Evet ama daha msn i bile.bilmiyorum onu bilsem gerisi kolay zatendeCanım inşallah birsey yoktur! İçini ferah tut dua et. Rahatlamanın tek yolu var facebook unu ele geçirmelisin bir şekilde
msn kalmadı kiEvet ama daha msn i bile.bilmiyorum onu bilsem gerisi kolay zatende
Eski konularıma bakan bilir bir aldatmada söz konusuGeçmişi , geleceğe teslim edin bir de böyle deneyin bakalım..
İşte face için ama bulmam lazmmmsn kalmadı ki
Evet ama daha msn i bile.bilmiyorum onu bilsem gerisi kolay zatende
mailden bahsediyor arkadaş. Kendisiyle konus be canım çok üzüldüğünü mutlu olmadığını rüyalarına girdiğini anlat yanında açsın.msn kalmadı ki
İşte face için ama bulmam lazmm
Bu.kızla 3 sene flan görüşmüş oyüzden tüm aile tanımş kaynımn nişanlısıyla aynı üniversiteye falan gitmişler ınstagramda bi yorum yakaladım isim bildiğim için hemen takip isteği yolladım kendimi tutamadım bunu niye yaptım bem bile.bilmiyorummailden bahsediyor arkadaş. Kendisiyle konus be canım çok üzüldüğünü mutlu olmadığını rüyalarına girdiğini anlat yanında açsın.
Kullanmıyo artık unutmuşta olabilir ama görmek istiyorum yinedeBazen tarayıcıdan girdiğimiz de, adres yazdığımız kısımlarda hotmail adresleri kalabiliyor..
Pc ile giriyorsa bir bakın isterseniz..
Eşinin telefonunu alıp google play store girince gmail adresi çıkar belki o adrese giriyordur telefondan vs ?Kullanmıyo artık unutmuşta olabilir ama görmek istiyorum yinede
Bu.kızla 3 sene flan görüşmüş oyüzden tüm aile tanımş kaynımn nişanlısıyla aynı üniversiteye falan gitmişler ınstagramda bi yorum yakaladım isim bildiğim için hemen takip isteği yolladım kendimi tutamadım bunu niye yaptım bem bile.bilmiyorum
Geri isteği sildimcanm tutamiyorum ke dimiSakınn kendini küçük düşürürsün bence. Eşin duyarsa aranızda açılır. Çıkar kokusu. Sana karşı davranışları nasıl evde?
Yapma birşey yoktur bence sadece uzaktan izle Allah hiç bir haksızlığı kimsenin yanına bırakmaz. Eşine de birşey belli etme güvensizlik olduğunu hissetmesi bile senin için dez avantajGeri isteği sildimcanm tutamiyorum ke dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?