Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sordum tabi ki bu konu da tartışmamız bile oldu ama sonuç ayni benimde gururum inciniyor artık bişey demiyorum ama üzülüyorumBisey düşünmezdim. Acik acik sorardim bi sorun mu var diye
Ona da sordum bi sorun mu var diye söylediği şey yok öyle bir durum saçmalama olduHmm, cinsel anlamda özgüvenini kaybetmiş olabilir. Kafasına taktığı bir sıkıntısı olabilir.
Bunu doğrudan eşinize sormalısınız.
Dönem dönem olabilir böyle durumlar.Ona da sordum bi sorun mu var diye söylediği şey yok öyle bir durum saçmalama oldu
Hayır öyle bir durumla karşılaşmadım şükür. Genelde böyle zaten yakında adet Olacağım on gün Sürüyor zaten ve bir hafta oldu dokunmayalı bunu da söyledim aa reglim yaklaştı diye ama bi hareket yokDönem dönem olabilir böyle durumlar.
İlişki sıklığınız çok mu azaldı? Mastürbasyonu tercih ediyor olabilir mi?
Sezdiniz mi böyle bir şey?
Ben çok dikkat ediyorum temizliğime ama yok işte sevmiyor adam cinselliği aklıma bu geliyor bir tekOnu soğutacak bir görüntüyle karşılaşmış olabilir , ilişkide aradığını bulamıyor diye istemiyor olabilir , sizi daha çok seviyor diye yani sevgi kısmı ağır bastığından cinselliğe girmek istemiyor olabilir.. İhtimaller çok..
Sevgi çok ama şehvet yok. Hmm ilginçmiş gerçekten.Hayır öyle bir durumla karşılaşmadım şükür. Genelde böyle zaten yakında adet Olacağım on gün Sürüyor zaten ve bir hafta oldu dokunmayalı bunu da söyledim aa reglim yaklaştı diye ama bi hareket yok
Dönem dönem normal seviyeye geldiği oldu ama hep bu sorun var aramızdaSevgi çok ama şehvet yok. Hmm ilginçmiş gerçekten.
Ancak kendisi sorunun temelini açıklamadan ya da bir sorun olduğunu kabul etmeden bir şey yapamazsınız.
Peki hep mi böyleydi?
Anladım, bu yüzden sorun olarak görmüyor demek ki.Dönem dönem normal seviyeye geldiği oldu ama hep bu sorun var aramızda
Hayır isi rahat aslında sabah sekiz aksam üç ÇalışıyorAnladım, bu yüzden sorun olarak görmüyor demek ki.
Sizden daha az ihtiyaç duyuyor sanırım.
Yorucu stresli bir işi, uzun çalışma saatleri varsa bu da etkili oluyordur bir yandan.
Esinizin cinsel yonde problemi olabilir. Size yok boyle birsey diyebilir. Cunku bu konuda erkekler hassastir ve yalan soyleyebilir. Sebepsiz yere birsey olmaz. Bekleyin belki kendi açılır.esiniz sizi her fırsatta Öpüp koklasa, sarılsa ama cinsel anlamda yaklaşmasa ne düşünürsünüz ?
Asla böyle bişey Söylemez kabul etmez çünkü ama ben nasıl anlayacağımEsinizin cinsel yonde problemi olabilir. Size yok boyle birsey diyebilir. Cunku bu konuda erkekler hassastir ve yalan soyleyebilir. Sebepsiz yere birsey olmaz. Bekleyin belki kendi açılır.
Umarım bi sorunu yokturbi sorunu mu var acaba
yoksa bi erkek neden cinsellik istemezki .. anlam veremedım
Bilemedim, bir sıkıntı var ama dediğim gibi çözmek için önce kabul etmesi gerekir.Hayır isi rahat aslında sabah sekiz aksam üç Çalışıyor