Sorunlu giden evlilik..

Boşanmazsanız yeni kadın cinayetleri başlıklarında sizi göreceğiz sanırım.

Hala neyi bekliyorsunuz?

Sizi öldürmesini mi????

Boşanınca bile öldürülen kadınlar var boşandığı için.

Ama konu sahibi bile bile iki çocuğuna bunu çektiriyor.

Ayrılırsam öldürür korkusuyla boşanamayacak mı yani?

Yazık o yavrulara da...

İşe girebilir durumdaysa derhal ayrılmalı ailesi de destekler umarım.

Yani ne yapmanız gereken düpe düz açıkta - İkinci bir Emine Bulut vakası olmaması için!!

Ben sizin gibi insanlari gercekten anlamiyorum.. o cocuklara yazik, 100% onarda yarin bir gün eslerine siddet göstercekler ayni babalari gibi, aferin size böyle cocuk yetistirdiginiz icin. Akil var fikir yok allahim

Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum ki ben de pişmanım beni kovduğu zaman gitmeliydim ama bu olay kurban bayramından baya önce oldu. Soğudum ondan. Şimdi onun bu yaptığını sineye çektim evet. O karıncayı bile öldürmez böcek görse tırsan bi insan gelip te beni öldürmesi biraz sıkar. Sadece rahat bırakmaz ayrılmamak için elinden geleni yapar. Kimse kimin ne yaşadığını tam olarak bilemez burdan anlatmayla bile. Ben soğudum artık hazmedemiyorum şimdi o olayı sineye çektiğim için durduk yere gitmiş gibi görcek en basiti param yok beni bıraktı gitti gibisinden

Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum ki ben de pişmanım beni kovduğu zaman gitmeliydim ama bu olay kurban bayramından baya önce oldu. Soğudum ondan. Şimdi onun bu yaptığını sineye çektim evet. O karıncayı bile öldürmez böcek görse tırsan bi insan gelip te beni öldürmesi biraz sıkar. Sadece rahat bırakmaz ayrılmamak için elinden geleni yapar. Kimse kimin ne yaşadığını tam olarak bilemez burdan anlatmayla bile. Ben soğudum artık hazmedemiyorum şimdi o olayı sineye çektiğim için durduk yere gitmiş gibi görcek en basiti param yok beni bıraktı gitti gibisinden

Ne düşünüyorsa düşünsün. Bosanma dosyasında uyanır yaptıklarına

zaten herşeyi diyemişler arkadaşlar, eşinizle ve boşanma durumunuzla ilgili bişey demicem o yüzden.

Ama ya oğlunuz? Şuan her şeyi anlıyor. İnşallah bunları örnek alan bir çocuk olmaz. Aa çocuklar gördüğünü yansıtıyor, yarın arkadaşlarına başlayan küçük şiddet zamanla büyür. En azından oğullarınız için bir şeyler yapın.

Unutmayın, şu katiller, şiddet uygulayan caniler böyle babaları örnek alıyor.

Sizin gibi kadınlara sinir oluyorum. Kavganızı annenize söylediniz, o kadıncağız tek başına olmasına rağmen arka çıktı, eşiniz de gitti o kadına hakaret etti, siz de hala o kocanız denen utanmazın yanındasınız hala öyle mi ? Madem çok kıymetli kocişin var, neden kadıncağızı zor durumda bıraktın ? Ya evladın ? O çocuğun günahı ne de böyle saçma sapan bir tartışmayı görüyor? Biraz kendinize gelin yahu.

boşanmama sebebiniz ne neyden korkuyorsunuz? maddi mi?
başka bişey olamaz da bu adamda sürekli kredi falan çekiyormuş.
sizi tutan ne?
ölüme mi hasretsiniz anlamadım ki?

Back
X