- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Masumun ahı aheste aheste alınır ...
Bırakın kazandım zannetsin zavallı ..
Diye bir şarkı geldi aklıma
Yok ah mah yok kadına bilicik olmuyor.bi şekilde her haltı yiyip sıyrılabiliyor.takdir ediyorum zekasını bizim gibi ezikler de Allah a bırakıyor diyorum da...ama yok içim soğumuyor.yani ben onun yaptıklarını yapamam onun gibi olamam etrafındakilerde onun gibi dedim gittim falan gilan ama içim soğumuyor ya bana yaptıkları iftiraları
İnan odaklanıyorum.hatta çok mutluydum ama yine bunu duyunca şalterlerim attı hatta kendi kendime sen böyle saf saf mutlu mutlu gezinirken o yine gemisini yürütüyor diye de kızdım.içim soğumuyorBu tip insanlar hep var. Sorunun cevabini bilemem. Ama bunlari dusunerek kafani mesgul etmek yerine sen kendi hayatina odaklanmalisin.
Onun kotu oldugunu duyunca da icin sogumuyacak. Sen onu kafandan atmadigin surece ona bir sey olmayacak. Bu evrenin sen bakarken ben soyunamiyorum felsefesi. Er gec herkes ettigini ceker. Eden bulur ama tam da sen unuttugunda...İnan odaklanıyorum.hatta çok mutluydum ama yine bunu duyunca şalterlerim attı hatta kendi kendime sen böyle saf saf mutlu mutlu gezinirken o yine gemisini yürütüyor diye de kızdım.içim soğumuyor
destek almanı tavsiye ediyorumbana sadece bi şeyler söyleyin ve ben artık bunu düşünmeyeyim diye konuyu açtım.
Bir kadın var eşini aldatan buna rapmen herkesin aşık olduğu eşinin bırakmadığı .öğrendiği halde bırakmadı.
Bu kadın bana iş anlamında zarar verdi bi mevi ayağının altından beni çekti ve ben bunu hazmedemiyorum.
Eşi öğrensin istemiştim aldattığını benden öğrenmedi mesajlarını yakaladı ve öğrendi ama adam ayrılmadı.birlikte pozlarına devam etmişler ben artık takipten çıkardım görmüyorum anlatıyorlar.
Bu kadına tüm yaptıklarına rağmen bir şey olmuyor ve zeytin yağı gibi sıyrılıyor.şeytan gibi bakıyor zaten erkekler bunu nasıl anlamıyor nasıl bu kadar kör olabiliyorlar aklım almıyor.bana zarar verdi ve benim içim soğumuyor.takipten çıkardım bakmıyorum sildim her yerden aklıma da gelmiyordu ama bugün bu olayı anlatınca arkadaşım yine şalterlerim attı.
Ya bu kadın hep mi kazanacak?!yanına kar mu kalacak hep
Değişecek tabi ki iyiliğin elbet kazanacağına dair inancım olacak.Kadinin size davrandigiyla erkeklere davrandigi farkli olabilir.
Ayrica asiksa erkek gormezden gelebilir.
Siz kendi hayatiniza bakin kadin hak ettigini yasasa sizin hayatiniz degisecek mi???
O konuda sinirleniyorum zaten sinirlendiğim diğer konuyaa her yaptığının yanına kalması bi iekilde sıyrılması.Size ne eşi boşanır ya da boşanmaz. O konu sizi enterese etmez, kendi özel hayatları. Siz iş ile alakalı sorun yaşamışsınız, o konuda sinirlenirseniz haklısınız.
Ya hu bu insanlar sürekli sıyrılsın zarar verdikleri destek alsın :)))destek almanı tavsiye ediyorum
Boşverin ne kadar iğrenç olursa olsun diğer konudan vurmaya kalkmayın, yakışmaz. Ayrıca kendi kendinizi iyice hırslandırıp yıpratmayın. İlahi adalet var, siz gönlünüzü ferah tutup, hırs yapmayın ki tecelli etsinO konuda sinirleniyorum zaten sinirlendiğim diğer konuyaa her yaptığının yanına kalması bi iekilde sıyrılması.
İyi de sizi ilgilendiren bir durum yok bunu anlamıyorsunuz tamam yaptıkları kötü ama cezası ne olur nasıl kesilir sizi ilgilendiren bir şey değil boşansa cok kötü hale gelse çok mu mutlu olacaksın ?Eğer cevabın evetse işte bu yüzden desteğe ihtiyacın var sen sana zarar verdiği konu ile ilgili hakkını ara gerisi özel hayatı şeytanligi melekligi seni ilgilendiren bir şey değilYa hu bu insanlar sürekli sıyrılsın zarar verdikleri destek alsın :)))
+1İyi de sizi ilgilendiren bir durum yok bunu anlamıyorsunuz tamam yaptıkları kötü ama cezası ne olur nasıl kesilir sizi ilgilendiren bir şey değil boşansa cok kötü hale gelse çok mu mutlu olacaksın ?Eğer cevabın evetse işte bu yüzden desteğe ihtiyacın var sen sana zarar verdiği konu ile ilgili hakkını ara gerisi özel hayatı şeytanligi melekligi seni ilgilendiren bir şey değil
Ben bel altı vurmadım.burada bi konum vardı hatta buraaki yorumları dikkatle de okudum hayatıma odaklandım ki işimde başarılıyım çok şükür.hedeflerime ulaşıyorum seviliyorum mutluydum ben bugün haberini alana kadar.kadın yine sıyrılmış yine mutlu.iki adam da aşık ve iki adamı de kullaniyor ama adamlar büyülenmiş gibiler.hazmedemiyorum bana bişiy yapmasaydı bana ne diyebilirdim belki ama su an hazmedemiyorumBoşverin ne kadar iğrenç olursa olsun diğer konudan vurmaya kalkmayın, yakışmaz. Ayrıca kendi kendinizi iyice hırslandırıp yıpratmayın. İlahi adalet var, siz gönlünüzü ferah tutup, hırs yapmayın ki tecelli etsin
İşleri kötüye gitmez onun patronla sevgili+1
Ayrıca işleri kötü gitse falan diye düşünseniz anlayacağım ama boşanma aldatma konusu alakasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?