bilmiyorum ne yapcamıArkadaşım bu şekilde kendini yıpratmadan keşke konuşsan güzelce, yok eğer olmuyosa takibe al ama belli etmeden kız bi şekilde kaynının nişanlısına duyurursa gerisi gelir zaten ki böyle şeyler hiç gizli kalmaz
Yahu evlisiniz farkinda misin. Benim uc yillik iliskim iki ay once bitti ailesiyle de tanistim. Simdi o evlense ve durduk yere esi beni arastirsa tutamayip instagramdan takip istegi gonderse (o kiz diye gonderdin sonucta) vay be adam evlenmis ama beni unutamamis, karisiyla hala benim icin kavga ediyolar ki arastiriyo diye dusunurdum.Geri isteği sildimcanm tutamiyorum ke dimi
Sadece dediğniz gibi olsa evet doğru uyyuyan yılanı uyandırıyorumdur ama isin içinde aldatma varYahu evlisiniz farkinda misin. Benim uc yillik iliskim iki ay once bitti ailesiyle de tanistim. Simdi o evlense ve durduk yere esi beni arastirsa tutamayip instagramdan takip istegi gonderse (o kiz diye gonderdin sonucta) vay be adam evlenmis ama beni unutamamis, karisiyla hala benim icin kavga ediyolar ki arastiriyo diye dusunurdum.
Kizi niye karistiriyosun? Zamaninda sevmisler bitmis gitmis.
Sadece dediğniz gibi olsa evet doğru uyyuyan yılanı uyandırıyorumdur ama isin içinde aldatma var
Eşini evlenmeden önce ne kadar süre tanıma fırsatı buldun ?Benim derdim yok ama kuruntum çoook eşimin benden önceki sevgilisi aklımdan çıkmıyo hatta bilinç altımı işkal etmiş durumda rüyalarıma giriyor...
Eşimin elini tutarken falan filan kabuslar görüyorum geçen arkadaşmn faceinden bi baktım bide ne göryim eşim biz nişanlıyken face i dondurdm demişti ama görünüyor bana şifresini söylemiyor unuttum diyor..
Bikere ben girdim nişanlyken alalacale aldıelimden dondurcam diye vardı bi b.k u anladm ama üstelemedim yeni nişanlydik mesaj kalmıştır silmeyi unutmuştur, diye
NAPCAM BEN.KIZLAR BU KURUNTU BENİ BİTİRİYO ....:'(
Evet onun bi hatasını mı yakalamış intikam almak için yaptim dedi terk etmek içinBu kizla mi aldatti?
Asamayacaksaniz ayrilin hep boyle kontrol mu edeceksin?
1 sene nişanlı kaldıkEşini evlenmeden önce ne kadar süre tanıma fırsatı buldun ?
Çok seviyodum ve hala a§ığım ve bana olan sevgisindende eminim ama bir şüphe insanı deli ediyorYa arkadaşım vakti zamanında neden düşünemiyorsun bunların sorun olacağını.Neden akıl edemedin ki ? Ya bu mevzunun üzerine gitmekten vazgeçecek ve yutacaksın ya da didkleyeceksin ve sonunu getireceksiniz evliliğin.
Keşke evlenmeden önce gözlerini açsaydın
Çok seviyodum ve hala a§ığım ve bana olan sevgisindende eminim ama bir şüphe insanı deli ediyor
Evet insan sevdiğini kaybetmekten korkarTahminimce siz sadece kaybetmekten korkuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?