- Konu Sahibi Dindirella
-
Çok haklısın.kıskanıyorum belki de bu da olabilir.çözüm arıyorum şu an şu hissettiklerime.yani beni alt etmesi ve benim bu kadar açığına rağmen sessiz kalmam bişiy yapamamam.kuzu kuzu gitmem belki de dokunuyorİyi de sizi ilgilendiren bir durum yok bunu anlamıyorsunuz tamam yaptıkları kötü ama cezası ne olur nasıl kesilir sizi ilgilendiren bir şey değil boşansa cok kötü hale gelse çok mu mutlu olacaksın ?Eğer cevabın evetse işte bu yüzden desteğe ihtiyacın var sen sana zarar verdiği konu ile ilgili hakkını ara gerisi özel hayatı şeytanligi melekligi seni ilgilendiren bir şey değil
Kadın haklı sen öayaksın iyi yapmış da de istersenIyi de sen bu konuyu acmistin zaten
Konu tekrari neden yapiyorsun ordan devam etsene.
Kadina fena takmissin ya.
Pess
Kadın haklı sen öayaksın iyi yapmış da de istersen
Niye açtığımı yazdım bu farklı bi konu yine yanına kar kalmış.böyle olunca mesele kadın da değil aslında böle bize çocukluktan beri öğretilen hayatımızı onun üzerine kurduğumuz iyiler kazanır efsanesi var ya o yıkıldı belki de tepkim buna içten içe.yapmadığım tüm kötülüklerden pişmanımdır belki deKadin hakli demedim
Ayni konuyi niye actin?
Zaten bu kadini anlattigin ayni konun var senin?
Dedim..
Neyse Allah yardimcin olsun
Kadina takinti yapmissin resmen
Değişecek tabi ki iyiliğin elbet kazanacağına dair inancım olacak.
Ne oldu işle ilgili aranızdaÇok haklısın.kıskanıyorum belki de bu da olabilir.çözüm arıyorum şu an şu hissettiklerime.yani beni alt etmesi ve benim bu kadar açığına rağmen sessiz kalmam bişiy yapamamam.kuzu kuzu gitmem belki de dokunuyor
Bizi böyle avuturlarken onlar gayet istediklerini yapıyorlar.ben bu lafların masal olduğunu düşünüyorum artık.belki de bu yüzden bu kadar taktım bilmiyorumBu olaya bakarak karar veremezsin ki zamani degildir veya oteki dunyaya kalir bilemezsin.
Gayet yüzüne gülerek arkamdan idarevileri doldurdu bana hayatıödaki insanı aldattığıma dair iftira atmış.ben herkesi idare ediyormuşım tabi sonradan haberim olduNe oldu işle ilgili aranızda
Şikayetçi oldunuz muGayet yüzüne gülerek arkamdan idarevileri doldurdu bana hayatıödaki insanı aldattığıma dair iftira atmış.ben herkesi idare ediyormuşım tabi sonradan haberim oldu
Kanıtım yoktu malesefŞikayetçi oldunuz mu
Geçmiş olsunKanıtım yoktu malesef
Bence karakter bir bütündür.özel hayatında böyle iş hayatında öyle olmaz insan.özel hayatında dedikoducu biri iş hayatında da öyledir.anlayın diye yazdım.hırslıyım tabi ki ama hırsımdan vel altı vurmadım iftira atmadım.ve yapmadığım kötülüklerden galiba pişmanımKadının medeni durumu bizi ya da sizi ilgilendirmez ama is hayatiyla ilgili anlattığınız örneğe ve sizin kullanıcı adiniza bakinca olayi bir de karsi taraftan dinlemek gerekli diye düşündüm. Siz de is alaninda epey hırslısınız ki müstakbel müdür yardımcısı olarak tanımlıyorsunuz kendinizi.
Niye açtığımı yazdım bu farklı bi konu yine yanına kar kalmış.böyle olunca mesele kadın da değil aslında böle bize çocukluktan beri öğretilen hayatımızı onun üzerine kurduğumuz iyiler kazanır efsanesi var ya o yıkıldı belki de tepkim buna içten içe.yapmadığım tüm kötülüklerden pişmanımdır belki de
Bazı kadınlar erkek ruhundan güzel anlıyor. erkeklerin zevk aldığı konularla ilgileniyorlar. örneğin maç günü, giyiyor formasını, hazırlıyor yiyeceklerini birlikte maç izliyorlar. Yada içkimi içiyor adam, oda ona eşlik ediyor. Yani dışarda eşini aldatsada ona olan ilgisini kesmiyor. Bu tip kadınlar fazla dırdırda etmezler kocalarına, sanki onların erkek arkadaşıymış gibi sohbet ederler. Kocalarının ailelerine iyi davranır, bol bol yemeğe davet ederler vs. bilmem anlatabildimmi. Cıvıl cıvıl canlı tiplerdir enelde bu tip kadınlar...Erkekler gördüğüne inanır genelde, arka planı pek sorgulamazlar yapı gereği...bana sadece bi şeyler söyleyin ve ben artık bunu düşünmeyeyim diye konuyu açtım.
Bir kadın var eşini aldatan buna rapmen herkesin aşık olduğu eşinin bırakmadığı .öğrendiği halde bırakmadı.
Bu kadın bana iş anlamında zarar verdi bi mevi ayağının altından beni çekti ve ben bunu hazmedemiyorum.
Eşi öğrensin istemiştim aldattığını benden öğrenmedi mesajlarını yakaladı ve öğrendi ama adam ayrılmadı.birlikte pozlarına devam etmişler ben artık takipten çıkardım görmüyorum anlatıyorlar.
Bu kadına tüm yaptıklarına rağmen bir şey olmuyor ve zeytin yağı gibi sıyrılıyor.şeytan gibi bakıyor zaten erkekler bunu nasıl anlamıyor nasıl bu kadar kör olabiliyorlar aklım almıyor.bana zarar verdi ve benim içim soğumuyor.takipten çıkardım bakmıyorum sildim her yerden aklıma da gelmiyordu ama bugün bu olayı anlatınca arkadaşım yine şalterlerim attı.
Ya bu kadın hep mi kazanacak?!yanına kar mu kalacak hep
Cıvıl cıvıl evet aynenBazı kadınlar erkek ruhundan güzel anlıyor. erkeklerin zevk aldığı konularla ilgileniyorlar. örneğin maç günü, giyiyor formasını, hazırlıyor yiyeceklerini birlikte maç izliyorlar. Yada içkimi içiyor adam, oda ona eşlik ediyor. Yani dışarda eşini aldatsada ona olan ilgisini kesmiyor. Bu tip kadınlar fazla dırdırda etmezler kocalarına, sanki onların erkek arkadaşıymış gibi sohbet ederler. Kocalarının ailelerine iyi davranır, bol bol yemeğe davet ederler vs. bilmem anlatabildimmi. Cıvıl cıvıl canlı tiplerdir enelde bu tip kadınlar...Erkekler gördüğüne inanır genelde, arka planı pek sorgulamazlar yapı gereği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?