Sorunu çözemiyorum

Keçi boynuzu pekmezi yedirin yada direk kendini yedirin cinsel isteği çok artırıyo. Benim de bu konuda evlendiğimden beri sorunum var ama daha farklı. Çocuk için keçi boynuzu pekmezi içirdim bi dönem gözle görülür fark oldu. Kırılmanı anlıyorum ayrıca ona cinsel isteği artsın diye bişeyler yedirmenin de grur kırıcı olduğunun farkındayım. Dediğim gibi benim amacım farklıydı zaten şimdi içmiyo dediğin gibi reglimin yaklaştığını söylesem de umursamıyor ama benim de hevesim kaçtı artık. Umursamıyorum bu durumu ama senin dırumla aynı değil tam

Havalar soğuk banyo yapmak zor oluo die düşünebikir diğer zamanlar yorgun hissedebîlir vs yaza doğru bu durum değişebilir belki bol bol fındık yedirin :)

Testesteron hormonu seviyesi çok düşük bence. O ihtiyacı hiç hissetmiyordur ve normal karşılıyordur. Fındık fıstık destek olur amma çözüm değil.
Çözüm üroloji doktoruna gitmekte. Tabi sorunu göremediği için bu da zor bir süreç.
Sabırlı ol. Bu süreç bitince sen de duygusal olarak toparlanınca sabahlar olmasın dersin:KK49::KK69::KK31::KK37:

ya gay yada çok romantik ...kaç kişinin kocası öpüp kokluyoki....

sorununu ogrenebildinmi canım?
Evet canım kendisi konuştu sanırım anladı halimden ve beni çok sevimli bulduğunu ama biraz işveli cilveli olmam gerektiğini söyledi iste değişik gecelikler vs giymemi istiyormuş bakalım öyle deneyeceğim ama sanırim HAKLI ben hic öyle cilve yapamıyorum hep ondan bekliyorum

Back
X