Sorunluymus meğerse evliliğim

Çok haklısınız bazen eşim öyle davranıyor kendımı annesi gbi hissetmeme neden oluyordu. K. Bakma senin annen degilim deyip bazı şeyleri yapmıyordum
Mesela su istyrdu dyrdum suyunu kendin alacak kadar sağlıklısın ben yeterince yorulyrm sna su vermek ne oluyor deyince kavga ederdi düşünsenize adam bu sebepten dolayı kavga edyrdu

İyi bir resti hakediyor suan
Madem okadr sıkılmıs gitsin evden?
Tutan mı var😣
Herseyin en iyisini önüne serince sımarıyorlar net😒

Kendiniz düzgün yazmaya zahmet ederseniz bizde okumakta zorlanmayız.Neyse zaten tek yapmadığınız su götürmemek olmuş.Boşanın çekmeyin bu adamı çünkü değişmez.
Arkadaşım orda gayet anlaşılır yazılmış adama sağlıklısın suyunu al diye yazyr yazmak için yazmayın ayrıca tanımadığınız birine kin beslemeyin düşman yazılar yazmayın benm tek amacım biraz olsun burda teselli bulmak

Arkadaşım orda gayet anlaşılır yazılmış adama sağlıklısın suyunu al diye yazyr yazmak için yazmayın ayrıca tanımadığınız birine kin beslemeyin düşman yazılar yazmayın benm tek amacım biraz olsun burda teselli bulmak
Gayet anlaşılır yazsaydınız sorma gereği hissetmezdim.Yazmak için değil sormak için yazdım.Kin düşmanlık falan baya saçmalamışsınız şuan.Bende yardımcı olmak niyetiyle yazmıştım ama baya fevrisiniz yani.

Mesela su istyrdu dyrdum suyunu kendin alacak kadar sağlıklısın ben yeterince yorulyrm sna su vermek ne oluyor deyince kavga ederdi düşünsenize adam bu sebepten dolayı kavga edyrdu
Zihniyet meselesi kadınlar herseyı yapmak zorundaymıs gbı. Su vermek mesele degıl verirsin oda verir vs vs bunu bı göreve dönüştürmesi sorun. Eşim bi ara takmıstı ÇAY VER demeye anlamadım duymadım bidaha soyle rica et hadi kendine alırken banada ver dıye dıye yontuldu 😬

Allah aşkına bi nokta bi virgül ya...

Şartların iyileşmesini bekle bence, sanırım kendini hazır hssetmiyorsun, yani boşanmak istiyorsan diye diyorum. Eğer öyle bi düşüncem yok diyorsan, bu tamamen senin hayatın ve kararın, sanırım görmezden gelmelisin. Sakin bir zaman da konuşsan rahatsız olduğun şeyleri, bunu zaten yapmışsındır gerçi. Mutlaka çalışmaya başla. Konuşmaktan anlayacak bir insan değil belli ki. O yüzden ona bağımlı yaşama asla.

Valla buraya yazınca bazı tipleri göryrm tanımadığı birine kin nefretle yazan ne istediği belli olmayan konu sahibini acaba daha ne kadar kötü ederim merhametsiz öfke dolu kalpleri görünce daha çok dyrm kendime en iyisi hiç konu açmamak
Ben cevapta kin ve nefret göremedim.Hatta hak verdim yazana.Doğru düzgün yazın bi zahmet.Harfleri yutup durmussunuz.Kocaniza öfkenizi de cevap verenlerden çıkarmayın.

Back
X