sorunlu muyum?

Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun peki şu nasıl; ben öyle çok heveslenmeden normal bir şekilde tanımak için arkadaş ortamında tanışsam, birbirimizden elektrik alacak mıyız vs. Daha sonra ailesi nasıl birileriymiş onu öğrenirim gerekirse çünkü bu zamanda birçok muhafazakar ailenin çocuğu üniversitede kafasına göre özgür takılıp daha sonra ailesinde gördüğü çizgilere dönüyor. Kendi abimden biliyorum biraz ben de..Eğer ailesi dindar, muhafazakar birisiyse ve çocukta zaten beni tanıyınca yapımı anlar ona göre kararını kendisi verir. Tanışınca ona ondan hoşlandığımı çaktırmam olur biter. Bu nasıl??

ayrıca canım şunu da eklemeden geçmeyim bir insanı eğer istiyorsan şayet başlarsa ilişkiniz sakın dğeiştirme düşüncesi yer almasın kafan da çünkü bu sonradan pürüz çıkartıyor neyse öyle kabul etmelisin başta bilipte sonradan değiştirmeye çalışma. ama tabi kendiliğinden dediğin gibi bir dğeişim olursa ne ala hayırlısı olsun hakkında sen kararını az çok belirlemişsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…