Soruya bak:Nerden öptün?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kizlar uni son sinif ogrencisiyim. Buraya dikkat edin cunku birkac satir sonra “yuh” cekmeniz icin ihtiyaciniz olacak.
Arkadas ortamimizdan biri vardi benden hoslanan, arkadaslarimin da israri ile ben bu cocuga bir sans vermeye karar verdim. Gayet olgun, efendi bir cocuga benziyordu.
Biz konusmaya basladik iste eve birakmalar hafif flortoz davranislar.. ben ingiltereye gidiyorum dil okulu icin 3 ay. Gorusemeyecegjz ama sen istesen de istemesen de ben seni bekleyecegim dedi. Az sonra ucagim var ve dun son tel konusmamizdi. Ben teli hep “hadi opuyorum gorusuruz” diye kapatirim agiz aliskanligi. Buna da demisim ve sordugu soru: nerden?
O kadar sogudum ki anlatamam. Ergen ergen muhabbetler ya. Cok sinirliyim kizlar ben bu cocukla bitirmek istiyorum birazdan aricam ama ayni arkadas ortamindayiz cok da yikip dokmeyecek sekilde ama onun patavatsizligidan dolayi bittigini anlatacak sekilde nasil bitirebilirim? Ne diyeyim taktik ne olur acil...

Kizlar uni son sinif ogrencisiyim. Buraya dikkat edin cunku birkac satir sonra “yuh” cekmeniz icin ihtiyaciniz olacak.
Arkadas ortamimizdan biri vardi benden hoslanan, arkadaslarimin da israri ile ben bu cocuga bir sans vermeye karar verdim. Gayet olgun, efendi bir cocuga benziyordu.
Biz konusmaya basladik iste eve birakmalar hafif flortoz davranislar.. ben ingiltereye gidiyorum dil okulu icin 3 ay. Gorusemeyecegjz ama sen istesen de istemesen de ben seni bekleyecegim dedi. Az sonra ucagim var ve dun son tel konusmamizdi. Ben teli hep “hadi opuyorum gorusuruz” diye kapatirim agiz aliskanligi. Buna da demisim ve sordugu soru: nerden?
O kadar sogudum ki anlatamam. Ergen ergen muhabbetler ya. Cok sinirliyim kizlar ben bu cocukla bitirmek istiyorum birazdan aricam ama ayni arkadas ortamindayiz cok da yikip dokmeyecek sekilde ama onun patavatsizligidan dolayi bittigini anlatacak sekilde nasil bitirebilirim? Ne diyeyim taktik ne olur acil...

Gidiyormuşsun zaten aramalarına geç dön ya da dönme,soğuduğunu belli olur ,çok fazla bir şey yapmana gerek yok. Ayrıca hoşlandığım biri böyle birşey dese absürt de gelse bu kadar üzerinde durmazdım abartmışsın sanki.

Gidiyormuşsun zaten aramalarına geç dön ya da dönme,soğuduğunu belli olur ,çok fazla bir şey yapmana gerek yok. Ayrıca hoşlandığım biri böyle birşey dese absürt de gelse bu kadar üzerinde durmazdım abartmışsın sanki.

Ya tamam da daha 1 hafta oldu konusmaya baslayali. Isi direkt opusmeye koklasmaya getirmek ne kadar dogru? Daha birbirimizi hic tanimiyoruz bile.
Onun hatasi yuzunden bittigini bilmeli,hicbir sey yapmadan yazmazsam bunu anlamayacak :/

Ya tamam da daha 1 hafta oldu konusmaya baslayali. Isi direkt opusmeye koklasmaya getirmek ne kadar dogru? Daha birbirimizi hic tanimiyoruz bile.
Onun hatasi yuzunden bittigini bilmeli,hicbir sey yapmadan yazmazsam bunu anlamayacak :/
İlk buluşmada da konu hatta eylem öpüşmeye koklaşmaya gelebilir bunda sıkıntı yok da 10 yıllık ilişkide bile öperim/ nerden gevşemesi çekilmez

Yani olacağı varsa da böyle bozuyor bazı erkekler maalesef... Bayık bayık muhabbetler, nerden falan... Zaten tarzınız bence farklı. Soğuk davranarak bitirmek en iyisi. Kısa çözüm istiyorsanız da ...ay bilemiyorum

İlk buluşmada da konu hatta eylem öpüşmeye koklaşmaya gelebilir bunda sıkıntı yok da 10 yıllık ilişkide bile öperim/ nerden gevşemesi çekilmez

Elbette gelebilir. Buna tek laf etmek kimsenin haddine degil. Ama ben daha once hic gerceklestirmedim o eylemi. Ve benim icin ozel olan bir seyi boyle salak sacma ergen muhabbetleriyle harcamasi soguttu.
Ben kezo gibi davranmiyorum degil mi?

Açık açık söyle, rahatsızlığını dile getir. Taktiğe maktiğe ne gerek var? Bitirmek istediğini söyle, sebebini sorduğunda da, son telefon konuşmasında şu sebepten dolayı hoşnut olmadım, dersin, kapatırsın defteri.

Bence ses tonu da önemli gevşek mi sordu yoksa çocuksu mu yani bazı erkekler çocuklaşmayı da sever belki o yapıda biridir. Direk bitirmek yerine mesafe koymanızı öneririm. Sonuçta hemen hemen her erkeğin aklıyla fikrinin nerede olduğu belli bazısı bastırır yansıtmaz bazısı böyle minik oyunlarla ima eder bazısı ise.. Onlara girmeyelim hiç ;)

Öpüşmek/sevişmek için bazen 1 an yeterli oluyor hani çok uzun zamana gerek yok her zaman . Aradaki çekimle alakalı birşey bence .
Ama böyle ergen ergen ‘nerden’ demesi çok mide bulandırıcı 🤭🤢 Öpmek istemesinden dolayı değil , sanki 15’lik delikanlı gibi konuşması sorun🙈 e gidiyormuşsun zaten canım , araya mesafede girecek , mesajlarına dönme hemen , kısa net cevaplar yaz . Anlar ilaki :)
Sana da iyi yolculuklar ve başarılar❤️

Espirisine sormus ne var bunda? Zaten hoslandigi belli sizden. Yanaktan de gec bunu dert edecek birsey yok. Donuncede gorusmezsin olur biter.

Yaslar kucukken dertler ne guzel ya :)

Çok saçma olmuş söylediği, belki sizin için öpüşmek sıradanlaşmış bir eylem olsaydı ya da bir haftadır değil de daha uzun süredir (bunu şaka olarak algılayacağınız kadar bir süreden bahsediyorum) flört ediyor olsaydınız size komik gelebilirdi. Ama gelmemiş. Dışarıdan abartılacak bir şey yok gibi görünen bu konu yüzünden bile soğuduysanız bitirmek istemeniz doğru bir karar.

Onun yüzünden bittiğini bilmesini istiyorsanız direkt olarak bu hareketini itici bulduğunuzu söyleyebilirsiniz. Her türlü bekleyeceğini söylemiş, bakalım üç ay iletişim kurmaktan kaçındığınızda da böyle düşünecek mi?

Açık açık söylerdim ben olsam. Aynen burada bizimle paylaştığınız gibi onunlada dürüstçe paylaşırdım durumu ve arkadaş kalsak çok daha iyi olur der konuyu kapatırdım

Ben eşimle lisede sevgiliydim ve bu telefon konuşması bizim de aramızda geçmişti ben ona hadi öptüm byyy demiştim o da nerden demişt bende en güzel yerinden demiştim ki her zaman gözlerinin çok güzel olduğunu söylerdim ,,,

Ve çok hoşuna gitmişti

Heyyyyy gençlik işte😍😍😍

Aman tanrım, nerden öpüyorsun diye sorarak namusunu kirletmiş.

Bana çok şirin, çok çocuksu geldi valla. Hatta fazla masum.
Gerçekten iyiki erkek değilim, erkek olsam herhalde turkiyede hic bi kadına yaklaşamazdım korkudan .
Yok nerden demişmis ? Ne var bunda anlamıyorum, sanki zorla opmus gibi millette doldurmuş altını .
Insanlar opusmeyi koklasmayi ne sanıyor yahu

Back
X