- 19 Aralık 2018
- 103
- 45
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mutlulukmu
Evet süpürgeden fazla burnundan gelsin İnşSaçınızı süpürge etmeyi bırakın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet süpürgeden fazla burnundan gelsin İnşSaçınızı süpürge etmeyi bırakın.
Mesela su istyrdu dyrdum suyunu kendin alacak kadar sağlıklısın ben yeterince yorulyrm sna su vermek ne oluyor deyince kavga ederdi düşünsenize adam bu sebepten dolayı kavga edyrduÇok haklısınız bazen eşim öyle davranıyor kendımı annesi gbi hissetmeme neden oluyordu. K. Bakma senin annen degilim deyip bazı şeyleri yapmıyordum
Suyu ayağına mı götürüyordunuzMesela su istyrdu dyrdum suyunu kendin alacak kadar sağlıklısın ben yeterince yorulyrm sna su vermek ne oluyor deyince kavga ederdi düşünsenize adam bu sebepten dolayı kavga edyrdu
Siz herşeyi ayaklarına sermissiniz bu kadar yapınca kıymeti olmuyor insanınMesela su istyrdu dyrdum suyunu kendin alacak kadar sağlıklısın ben yeterince yorulyrm sna su vermek ne oluyor deyince kavga ederdi düşünsenize adam bu sebepten dolayı kavga edyrdu
İyi okumadınız herhalde vermiyorum diye yazdım yaptım verdm demedimSuyu ayağına mı götürüyordunuz![]()
Sanirim hatam affetmekBiraz nasıl alistirdiginizlada alakalı
Nankörlük sanırım bu başka açıklaması yok ellerinden gitse bu ilgi alaka ne kaybettiğini anlayacakİyi bir resti hakediyor suan
Madem okadr sıkılmıs gitsin evden?
Tutan mı var
Herseyin en iyisini önüne serince sımarıyorlar net![]()
Kendiniz düzgün yazmaya zahmet ederseniz bizde okumakta zorlanmayız.Neyse zaten tek yapmadığınız su götürmemek olmuş.Boşanın çekmeyin bu adamı çünkü değişmez.İyi okumadınız herhalde vermiyorum diye yazdım yaptım verdm demedim
Tespit gibi tespit bende görmedim malesef.Şunu yapan kimsenin evliliğinde gün yüzü gördüğünü görmedim.
Arkadaşım orda gayet anlaşılır yazılmış adama sağlıklısın suyunu al diye yazyr yazmak için yazmayın ayrıca tanımadığınız birine kin beslemeyin düşman yazılar yazmayın benm tek amacım biraz olsun burda teselli bulmakKendiniz düzgün yazmaya zahmet ederseniz bizde okumakta zorlanmayız.Neyse zaten tek yapmadığınız su götürmemek olmuş.Boşanın çekmeyin bu adamı çünkü değişmez.
Gayet anlaşılır yazsaydınız sorma gereği hissetmezdim.Yazmak için değil sormak için yazdım.Kin düşmanlık falan baya saçmalamışsınız şuan.Bende yardımcı olmak niyetiyle yazmıştım ama baya fevrisiniz yani.Arkadaşım orda gayet anlaşılır yazılmış adama sağlıklısın suyunu al diye yazyr yazmak için yazmayın ayrıca tanımadığınız birine kin beslemeyin düşman yazılar yazmayın benm tek amacım biraz olsun burda teselli bulmak
Zihniyet meselesi kadınlar herseyı yapmak zorundaymıs gbı. Su vermek mesele degıl verirsin oda verir vs vs bunu bı göreve dönüştürmesi sorun. Eşim bi ara takmıstı ÇAY VER demeye anlamadım duymadım bidaha soyle rica et hadi kendine alırken banada ver dıye dıye yontulduMesela su istyrdu dyrdum suyunu kendin alacak kadar sağlıklısın ben yeterince yorulyrm sna su vermek ne oluyor deyince kavga ederdi düşünsenize adam bu sebepten dolayı kavga edyrdu
Tuttum bu sözü ❤Bir uzmandan dinlemistim diyor ki Eşlerinizin hayatini kolaylastirayim mantığını abartip annesi oluyorsunuz olmayın
Onun bi annesi var zaten
Eğer siz annesi olursanız bir de sevgili arayacak bunu unutmayın
Derdin neKendiniz düzgün yazmaya zahmet ederseniz bizde okumakta zorlanmayız.Neyse zaten tek yapmadığınız su götürmemek olmuş.Boşanın çekmeyin bu adamı çünkü değişmez.
Pardon? Derdim düzgün ve anlaşılır yazmanız ki millet ne anlattığınızı anlasın. Senin derdin ne?Derdin ne
Valla buraya yazınca bazı tipleri göryrm tanımadığı birine kin nefretle yazan ne istediği belli olmayan konu sahibini acaba daha ne kadar kötü ederim merhametsiz öfke dolu kalpleri görünce daha çok dyrm kendime en iyisi hiç konu açmamakDerdin ne
Ben cevapta kin ve nefret göremedim.Hatta hak verdim yazana.Doğru düzgün yazın bi zahmet.Harfleri yutup durmussunuz.Kocaniza öfkenizi de cevap verenlerden çıkarmayın.Valla buraya yazınca bazı tipleri göryrm tanımadığı birine kin nefretle yazan ne istediği belli olmayan konu sahibini acaba daha ne kadar kötü ederim merhametsiz öfke dolu kalpleri görünce daha çok dyrm kendime en iyisi hiç konu açmamak