sorunum şu ki :( :( :( :(

şüphe sömürücü bir duygudur önce sizi sonra eşinizi sonra evliliğinizi sömürür. Bir an önce yenmeye çalışın. Elinizde tutulur bir sebep yok kuruntu yapıyorsunuz mesaj kalmıştır face konusunda o nedenle tedirgin olmuş olabilir. Filmlerde olur erkek bi kıza sinirlenir bir baskasıyla evlenir ki genelde filmlerde de bunu kızlar yapar. Gerçek hayatta bu pek olası bir durum değil. 1 Yıl nişanlı kalmışsınız öyle bir şey olsaydı ayrılırdı yada hissederdiniz...

Eğer bu korkuların gerçek çıkarsa eşin sen aldatırsa yapacak birşey yok demek ki seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor,

sen böyle kuruntu yapsan da yapmasan da adamın yapacağı varsa yapar zaten.

Ben kimseye güvenmediğim kadar güvenirdim ama o aldatmadan snra güvenim sarsıldı beni çok seviyo biliyorum hastalansam üzülür koşa koşa eve gelir bana bakar
Ama güven bambaşka bir duygu

Ben kimseye güvenmediğim kadar güvenirdim ama o aldatmadan snra güvenim sarsıldı beni çok seviyo biliyorum hastalansam üzülür koşa koşa eve gelir bana bakar
Ama güven bambaşka bir duygu

evlenmeden önce mi aldattı?
aldattıysa neden evlendin?

sizin için söylemiyorum genel olarak böyle düşünüyorum: sevgililikte nişanlılıkta aldatmasına rağmen affediliyor sonra evlenince güven problemi yaşanıyor. bence hiç ah vah etmeye gerek yok, aldatıldıysan ve yakaladıysan ayrılıcaksın......

Evet o an onuyapamadİm hemen affetmedim ama affetmiştim sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…