sonra hemen ikincisini yapmayacaktınız.maddi olarak eksilerdeyken ve aile içi sorunlar varken ikincisini dünyaya getirmek sorunlarımıza yenisini katmak oluyor.

Şu noktada eşiniz size saygı duymuyor , geçtim sizi dayak yendiğine göre çevresiyle de sorunlu.bu adamın size bir yararı yok,üstüne üstlük ailesini bile sizin üstünüze salıyor. Eşiniz ne yazık ki umutsuz vaka, çözüm boşanmak ve annenizle bir olup, yeni düzen kurup ayaklarınızın üstünde durmak

Nasıl gideceğimi bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum yani yüzüne söylesem daha mı kötü olur habersizce gitsem ayrılmak istediğimi söylesem daha mı kötü olur bilmiyorum...

acikcasi okurken dehsete dustum Anneniz babaniz arkanizdaysa bosanin bence . Evet evlenmek kadar bosanmakta zor ama siddet gormussunuz buna dayanmayin bence iyi dusunun derim

acikcasi okurken dehsete dustum Anneniz babaniz arkanizdaysa bosanin bence . Evet evlenmek kadar bosanmakta zor ama siddet gormussunuz buna dayanmayin bence iyi dusunun derim
Ona göre şiddet değilmiş yanlıslıkla olmuş sözlü şiddet fazlasıyla var zaten şahsıma hakaret küfür..

Ona göre şiddet değilmiş yanlıslıkla olmuş sözlü şiddet fazlasıyla var zaten şahsıma hakaret küfür..
ne bileyim uzuldum. siddet affefilebilcek birsey degil heleki cocuklarin onunde yazik degilmi o cocuklara neden bunu yasatirlar bilmiyorum. artik annesine kadar gitmis konu resmen adamin gozu donmus her an herseyi yapabilicek bir adamla ayni evde yasamak ne kadar dogru yani

bakin hanimefendi- eger bosanmak istemiyorsaniz ailenizi arayip ortaliga micmayin.
he diyelim micildi bari sacmayin.
annenize günah degilmi? bu yasindan sonra birde damat zorbaligi cekiyor.
sizde taramali tüfek gibi cocuk dogurun- zaten birinciye cok süper baba olmusya hemen ikinciyide yapmissiniz.
yahu madem böyle ipini koparmis heriflerle evleniyorsunuz (10 yil kocaciz kalsam bu tip bir adami koynuma almam) bari ailenize sicratmayin cirkefi. susun ve cekin cilenizi.
he yok cekemiyorum derseniz- BOSANIN.

Nasıl gideceğimi bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum yani yüzüne söylesem daha mı kötü olur habersizce gitsem ayrılmak istediğimi söylesem daha mı kötü olur bilmiyorum...

Yüzüne söylesen hayhay ne demek tabii gidebilirsiniz diyeceğini pek sanmıyorum. gitmemeniz için yeminler edecektir bir daha olmayacak diye ama değişen bir şey olmayacak,ona kanıp birkaç zaman daha evde kalıp kötü muameleye maruz kalacaksınız.bu nedenle mektup ya da uygun bir zamanda telefonla durumu belirtirsiniz.yine de eşinizi en iyi siz bilirsiniz, bunlar içindeki uygulanabilir ve uygulanamayan fikirleri sizden başkası bilemez.
Ya da hiç birini yapmayıp boşanma dilekçenizi avukata verip,avukatınız sizin yerinize iletişime geçer gerekli hallerde

Hem suçlu hem güçlü deyiminin vücut bulmuş hali..
Anneniz sizi korumak adına ailesini arıyor konuluyor diye hakarete uğruyor.
Siz çekebilirsiniz ama kimse kusura bakmasın ben annemin böyle bir muameleyle kalmasına müsade etmezdim.
Eşinizde şiddet eğilimli, obsesif ve kötü bir aile babası ve hala duruyorsunuz. Çocuklarınıza üzüldüm hiçkimseye değil de.

bakin hanimefendi- eger bosanmak istemiyorsaniz ailenizi arayip ortaliga micmayin.
he diyelim micildi bari sacmayin.
annenize günah degilmi? bu yasindan sonra birde damat zorbaligi cekiyor.
sizde taramali tüfek gibi cocuk dogurun- zaten birinciye cok süper baba olmusya hemen ikinciyide yapmissiniz.
yahu madem böyle ipini koparmis heriflerle evleniyorsunuz (10 yil kocaciz kalsam bu tip bir adami koynuma almam) bari ailenize sicratmayin cirkefi. susun ve cekin cilenizi.
he yok cekemiyorum derseniz- BOSANIN.
Ne deseniz haklısınız ikinci bebeğine hamile kaldığımı öğrendiğim de o kadar ağladım ki anlatamam ama anne olduktan sonra anladım ki herşey boş başımdaki de adam olsaydı da bunları yapmasa keske iki tane evladım var insan daha ne ister ki deyip otursa ama demek ki adamlık ta zor zanaat herkesin harcı değilmiş bunu anladım...

Ne deseniz haklısınız ikinci bebeğine hamile kaldığımı öğrendiğim de o kadar ağladım ki anlatamam ama anne olduktan sonra anladım ki herşey boş başımdaki de adam olsaydı da bunları yapmasa keske iki tane evladım var insan daha ne ister ki deyip otursa ama demek ki adamlık ta zor zanaat herkesin harcı değilmiş bunu anladım...

Mesleğiniz var mi? Veya size destek olabilecek bir aile

Seven bir insanın asla yapmayacağı şeyler.. Her zaman sığındıgı tek şey "seviyorum, istemeden oldu, haklısın, moralim bozuk, bidaha yapmayacağım"
İroniden anlamayan nesle aşina degilim
Hanımefendi ironi yaptım?
Hemde hıc sevilmiyorsunuz.
Neyseki bilincindesiniz

Back
X