e 18 yaşında ne nişanı o zaman?
adam her türlü haltı yiyecek ama sen sineye çekeceksin olur mu?
at nişanı.
hayatı ve erkekleri tanımak için kendine zaman tanı..
Siz ne diyorsunuz yaa!! Nedir bu kötü gaz vermenin manasi!! Belli ki bayagi bir probleminiz var. İkidir ayni minvalde kasten mi yapiyorsunuz. Nisanlisinin bir halt yedigine dair bir anlatim var mi yukarda? Yok. Eee buseayazin kötü olmasini mi istiyorsun. Problemin ne!!
Siz ne diyorsunuz yaa!! Nedir bu kötü gaz vermenin manasi!! Belli ki bayagi bir probleminiz var. İkidir ayni minvalde kasten mi yapiyorsunuz. Nisanlisinin bir halt yedigine dair bir anlatim var mi yukarda? Yok. Eee buseayazin kötü olmasini mi istiyorsun. Problemin ne!!
sen kimsin be.
konuyu iyi oku nişanlısı sürekli günübirlik şeyler yaşıyormuş onu anlatıyorum ayrıca sen avukatı mısın haddini bil düzgün konuş.
kesin nişanlısının akrabası falansın da zoruna gitti.
Gerçekten tamamiyle sorumsuz ve mızmız bi çocuk gibi yapıyo ben ona sevgimi belli edip kırılmadıkça daha iyi olur diye düşündüm ama olmadı iyice egosu tavan yaptı kendini vazgeçilmez zannediyo şimdi de rahat bırakayım fazla üstüne düşmeyeyim bakalım nolcak napçak diyorum aslında vazgeçilmez olmadığını anlasın
Evet, bence de öyle davranmalısınız. Bence çok da kaptırmayın kendinizi ona, hareketlerini analiz edin, bir eş adayından beklediğiniz nelerin onda olduğunu sorgulayın. Bunu bir zamanlar yapmakta geç kalan biri olarak size önerim budur. Duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Erkek psikolojisi farklı. Bizimkine benzemiyor. Gerçi çok olgun, sorumluluk sahibi, sahiplenen, kadınını el üstünde tutan erkekler de var, erkeğine göre de değişir ama genelde haddinden fazla ilgi onların egosunu yükseltiyor ve sizin nişanlısınız anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bu kategoride. Ne olursa olsun bir erkeğe bu kadın ne de olsa ne yapsam barışır, ne yapsam beni bırakmaz rahatlığını vermemek gerekiyor. Bir erkeğe vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ve ilk vazgeçtiği de sen oluyorsun.
Nişanlım beni önemsemiyo beni dikkate alması beni önemsemesi için neler yapabilirim. Sanırım günübirlik ilişkilere alışmış olduğu için sadece onu mutlu ettiğim zamanlarda bana değer veriyo hiç bir sorumluluk almıyo sorunlarımız olduğu zaman benden uzaklaşıp benim ondan özür dilememi bekliyo bu konuda bana yardım edermisiniz neler yapabilirim?
Nişanlım beni önemsemiyo beni dikkate alması beni önemsemesi için neler yapabilirim. Sanırım günübirlik ilişkilere alışmış olduğu için sadece onu mutlu ettiğim zamanlarda bana değer veriyo hiç bir sorumluluk almıyo sorunlarımız olduğu zaman benden uzaklaşıp benim ondan özür dilememi bekliyo bu konuda bana yardım edermisiniz neler yapabilirim?
Tek başına dağ olamazsın be güzelim?
Şimdiden tüm duygusal sorumluluk senin üzerinde?
Evlendikten sonrasını tahmin edemeyecek kadar gözün kapalı değildir umarım.