Soruya bak:Nerden öptün?

Elbette gelebilir. Buna tek laf etmek kimsenin haddine degil. Ama ben daha once hic gerceklestirmedim o eylemi. Ve benim icin ozel olan bir seyi boyle salak sacma ergen muhabbetleriyle harcamasi soguttu.
Ben kezo gibi davranmiyorum degil mi?

Hayır ya çok haklısın bende tahammül edemem böyle bir konuşmaya erkek ağır olmalı o nedir ya çocuk gibi nereden ne demek direk soğuma sebebim olur benimde. Ayrıl gitsin Allah aşkına

Kizlar uni son sinif ogrencisiyim. Buraya dikkat edin cunku birkac satir sonra “yuh” cekmeniz icin ihtiyaciniz olacak.
Arkadas ortamimizdan biri vardi benden hoslanan, arkadaslarimin da israri ile ben bu cocuga bir sans vermeye karar verdim. Gayet olgun, efendi bir cocuga benziyordu.
Biz konusmaya basladik iste eve birakmalar hafif flortoz davranislar.. ben ingiltereye gidiyorum dil okulu icin 3 ay. Gorusemeyecegjz ama sen istesen de istemesen de ben seni bekleyecegim dedi. Az sonra ucagim var ve dun son tel konusmamizdi. Ben teli hep “hadi opuyorum gorusuruz” diye kapatirim agiz aliskanligi. Buna da demisim ve sordugu soru: nerden?
O kadar sogudum ki anlatamam. Ergen ergen muhabbetler ya. Cok sinirliyim kizlar ben bu cocukla bitirmek istiyorum birazdan aricam ama ayni arkadas ortamindayiz cok da yikip dokmeyecek sekilde ama onun patavatsizligidan dolayi bittigini anlatacak sekilde nasil bitirebilirim? Ne diyeyim taktik ne olur acil...
Zaten 3 ay yokmuşsun araya bi mesafe soğukluk girer senin de bekle diye bi talebin olmamış zaten boşver normal arkadaşça davran gelincede kaldığı yerden devam edmek isterse o zaman açıkça söyle ki densizliğini bilsin

Üniversite sonsun ve gerçekten abartmişsin. .Kendince seni elinde tutmaya çalışmış bana tuhaf gelmedi.

Açıkçası davranıyorsunuz bence. Çocuğun üslubu hoşunuza gitmemiş olabilir, size uygun olmayabilir ama abarttığınız gibi bir durum yok bence. Belki siz yanağından deseniz hoşuna gidecekti. Basit, minik bir flört muhabbeti. Biraz fazla büyüttüğünüzü düşünüyorum, çocuk sanki gel sevişelim demiş.

Kizlar uni son sinif ogrencisiyim. Buraya dikkat edin cunku birkac satir sonra “yuh” cekmeniz icin ihtiyaciniz olacak.
Arkadas ortamimizdan biri vardi benden hoslanan, arkadaslarimin da israri ile ben bu cocuga bir sans vermeye karar verdim. Gayet olgun, efendi bir cocuga benziyordu.
Biz konusmaya basladik iste eve birakmalar hafif flortoz davranislar.. ben ingiltereye gidiyorum dil okulu icin 3 ay. Gorusemeyecegjz ama sen istesen de istemesen de ben seni bekleyecegim dedi. Az sonra ucagim var ve dun son tel konusmamizdi. Ben teli hep “hadi opuyorum gorusuruz” diye kapatirim agiz aliskanligi. Buna da demisim ve sordugu soru: nerden?
O kadar sogudum ki anlatamam. Ergen ergen muhabbetler ya. Cok sinirliyim kizlar ben bu cocukla bitirmek istiyorum birazdan aricam ama ayni arkadas ortamindayiz cok da yikip dokmeyecek sekilde ama onun patavatsizligidan dolayi bittigini anlatacak sekilde nasil bitirebilirim? Ne diyeyim taktik ne olur acil...

Sormuştun ya nerden opuyorsun diye ?
Seni kalbinden öpüyorum bir insanın bedeninden once kalbine dokunabilmeyi ögrenmen için..
Çünkü benim için bedenden önce kalbe dokunmak gelir... bla bla blaaa
Çokmu yeşilcam filmi gibi oldu 😂

Sormuştun ya nerden opuyorsun diye ?
Seni kalbinden öpüyorum bir insanın bedeninden once kalbine dokunabilmeyi ögrenmen için..
Çünkü benim için bedenden önce kalbe dokunmak gelir... bla bla blaaa
Çokmu yeşilcam filmi gibi oldu 😂

Kahraman tazeoğlu sen misin? Ahshshjdjd.

"Yuh çekeceksiniz" deyince "gitmeden bi sevişelim" falan dedi sanmıştım, ne kadar abartmışsınız...
"Ayrılık sebebini bilsin" diyorsunuz ama siz sebebi söyleyince çocuk "ben ne aşağılık bir adammışım" demeyecek, çok büyük ihtimalle arkanızdan dalga geçecek.
Hoşlanmadıysanız açıkça söyleyip bitirin. Madem aynı arkadaş ortamındasınız, dalga konusu olmayın durduk yerde.

Yanlış anlamayın ama ben hiçbir sorun göremedim ortada.Ergen işi falan demişler de,insanlar flörtöz şakalar da mı yapmasınlar ? Ne var gülün geçin işte,çok büyütüyorsunuz.

+1

Ne yuhlanacak ne de ıyy ergence denecek bir tavır gördüm. Tabi söyleyişi, genel hali de önemli ama muhtemelen aynı frekansta olmadığınız için ters gelmiş size, bana biraz heyecanlı ve çocuksu geldi hali.

Yuhalanacak tek tarafı gevşekliği geldi saçma sapan. İlk görüşmede de olur ne olacaksa ama ergen gibi nerden demek nedir ya 😂

Bence yeni görüştüğü bir insana bu tarz şaka yapması gerçekten çok itici..bende inanılmaz rahatsız olurdum.kotu etkilenirdim cidden sogurdum.karaktersizce gelirdi bu hali.sana hak verdim

Konu açacak kadar büyütülecek bir soru değil. Of ergen misin deseydin direk. Taktiklik birşey göremedim.

Back
X