- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
eude sigara iciyo işten yorgun geliyo diyorum dokunmuyorum.bunu ben cıkarttım tepemeTuvalette telefonla konuşmasına takildim
Eşim tuvalette telefonla konuşsa burnuma pis kokular gelirdi
Bir deyim ancak bu kadar bir eyleme yakışırEşim tuvalette telefonla konuşsa burnuma pis kokular gelirdi
Benimki espiri ayyok duyuyorum iş arkadasıyla konuşuyo . ama önemli bisey duyuyorum işle ilgili mesela a nolmuş diyorum ben iş sahibhg bi adamim herseyı sana mı anlatcam diyo.
Bi süre ilgilenme bence kendi haline birakbe
eude sigara iciyo işten yorgun geliyo diyorum dokunmuyorum.bunu ben cıkarttım tepeme
Ayni okuzun laciverti de bende var.Eşimle cok fena durup dururken kavga ettik. iş arkadasıyla bi muhabbeti gecti cocuk buna yuregi güzel abim dedi. hep böyle ama. çocuk resmen ruhunu besliyo diye espri yaptım.Bu başladı felsefe yapmaya 25 yasımda insan sarrafı oldum insana nasıl davranmak gerektigini bilcen falan demeye.Bu dün aksam 20 dkda isten gelir normalde 2 saat sonra geldi hayırdır dedim biyere mi ugradın hemen başladı ne sorunlusun falan, tuvalette telefonla konusur kim o derim herseyi söylemek zorundamıyım der.bugün de o diyologdan sonra bi bana nasıl davranman gerektigini anlayamadın dedim, haha pehh bırak falan yapıyo sen çok problemli bi insansın diyo durduk yere. ben cok önem veriyorum evime evliligime bu adam tam bi öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?