Sorunun cevabı belli mı?

Ben araları kaçırdım galiba, konuştunuz mu siz?? Konuştuysanız ne söyledi tam olarak?
Ya insanı o deli ediyor zaten, harbiden ilkel geliyorlar bana böyle eski çağ kafası gibi bi tavlayıp avlama merakı kusura bakmayın vallahi sizi bi yere koyup üzmek istemem ama bi böyle koşturma telaşları var ya ondan sonra bir durulma bir rahatlama...
Sanki o şaklabanlığı o yapmadı bi anda düşesin torunu tavırları...

Dün yazdı pist naber falan diye .
3 saat sonra uyanıp yazdım uyuyordum diye
O da gülücük emojisi ve günaydın o zaman yazmış.
Bir daha yazmadı.
Bugün de hic..
Ne ben
Ne o !

Dün yazdı pist naber falan diye .
3 saat sonra uyanıp yazdım uyuyordum diye
O da gülücük emojisi ve günaydın o zaman yazmış.
Bir daha yazmadı.
Bugün de hic..
Ne ben
Ne o !
Yani Hunt sizi forumdan tanıdığım kadarıyla zaten kafanızda bitirdiğinizi hissediyorum, bence tepkili de davranmamak lazım sıradan arkadaş muamelesi yapmak en iyi cevap olur

Ne bekliyordunuz cok enteresan gercekten.
Bosanmamissiniz...
Bosanmis olsaniz dahi adam bir emek vermeden direkt kucagina atliyosunuz .sonrada bu isten bir mutluluk bekliyorsunuz.

Sizin kendinize sayginiz varmi bu durumda?

Ne bekliyordunuz cok enteresan gercekten.
Bosanmamissiniz...
Bosanmis olsaniz dahi adam bir emek vermeden direkt kucagina atliyosunuz .sonrada bu isten bir mutluluk bekliyorsunuz.

Sizin kendinize sayginiz varmi bu durumda?

Düzgün konuşun benimle !
Kendinize gelin.
Haddinizi bilin .
Ben kucagina da atlasam kucağıma da alsam siz benimle düzgün konuşun.
Kendime olan saygım sizi ilgilendirmez

Yani Hunt sizi forumdan tanıdığım kadarıyla zaten kafanızda bitirdiğinizi hissediyorum, bence tepkili de davranmamak lazım sıradan arkadaş muamelesi yapmak en iyi cevap olur

:)
Napıyon nasılsın falan yaziyo
Aynı şekilde karşılık veriyorum ..
Ne uzuyo ne kısalıyoruz

Düzgün konuşun benimle !
Kendinize gelin.
Haddinizi bilin .
Ben kucagina da atlasam kucağıma da alsam siz benimle düzgün konuşun.
Kendime olan saygım sizi ilgilendirmez
Duzgun olmayan bir sey goremiyorum yazdiklarimda.siz de diyorsunuz kucagina atlasamda sizi ilgilendirmez diye.olan birseyi soyluyoruz yani ekstra birsey soylemedim...
Bu isten bir mutluluk cikmaz onu anlatmaya calistim

Duzgun olmayan bir sey goremiyorum yazdiklarimda.siz de diyorsunuz kucagina atlasamda sizi ilgilendirmez diye.olan birseyi soyluyoruz yani ekstra birsey soylemedim...
Bu isten bir mutluluk cikmaz onu anlatmaya calistim

Zekanız gözlerimi yaşarttı.
Tebrik ederim .
Bir tek siz anlamışsınız bir şey olmayacağını halbuki biz forum olarak kapısına gidip yalvarmayi dusunuyoduk :)
Teşekkür ederim uyandırdınız beni ..
Iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…