Sorunluymuşum

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Eşimle cok fena durup dururken kavga ettik. iş arkadasıyla bi muhabbeti gecti cocuk buna yuregi güzel abim dedi. hep böyle ama. çocuk resmen ruhunu besliyo diye espri yaptım.Bu başladı felsefe yapmaya 25 yasımda insan sarrafı oldum insana nasıl davranmak gerektigini bilcen falan demeye.Bu dün aksam 20 dkda isten gelir normalde 2 saat sonra geldi hayırdır dedim biyere mi ugradın hemen başladı ne sorunlusun falan, tuvalette telefonla konusur kim o derim herseyi söylemek zorundamıyım der.bugün de o diyologdan sonra bi bana nasıl davranman gerektigini anlayamadın dedim, haha pehh bırak falan yapıyo sen çok problemli bi insansın diyo durduk yere. ben cok önem veriyorum evime evliligime bu adam tam bi öküz

yok duyuyorum iş arkadasıyla konuşuyo . ama önemli bisey duyuyorum işle ilgili mesela a nolmuş diyorum ben iş sahibhg bi adamim herseyı sana mı anlatcam diyo.
Benimki espiri ay ama yine de hiç hoslanmazdim yemisim onun iş arkadaşını. Başka odaya ya da mutfağa geçip konuşmak ayrı banyoda konuşmak ayrı ne bileyim hiç hoş değil

Adamı fazla havalandırmışlar sanırım.
Bence az geri cek kendini.
Kendi ilgi alanlarına yönel bikac gün.
Sendeki değişikliği anlayıp gelecektir.
Wc de konuşmasına bende bi huylanırım,noluyo diye.

Ay hiç gelemem böyle küçücük yaşta insan sarrafı oldum triplerine

Eminim dünyadaki en esrarengiz, en çılgın hayatı o yaşamıştır..

Çok üstüne düşmeyin bi süre, bakalım o engin tecrübesi, psikolojik derinliği ve güzel yüreğiyle bir sorun olduğunu anlayacak mı..

Ayni okuzun laciverti de bende var.
Ama wc de konumasi bi garip.
Narsist kisiligi var gbi geldi esime benziyor sanki pohpohlanmayi seviyo

Kusura bakmayin ama gercekten okuz.
Sebepsiz kavgalar cikariyo. Sorunlu siz degilsiniz, odur.
İnsan sarrafina bak, daha karisiyla konusmasini bilmiyor.
Wc-de konusma ne ya. Benim eşim degil tuvaletde, odada bile konussa kiminle konustugunu soyler, soylemesi unutsa ben sorarim. Wc-de konusma olsa direk şuphelenir, gozunu cikaririm)))
ALLAH sabr versin size. Gercekten tepenize cikardinizz indirmesi de size duşer ...

Benimki de bana nasıl davranacağını öğrenemeyenlerden. Sizi o kadar iyi anladım ki...
Bence hiç bir şey sormayın. Merak etmeyin. Ben artık öyle yapıyorum. Bu defa kendi her şeyini anlatıyor.

Sen de wc ye telefonla gir arkadasini anneni ara konus duysun o da.
Ara ama gercekten.
Sorarsa ay bosver herseyi sana mi anlatcam.de

Ustune dusme.
Fazla ilgiden bunalmis ve simarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…