sorunlu iliski :(

İkimizde oturcağımız yerde kararlıyız fakat bizim kararımız uygulanırsa ailesi nişanlımı terkediyo ailesiyle benim aramda kaldı bi aile bu kadar üzermi çocuğunu ya

Pardonda evlendinde 3 cocugunmu var ?
Napacagini bilmiyorsun?

Adam simdiden Allah icin verdigi sözü tutamiyor ilerde sana verdigi sozleri hic tutmaz ..

Daha ailesine dpnupte ben evleniyorum , ben istedigim yerde ev tutarim diyemiyorsa , o adamdan ne es olur nede ilerde baba olur ..

Caresiz bir durumun yok ..
Nisanlilik donemi birbirlerini daha yakindan tanisin diye yapiliyor ciftlet icin.
Daha yolun basindayken ..
Sepeti koluna herkes kendi yoluna .
Bir ana kuzusu vakasi daha iste ..

aman silsinler sizi çok da önemli sanki. blöf yapıyorlar. nişanlınız ile ayrılıp ayrılmamak size kalmış. ama ayrılmazsanız da onları dinlemeyin kendi kararlarınızı kendiniz verin.

Ailesinin seni istememe sebebi ne? Ve anlamadigim ailen nasıl oluyor da üstelik de kendi yanlarında sana bagirilmasina izin veriyorlar? O adam ne cesaretle böyle davranabiliyor? Gerçekten şaşkınım.

Ailesinin sana bu şekilde davranmasının tek sebebi nişanlın canım.
Zaten sözünün eri olsaydı, senin demene fırsat vermeden ev olayında yorumunu yapardı.
Anladığım kadarıyla o bebe bir şey demediğinden sen konuya dahil olmuşsun. Yanlış olmuş ama olacağı varmış. Ailesi adama saygı duymuyor, insan yerine koymuyor ki seni koysun. O yüzden çaresiz değilsin. Sadece artısıyla eksisiyle tekrar bir gözden geçir ilişkini.

yakın oturunca ne olucak. size gelen misafirlerin sayısını yazcaklar herhalde bi kenara.
evlenirkende neler neler cıkar ortaya. sanki kız almıolar. kız veriyolar

anamm bu nasıl bişi böyle sana hangi hakla bağıra biliyorlar hele birde ailenin yanında. nişanlın da tam bir anakuzusuymuş bu adam seni daha bu aşamada korumuyorsa bundan sonra hiç bekleme korumasını. arkana bakmadan koşarak uzaklaş bence.

defolun gidin dedi ve sen napıcağını bilmiyor musun?
Ailemin yanında kaynım bana defolun gidin diyecek beni küçük düşerecek
Çok meraklı değiliz size de ailenize de asıl edebinizle konuşmayacaksınız gidin burdan derdim
ya ayrıl ya da net mutsuz olacaksın.

benim eşimin ailesi ya da eşim aileme bağıracak, beni rencide edecek kelimeler kullanacaklar haa.. ne sevdiğim adam tanırım ne koca koca insanlar.. yırtarım hepsini o defolun lafını da yediririm.. niye bu kadar acizlik yapıyorsunuz anlamıyorum aileniz sizi zorla mı veriyor..
bırakın olgunluğa erişememiş, anasının babasının lafıyla dönüp duran adamları.. böyle erkek de olmaz böyle evlilik de..
evlenirsiniz sonra bir derdim var köşesinde daha büyük sorunlara yardım beklersiniz benden söylemesi..

konumu oku ve kaç kurtul ...yakın demek her şeyinize karışacakları anlamına geliyor..ha birde eşin şimdiden boyun eğip sesini çıkarmadıysa ve babası bu terbiyesizliği yaptıysa arkana bile bakma ....ilerde çok başın ağrır,benim gibi ve diğer bir çok arkadaş gibi 'boşanıyoruz' başlığı açarsın

Defolun gidin dediklerinde senin ailen bir şey demedi mi ? Benim babam olsa nişan atmakla kalmazdık bir de 2 aile birbirine girerdi yumruk yumruğa :))

Nerde oturacağınıza anne babalar karışıyor ve siz ikinizde ses çıkaramıyorsanız
Kayınpeder böyle fütursuz bağırma cesaretini gösterebiliyorsa
Siz ikinizde evlenmek için olgunlaşmamışsınızdır.Bırak gitsin.

oha ya kayınpedere neymiş hemen ayrıl nişanlında ana baba sözünden çıkamayan biri demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…