Gece uyurken dişlerinizi sıkıyor olabilirsiniz ondan acıyor olabilir.
Aynı durumu ben de yaşadım...Bi kez nişan yaşadım,sonu hüsranla bitti,başta antidepresanlar,ağlamalar,sızlamalar,işin kötüsü çocukla aynı iş yerindeydik ,düşünsene her gün görüyorsun...Ve inat etti mi de vazgeçmiycek bi tipti,bi kez bile konuşmadık nişan atıldıktan sonra,o hissi sana anlatamam,yaşıyor ama ölmüş gibi,ölü biriyle nsıl konuşamazsın ya aynen öyle...Ailemi bu süreçte çok üzdüm ,hele babamı...Her gün karşısında ağladım ben ağladıkça o da benimle ağladı...Sonra çok sevdiğim bi adam çıktı karşıma evlendim ,mutluyum çok çok şükür...Ha ama bi farkla uğruna üzdüğüm babam olmadan...O yüzden ailenin kıymetini bil ,sevgili,koca çook ama aile bi tane ,doğru insan bi gün gelicek sen şimdi ailenle geçirdiğin zamanların kıymetini bil...
belki geceleri farkında olmadan sıkıyorsundur. gece dişleri sıktıgında zarr vermesini önlemek için takılan aparatları arastırMerhaba kizlar.
Benim saglik sorunum var.
5-6 ay once nisanlimdan ayrildim.
Eski nisanlim yuzuyu atti.
O aralar cok agladim uzuldum yiprandim.
Hergun kafam agriyordu.
Sonra hergun dusunmekten aglmaktan: kafam cok sizladi.
Sonra aklim basima geldi ve birdaha aglamadim. Dusunmemeye karar verdim.
Tabi bu hemen istemekle olmuyor.
Simdi bir kac aydir dusunmeler azaldi.
Ve Farkindayim agrilarimda azaldi.
Bir den bire kafa agrilarim gecti.
Ama simdi dislerim agriyor, sizliyor.
Doktorum stresden olabilir diyor.
Benim sizden arzum bu durumda olan hanimlar bana fikir verebilirmi nasil gecer diye. Ya da onceden yasamis olanlar.
İnanin unutmak icin caba veriyorum.
Saglik herseyden onemli oldugu icin eski saglikli zamanlarima donmek istiyorum.
Kafa ağrısı tabirini ilk kez duydum. Gece ben de sıkıyorum dişlerimi. Bunun için bi aparat yapılıyormuş. Bi dişciyle görüşün bence.
EvetCokmu komik:/
Komik olan ağrıların değil.Kafa ağrısı tabiri.Seninde agrilarin olsaydi empati kurardin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?