Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi narsist.. Hayatımı yoluna koyup usulunce huyuna giderek ayrılmam lazım. Beklemedeyim. Sıfır cinsel hayat, sıfır his, sıfır nefret. Gerçi o bana karşı nefret besliyor o ayrı..
Boşanınca bile öldürülen kadınlar var boşandığı için.Boşanmazsanız yeni kadın cinayetleri başlıklarında sizi göreceğiz sanırım.
Hala neyi bekliyorsunuz?
Sizi öldürmesini mi????
iyi o zaman dizinin dibinde oturun öldürmesin diye.Boşanınca bile öldürülen kadınlar var boşandığı için.
Boşanınca bile öldürülen kadınlar var boşandığı için.
Karıştırdınız sanırım benim mesajım değil o.
Karıştırdınız sanırım benim mesajım değil o.
EVET VAR herşeyi affet affet bi yere kadar her seferinde daha da berbat oluyor üzerine koyuluyorNasıl yaptınız çocugunuz var mı
Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum ki ben de pişmanım beni kovduğu zaman gitmeliydim ama bu olay kurban bayramından baya önce oldu. Soğudum ondan. Şimdi onun bu yaptığını sineye çektim evet. O karıncayı bile öldürmez böcek görse tırsan bi insan gelip te beni öldürmesi biraz sıkar. Sadece rahat bırakmaz ayrılmamak için elinden geleni yapar. Kimse kimin ne yaşadığını tam olarak bilemez burdan anlatmayla bile. Ben soğudum artık hazmedemiyorum şimdi o olayı sineye çektiğim için durduk yere gitmiş gibi görcek en basiti param yok beni bıraktı gitti gibisinden