- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi witch hunt
-
Aynısı geldi aklıma ama konu sahibi daha da kötü olmasın diye yazmadım.Arabayla ara sokaklarda gezmek çok kötü değil mi? Birinden gizleniyor gibi.Şutlayın bu adamı.Ya ben arabayla dolaşıp paket yapıp evde yemenize takildim acaba adam sizi birilerinden mi gizliyor ?
Bence bu son zamani kavgayla ya da dusuncelerini anlatmaya calismakla gecirme.zaten konuşmayı anlamaz erkekler.bence sen eve gelince hadi yemek yapalim de ya da hadi film ac izleyelim de.yapin iste birseyler.sonra ayri sehirlerdeyken bakalim neler olacak.arayip soracak mi nasil davranacak.ona gore o zman cikarirsin kavgani gerekirse :)1 yıldır arkadaştık
Sonrasında 2 aydır biseyler var .
Onun bulunduğu şehre ben geldim
Yani son 1 gece 1 gündüzümüz var .
bence bir yangindan cikip digerine girme. geride kalsin ve sabret heesey daha cok yeni. zamanla her yara kapanir.O yüzden bana sabretmiş
Saygısı olmasaymış bu triplerimi çekmezmiş
Bu kişi ile olmaz çünkü gerçekten beklentileriniz aynı noktada değil. Seni bunlarla suçluyor aynı şeylerle sende onu suclayabilirsin. O da azıcık empati yapabilse senin bu ilişkide ihtiyaçlarının farklı olduğunu ve aslında seni aç bıraktığını kavrayabilir. O yüzden devam etme. Siz birbirinize göre değilsinizKafamda kuruyormuşum karşımdakini böyle kabul etmem lazimmis
Azıcık empati yapabilmeliymişim
Hep daha fazlasını istiyor musun
Tanıyanlar muhakkak olacaktır ama konuyu benden bağımsız olarak düşünmenizi en başta rica ediyorum.
Düşünün ki yaklaşık 1 yıldır tanıdığınız zamanla hoşlanmaya başladığınız biriyle bir kaç zamandır iş dışında,ufak ufak cilvelesmelerle alakalı mesajlar geçiyor aranizda sonrasında kısa süreli bir organizasyon için aynı şehirde bulunuyorsunuz ve aynı evi paylaşıyorsunuz .
Bu erkek kişisi 5 gün boyunca sizinle nasıl ilgilenmeli ?
Yoğunum,yorgunum eve gidelim mi sorusundan sonra eve gelip bi kaç müzik dinleyip bi şeyler atıştırıp üzerinize mı abanmalı ?
Yoksa yahu sen zaten 5 gün için burdasın
Hadi gidelim yürüyelim
Olmadi sinemaya gideriz
Olmadi çekirdek çitleriz
Olmadi eve malzeme alıp beraber yemek yapalim sonra da film açarız .
Dizine yatayım ya da sen benim dizime yat
Ya da sadece susalim,olmadi sadece konuşalım mı demeli ?
Yoksa daha ne yapabilirim
Bak senin için şirket yemeğine bile gitmedim seninle beraber olabilmek için eve geldim mı?
Sorunca anı mı yaşamıyor oluyor insan
Yoksa gerçeği farkettiği için karşıdaki rahatsız mı oluyor?
Gun içinde aramaz mı insan mesela naptın yemek yedin mi ?
Canın sıkılıyor mu ?
Özledin mı ?
Üfff bitse de gelsem seni görsem demez mi insan?
Bütün bu anlattıklarım öküzlük belirtisi mı?
Abazalik mı?
Ben gerçekten mal miyim ?
Teşekkürler...
Yolunuzu ayırınZaten başka ne yapabilirim ki ?
Karşımda malin önde gideni biri var
Bu yaptıklarından sonra kapıma gelip köpek olsa nolur .
Zaten çok zor ısınan bi yapım var
Nasıl olduysa buna kapılıyodum
Geldi midemde uçuşan bütün kelebekleri öldürdü...
Hoşgeldin kuzucuk..
Yaw aslında baslamamisti ki zaten.
Bu dedi ki sen buraya gelince seninle konusucaz.
Telefonda olmuyo anlatamiyorum.
Eeeee geldik ne bi konuşma ne bi şey.
Yalandan bana işlerin ne kadar zor olduğunu,adının davalara karıştığını,yok onun yüzünden bi kaç insanin daha kötü oldugundan falan bahsetti
Sıkıldım bende offf bunları dinlemeye gelmedim ben dedim .Sorumlusu ben değilim 4 gün için geldim sıçtın içine.
Vay efendim ben onun dertleriyle ilgilenmemişim
Vay efendim bu onun çok zoruna gitmiş
O anne şevkatli birini ariyomus
Yok bana saygı duymasaymis eve bile gelmezmiş
Bu saatten sonra BEN im yaptıklarımdan sonra aramızda bir şey olması çok zormus .
Zamana bırakabilmiş.
Bende dedim ki
Gardas sektir git
Şu an konuşuyor musunuz onunla hala ya da yazıyor mu sizeAklıma geldi aslında çekip gitmek,yapamadım
Şu an konuşuyor musunuz onunla hala ya da yazıyor mu size
Ya ben arabayla dolaşıp paket yapıp evde yemenize takildim acaba adam sizi birilerinden mi gizliyor ?
Boşandın mı, ayrıldın mı diye soranlar olmuş yorumlarına cevap göremedim konuda. Eski eşimle ayrıldım, mahkememiz görüldü boşandık yorumu aradım onu da bulamadım. Bu durumda siz halen kağıt üstünde evli ve eğlence arayan bir pozisyondasınız ve adam da sizinle eğlenelim takılalım kafasında. Bunda drama yaratacak ne var bilemedim. Eline erkek eli değmemiş 18’lik değilsiniz ki bu kadar hassasiyet neden? Eski konularınızda da mevcut başkasına da zamanında ilgi duymuşluğunuz olmuştu yani bu da sizi rahat, hayatı geldiği gibi yaşayan biri yapar. Ki bence hiç sakıncası da yok ama drama queen olup üzülmek garip yani şu durumda.
Bir de neden hep para kazanan (bunu bu konuda siz belirtmişssinizz) ama size kötü davranan adamlar? Eski (ya da herneyse) eş de böyle bir adamdı. Acaba birilerine tutunmak ve kurtuluşu onda bulmak mı istiyorsunuz? Belki de ne aradığınızı bilmeniz gerek öncelikle.
Herkes size aman da güçlü kadınsın, sitede ennn ayakları yere basan kadınsın yazıp duruyor senelerdir. Ayakları yere basan 32 yaşında bir kadın “istekli gibi mi olsam yoksa ne yapsam, sevişsem mi acep” diye burada sormaz, çatır çatır sevişir evli bile olsa kimseye de hesap vermez. Bana fazla çekişkiler yumağı gibi geliyor bunlar.
Boşanmadın, çatır çatır seviştin. Ne güçlü kadınsın be, helal olsun!Boşanmadım.
Sevişeyim mı diye sormadım
Catir catir sevistim
Sonra da bastım geldim
Alkol var demiştim gözümden kaçmış olabilir bazı yorumlar .
Beni şaşırtan kısım biz zaten arkadaştık
En iyi arkadaşlarımdan biriydi
Bohcami alıp ona kaçacak halim yoktu .
Dolayısıyla böyle triplere girmeye de gerek yoktu ..
Boşanmadın, çatır çatır seviştin. Ne güçlü kadınsın be, helal olsun!
E yalan mı? Boşanmadan sevgili yaparsan adam sana tam olarak bu gözle bakar, böyle davranır. Niye seni etkilemekle mutlu etmekle vakit geçirsin ki? Hem kendini bu konuma sokup hem rahatsız oluyorsun.Sağol canım...
Nerelerdeydin gözlerim aramıştı halbuki
E yalan mı? Boşanmadan sevgili yaparsan adam sana tam olarak bu gözle bakar, böyle davranır. Niye seni etkilemekle mutlu etmekle vakit geçirsin ki? Hem kendini bu konuma sokup hem rahatsız oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?