sorunlu iliski :(

nisani at.. cok mu zor?

Allah'ın kitabına el basıp verdiği sözden dönen varlık(adam diyemiyorum kusura bakma) için üzülüyor musun bide. Kaç kurtul lütfen

Balık baştan kokar.Görünen köy kılavuz istemez.
Ondan sonracığıma...Zararın neresinden dönsen kardır.Vs...Vs...
Ha bir de bile bile lades durumu vardı.Ah ah aşkın gözü bu kadar mı kör olur.

Kiz tarafi karsi taraf galiba
Ne demek kiz evinde bagirir baban sepetlemedi mi evinizden?

Benim babam değil ayni yerde oturmama evlenmeme izin vermezdi bu saygisizlarla..

Babanın annenin yanında o adamcık sana nasıl bağırdı?

Bana degil ogluna bagrdı ama bende üstüme alındım sonucta ben cevap verdim ona ailem o anda sizin tutcagnz eve biz karışamayız diye ses çıkarmadı birde en başından sorunlu oldugunu biliyolardı ben bile bile taktm yüzüğü soranlara diyorum yeminide boşuna istemedim yakın olursak evliliğim yürümicek biliyorum ama anlatamıyorum erkekler evde ne olup bittigini bilmiyolar seviyolar seni kızları gibi görüyolar diyo farkında degil kızı gibi gören dedigi olmadgnda defol git demez ailesi karsmasa cok mutluyduk off off cok zor sevmek

aradaki sorunlari, nisanlinin sozunde durup durmayan bir insan olup olmadigini, karsilastiginiz sorunlarda senin yaninda ne kadar durdugunu iyice gozlemle. hemen evlenme derim ben.
bunlar senin onu tartip, taniyip, gorup, karar vermen icin yasanan seyler, test gibi.
bu sureci iyi degerlendir.

Ay bu aileler ne istiyor ya anlamiyorum geline zarar verince ogluna zarar verdigini anlamiyorlar mi acaba ??? Bende 2 aylik evliyim benim kv lerde esimin evlenmesini istemediler ama esim hep benim yanimdaydi zaten uzaktayiz ilk defa 15 tatilde gidicez yanlarina korkuyorum bende kirici birsey demelerinden. Ama sen daha nisanlisin ve eger nisanlin senin degilde ailesinin yaninda olursa bence sakin evlenme bile bile lades deme.

sizi istemeyen bir aileye gelin olmayı niye kabul ediyorsunuz ki sözünde durmayan nişanlınıza mı güveniyorsunuz ? kayınpeder sizin evde sesini yükseltiyor buna rağmen devam mı edeceksiniz ? benim babam hayatta kabul etmezdi böyle bir duruma düşmemi

Daha en baştan böyle yapan birine bir ömür boyu güvenemezsin ki canim, gercekten inan hic bana gore degil aman öyle mi yaptı ayrıl bunu mu dedi boşan tarzı tavsiyeler ama bu olayı toparlayamadikça yani onun aklı başına gelmedikçe bu iş olmasin sonra ileride daha çok üzülen taraf siz olmayin

O sözünden döndüyse, sende bu ilişkiden donmelisin. Yapilacak tek şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…