Sorunun cevabı belli mı?

Ya ben arabayla dolaşıp paket yapıp evde yemenize takildim acaba adam sizi birilerinden mi gizliyor ?
Aynısı geldi aklıma ama konu sahibi daha da kötü olmasın diye yazmadım.Arabayla ara sokaklarda gezmek çok kötü değil mi? Birinden gizleniyor gibi.Şutlayın bu adamı.

1 yıldır arkadaştık
Sonrasında 2 aydır biseyler var .
Onun bulunduğu şehre ben geldim
Yani son 1 gece 1 gündüzümüz var .
Bence bu son zamani kavgayla ya da dusuncelerini anlatmaya calismakla gecirme.zaten konuşmayı anlamaz erkekler.bence sen eve gelince hadi yemek yapalim de ya da hadi film ac izleyelim de.yapin iste birseyler.sonra ayri sehirlerdeyken bakalim neler olacak.arayip soracak mi nasil davranacak.ona gore o zman cikarirsin kavgani gerekirse :)

Ayrildiniz sanirim? Umarim oyle olmustur. Duygulariniz diger her seyden daha önemli. Sevişmek insanı ne zaman daha aşık eder biliyor musunuz.. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Öyle çok romantik bir adam degildir. Ama çoğu zaman düşüncelidir. Son zamanlarda dediğiniz gibi "abanma" olayı hissetmeye başladım. Normaldir diye düşünmeme ramak kala, duygularımın daha önemli oldugunu fark ettim. Akşam eşimle konuşmayı düşünürken tekrar yakınlaştık. Ama farklıydı bu sefer. Öperken her seferinde beni sevdigini söyledi. Öpücükler cinsellikten çok sevgi şefkat hissettirdi.. Bir süre sarıldı. O duyguyu hissettirdi bana. O zaman diger sevişmelerimiz için kendimi bir araç gibi hissetmemi sağlayan düşüncelerden vazgeçtim. Cinsellik hayatımızın bir parçası. Eşim genelde patronluk taslamayı sever. Erkeklerin genel tercihi bu şekilde. Cinsellik onlar için "Güç bende, sende güçsüz bedeninle buradasın" bu bakışla yaklaştıklarını düşünüyorum. İyi hissediyorlar o şekilde. Kötü bir şey demiyorum ama biz kadınlar için duygusuz oluyor. Çok narin yaratıklarız :) her durumda incelik bekliyoruz.

Demek istediğim, o sevgiyle yaklaşma duygusunu arada hissetmek her şeyi anlatıyor aslında. Adamın özünü biliyorsun. Adamın duygularından eminsin. Cinselliğe yaklaşımını anlamak daha kolay oluyor o zaman. Dominant tavır kırıcı olmuyor. Emin olmadıgınız ilişkide bunu yakalamanız zor olur ve katlanmak zorunda değilsiniz

Adamın uzun soluklu ilişki niyeti yok bence. Cinsellik için görüşüyor sizinle.

Kafamda kuruyormuşum karşımdakini böyle kabul etmem lazimmis
Azıcık empati yapabilmeliymişim
Hep daha fazlasını istiyor musun
Bu kişi ile olmaz çünkü gerçekten beklentileriniz aynı noktada değil. Seni bunlarla suçluyor aynı şeylerle sende onu suclayabilirsin. O da azıcık empati yapabilse senin bu ilişkide ihtiyaçlarının farklı olduğunu ve aslında seni aç bıraktığını kavrayabilir. O yüzden devam etme. Siz birbirinize göre değilsiniz

Ayrıl gitsin. Abazanın teki çıktı adam.

Yolunuzu ayırın

Tipik oyalama taktigi, yol vermen cuk bir hareket olmus gercekten..

Adam sizinle evlide bikmıs bosanmaya yol ariyor gibi .Yeni iliski nasıl ve neden bu hale gelir ki .
Bi bıkkınlık gelmis adama .
Ya cabuk elde etmis yada zaten fikri bozuk mus .

Ya ben arabayla dolaşıp paket yapıp evde yemenize takildim acaba adam sizi birilerinden mi gizliyor ?

Ya bunu çok sanmıyorum baya büyük bir şehir.
Gecenin bir körü kim nerden görecek .
Takıldığı ortamlardan başka bir yerlere goturebilirdi.
Ne bileyim gizlenir gibi bi hali yoktu .
Ama gururla da çıkarmadı açıkçası.

Boşandın mı, ayrıldın mı diye soranlar olmuş yorumlarına cevap göremedim konuda. Eski eşimle ayrıldım, mahkememiz görüldü boşandık yorumu aradım onu da bulamadım. Bu durumda siz halen kağıt üstünde evli ve eğlence arayan bir pozisyondasınız ve adam da sizinle eğlenelim takılalım kafasında. Bunda drama yaratacak ne var bilemedim. Eline erkek eli değmemiş 18’lik değilsiniz ki bu kadar hassasiyet neden? Eski konularınızda da mevcut başkasına da zamanında ilgi duymuşluğunuz olmuştu yani bu da sizi rahat, hayatı geldiği gibi yaşayan biri yapar. Ki bence hiç sakıncası da yok ama drama queen olup üzülmek garip yani şu durumda.

Bir de neden hep para kazanan (bunu bu konuda siz belirtmişssinizz) ama size kötü davranan adamlar? Eski (ya da herneyse) eş de böyle bir adamdı. Acaba birilerine tutunmak ve kurtuluşu onda bulmak mı istiyorsunuz? Belki de ne aradığınızı bilmeniz gerek öncelikle.

Herkes size aman da güçlü kadınsın, sitede ennn ayakları yere basan kadınsın yazıp duruyor senelerdir. Ayakları yere basan 32 yaşında bir kadın “istekli gibi mi olsam yoksa ne yapsam, sevişsem mi acep” diye burada sormaz, çatır çatır sevişir evli bile olsa kimseye de hesap vermez. Bana fazla çekişkiler yumağı gibi geliyor bunlar.

Boşanmadım.
Sevişeyim mı diye sormadım
Catir catir sevistim
Sonra da bastım geldim
Alkol var demiştim gözümden kaçmış olabilir bazı yorumlar .
Beni şaşırtan kısım biz zaten arkadaştık
En iyi arkadaşlarımdan biriydi
Bohcami alıp ona kaçacak halim yoktu .
Dolayısıyla böyle triplere girmeye de gerek yoktu ..

Boşanmadın, çatır çatır seviştin. Ne güçlü kadınsın be, helal olsun!

E yalan mı? Boşanmadan sevgili yaparsan adam sana tam olarak bu gözle bakar, böyle davranır. Niye seni etkilemekle mutlu etmekle vakit geçirsin ki? Hem kendini bu konuma sokup hem rahatsız oluyorsun.

Benim onla sevgili olma planım yoktu ki .
Kendi kendine yazdı çizdi.
Bi zaman sonra karşılık verdim mı verdim.
Önüne gelenle sevisenleri yadırgıyor muyum hayır herkesin kendi hayatı ama ben öyle yapmadım şimdiye kadar .
Ilk defa bu insanla bu kadar ileri gittim .
O kadar iyi arkadaştık şimdiye kadar bi sürü iş yaptık,hiç hakkımı yemedi sağolsun hep arkamda durdu .
Ama böyle davranmasina neden yoktu .
Kendi kendine triplere girdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…