- 10 Mayıs 2018
- 548
- 694
- 23
- Konu Sahibi witch hunt
-
Önüne gelenle sevişme bi zahmet, daha boşanmamışsın bile. Sana gelen o olsa da senden o elektriği almış sonuçta. Kolay mı öyle hala evli olan bi kadına yanlamak, hem de iş arkadışıyken. Senin bilmiyorum belki kendine göre haklı nedenlerin var, hala boşanma aşamasındadır, eski eşin pisliğin tekidir, sadakati de haketmiyordur. Ama erkeklerin gözünde boşanmış kadın bile cinsellik için kolay lokma gözüküyor. Hele senin durumda. Seninle cinsellik için birlikte. Niye özledin mi diye sorsun ki mesala, kendi özlemiyor ki. Herif o romantizmi birlikte geçirilcek vakti sana layık görmüyor. He diyorsan ki benim de niyetim zaten cinsellik o zaman romantizm güzel sözler falan beklemeyeceksin. Bunları bekliyorsan da önce boşanacaksın, karşındaki kişide ona göre bi algı bırakacaksın, sonra adam gibi seni önemseyen, ilişkinizi ciddiye alan birini bulacaksın. Ben özgürüm ohh çatır çatır sevişirim demekle olmuyor işte.Benim onla sevgili olma planım yoktu ki .
Kendi kendine yazdı çizdi.
Bi zaman sonra karşılık verdim mı verdim.
Önüne gelenle sevisenleri yadırgıyor muyum hayır herkesin kendi hayatı ama ben öyle yapmadım şimdiye kadar .
Ilk defa bu insanla bu kadar ileri gittim .
O kadar iyi arkadaştık şimdiye kadar bi sürü iş yaptık,hiç hakkımı yemedi sağolsun hep arkamda durdu .
Ama böyle davranmasina neden yoktu .
Kendi kendine triplere girdi .
Evet bir kere daha beraber olduk.
Hiçbir şey değişemedi
Zamana gerek varmış filânmıs falanmış...
Umrumda bile değil
Kendi vicdanında boğulsun
Ona davranabileceğim en iyi şekilde davrandım
Benden bu kadar...
Senin kendinden hiç haberin yooooooookkkkkkkTanıyanlar muhakkak olacaktır ama konuyu benden bağımsız olarak düşünmenizi en başta rica ediyorum.
Düşünün ki yaklaşık 1 yıldır tanıdığınız zamanla hoşlanmaya başladığınız biriyle bir kaç zamandır iş dışında,ufak ufak cilvelesmelerle alakalı mesajlar geçiyor aranizda sonrasında kısa süreli bir organizasyon için aynı şehirde bulunuyorsunuz ve aynı evi paylaşıyorsunuz .
Bu erkek kişisi 5 gün boyunca sizinle nasıl ilgilenmeli ?
Yoğunum,yorgunum eve gidelim mi sorusundan sonra eve gelip bi kaç müzik dinleyip bi şeyler atıştırıp üzerinize mı abanmalı ?
Yoksa yahu sen zaten 5 gün için burdasın
Hadi gidelim yürüyelim
Olmadi sinemaya gideriz
Olmadi çekirdek çitleriz
Olmadi eve malzeme alıp beraber yemek yapalim sonra da film açarız .
Dizine yatayım ya da sen benim dizime yat
Ya da sadece susalim,olmadi sadece konuşalım mı demeli ?
Yoksa daha ne yapabilirim
Bak senin için şirket yemeğine bile gitmedim seninle beraber olabilmek için eve geldim mı?
Sorunca anı mı yaşamıyor oluyor insan
Yoksa gerçeği farkettiği için karşıdaki rahatsız mı oluyor?
Gun içinde aramaz mı insan mesela naptın yemek yedin mi ?
Canın sıkılıyor mu ?
Özledin mı ?
Üfff bitse de gelsem seni görsem demez mi insan?
Bütün bu anlattıklarım öküzlük belirtisi mı?
Abazalik mı?
Ben gerçekten mal miyim ?
Teşekkürler...
Senin kendinden hiç haberin yooooooookkkkkkk
Ben daha iki ay kadar önce açtığınız konuyu hatıtlıyorum. Eşiniz evden gitmişti de ne olacağı belli değildi. Hatta o gidişin nedeni de bir dönem ayrı kaldığınızda hayatınıza giren başka bir adam olduğunu bilen arkadaşınızdı. Siz nasıl bir hayat yaşıyorsunuz ? Daha boşanmadan çeşitli ilişkiler içine girip bir de karşınızdakinin sizi ciddiye almasını beklemek saçma değil mi? Adam evli olsa ve sizinle ilişki yaşasa siz ne derece ciddiye alırsınız ki? Benim öyle kurallarım, inançlarım yoktur istediğimle sevişirim istediğimle görüşürüm diyorsanız karşınızdakini de kendiniz gibi bilin, o da canı isteyince sevişenlerden işte, ektstra bir ilgi beklemek anlamsız
Yazmayacaktim ama duramadim. Bence senin psikolojin pek iyi degil, bu yuzden ordan oraya savruluyo gibisin sanki..resmi olarak hala evliyken bi cinsellik iliski zaten yanlis, ama hem buyuk konusmak istemiyorum hemde anlayabiliyorum seni. Adam ne yapmis ne demis bu saatten sonra onemi var mi? Arkadastik demissinde.. burda arkadasiyla 1 kez birlikte olup spontane bi sekilde sonrasinda arkadaslik iliskisine devam ettigini yazan bile olmustu sanirim. Yani senin icin beklenti baslangici olabilir sex, ama karsidaki herif icin.. canim istedi yaptim.. dan ibarettir belkide. Burda Okudugum ve bildigim birsey varsa.. o da bu tarz iliskilerden genelde kadinlarin zararli ciktigidir
Önüne gelenle sevişme bi zahmet, daha boşanmamışsın bile. Sana gelen o olsa da senden o elektriği almış sonuçta. Kolay mı öyle hala evli olan bi kadına yanlamak, hem de iş arkadışıyken. Senin bilmiyorum belki kendine göre haklı nedenlerin var, hala boşanma aşamasındadır, eski eşin pisliğin tekidir, sadakati de haketmiyordur. Ama erkeklerin gözünde boşanmış kadın bile cinsellik için kolay lokma gözüküyor. Hele senin durumda. Seninle cinsellik için birlikte. Niye özledin mi diye sorsun ki mesala, kendi özlemiyor ki. Herif o romantizmi birlikte geçirilcek vakti sana layık görmüyor. He diyorsan ki benim de niyetim zaten cinsellik o zaman romantizm güzel sözler falan beklemeyeceksin. Bunları bekliyorsan da önce boşanacaksın, karşındaki kişide ona göre bi algı bırakacaksın, sonra adam gibi seni önemseyen, ilişkinizi ciddiye alan birini bulacaksın. Ben özgürüm ohh çatır çatır sevişirim demekle olmuyor işte.
Aslında psikolojim eskisine göre fena değil.
Savruluyo falan da değilim.
Ben böyle ikili davranışlara gelemiyorum.
Mesela şunu diyebilirdi .
Witch bir kadın olarak senden hoşlandım
Seni istiyorum ama benden bir şey bekleme .
Bak bunu olumlu karşılarım,canım isterse karşılıkta verebilirim .
Ama benle duygusal içerikli bir sürü şey konuşup üstelik benim çoğu zaman ti ye almama rağmen ,bir seyler yasadiktan sonra soğuyup sanki benim ondan bir beklentim varmış gibi davranmasina ayar oldum.
Yoksa tabii ki onla alakalı gelecek planim yoktu .
Sadece bana anı yasa diyip
Kendisi o anın içine .içti..
Size acik konussa belki birakip gidicek ve iliski yasamayacaksiniz genc veya olgun erkeklerin yaptigi klasik numaralar kim durust olsun ki istedigini kolay ve guzel elde etmek varken?
Umarim iyi olur ve size deger vericek guzel iliskiler icinde olursunuz.
Iki yuzluler cogu evet ama bunu itiraf edebilen erkek azdir. Duygusal yaklasiyoki daha cok kendini kaptir her anlamda, amac budur bence. Bu erkek milletinden tiksinmeye basladim artik. Ne kadar bozuk bi nesil geliyor deyince kiziyoruz ama dogru.. cinselligi gec bi insanin duygularini hice saymak .. bu kadar vicdandan yoksun insanlarin bu kadar cogunlukta olmasi urkutucuAslında psikolojim eskisine göre fena değil.
Savruluyo falan da değilim.
Ben böyle ikili davranışlara gelemiyorum.
Mesela şunu diyebilirdi .
Witch bir kadın olarak senden hoşlandım
Seni istiyorum ama benden bir şey bekleme .
Bak bunu olumlu karşılarım,canım isterse karşılıkta verebilirim .
Ama benle duygusal içerikli bir sürü şey konuşup üstelik benim çoğu zaman ti ye almama rağmen ,bir seyler yasadiktan sonra soğuyup sanki benim ondan bir beklentim varmış gibi davranmasina ayar oldum.
Yoksa tabii ki onla alakalı gelecek planim yoktu .
Sadece bana anı yasa diyip
Kendisi o anın içine .içti..
Iki yuzluler cogu evet ama bunu itiraf edebilen erkek azdir. Duygusal yaklasiyoki daha cok kendini kaptir her anlamda, amac budur bence. Bu erkek milletinden tiksinmeye basladim artik. Ne kadar bozuk bi nesil geliyor deyince kiziyoruz ama dogru.. cinselligi gec bi insanin duygularini hice saymak .. bu kadar vicdandan yoksun insanlarin bu kadar cogunlukta olmasi urkutucu
Ben de şaka diye yazmıştım. Senin de kapalı ben de üzüldümNiye ki halbuki ben sana elinde çok güzel bir fırsat oldugundan kpss ye muhtac olmadığından bahsetmiştim.
Algıların kapali uzuldum
Elde etti diye havalara girmis besbelli.. yol vercen bu saatten sonra yapacsk pek bisey yokAynen böyle.
Şimdi 30 lu yaşlarda insanlarız.
Karşılıklı istemesek kimse bize bunu yaptiramazdı doğru mu ?
Doğru..
Ama biz zaten arkadaştık ben buna yapışmadım,o bana yapıştı sonrasinda sanki ben ondan bi şey bekliyomusum da o istemiyormuş tavri canımı sıktı hepsi bu ..
Yoksa ben nelerden geçtim bu beni savuramaz
Ya bir de kadınlara karmaşık diyorlar, üff niye böyle bunlar?
5 gün göreceğin insana ne bu 50 yıllık evli insan muamelesi?
Yani bence hem düşüncesiz hem bencil
Ben anlamadim. Bu sizin dert ettiginiz hangi davranis? Sahsen her bu mu bu mu dediginizden birazcik alir oyle bi hafta gecirmek isterim. Disari da cikalim, muzikte dinleyelim, ama sevismeden uyumayalim falan felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?