- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Papatya129
Samimi bir iliskiniz varsa bence normal bişey. Ergenlik değil bence. İnsanlar böyle böyle kaynaşıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette gelebilir. Buna tek laf etmek kimsenin haddine degil. Ama ben daha once hic gerceklestirmedim o eylemi. Ve benim icin ozel olan bir seyi boyle salak sacma ergen muhabbetleriyle harcamasi soguttu.
Ben kezo gibi davranmiyorum degil mi?
O zaman sıkıntı büyükBu özlü sözü zihnime kazıdım. Benim eşim de dambıldak gülüyor ahsjsjs.
Zaten 3 ay yokmuşsun araya bi mesafe soğukluk girer senin de bekle diye bi talebin olmamış zaten boşver normal arkadaşça davran gelincede kaldığı yerden devam edmek isterse o zaman açıkça söyle ki densizliğini bilsinKizlar uni son sinif ogrencisiyim. Buraya dikkat edin cunku birkac satir sonra “yuh” cekmeniz icin ihtiyaciniz olacak.
Arkadas ortamimizdan biri vardi benden hoslanan, arkadaslarimin da israri ile ben bu cocuga bir sans vermeye karar verdim. Gayet olgun, efendi bir cocuga benziyordu.
Biz konusmaya basladik iste eve birakmalar hafif flortoz davranislar.. ben ingiltereye gidiyorum dil okulu icin 3 ay. Gorusemeyecegjz ama sen istesen de istemesen de ben seni bekleyecegim dedi. Az sonra ucagim var ve dun son tel konusmamizdi. Ben teli hep “hadi opuyorum gorusuruz” diye kapatirim agiz aliskanligi. Buna da demisim ve sordugu soru: nerden?
O kadar sogudum ki anlatamam. Ergen ergen muhabbetler ya. Cok sinirliyim kizlar ben bu cocukla bitirmek istiyorum birazdan aricam ama ayni arkadas ortamindayiz cok da yikip dokmeyecek sekilde ama onun patavatsizligidan dolayi bittigini anlatacak sekilde nasil bitirebilirim? Ne diyeyim taktik ne olur acil...
Kizlar uni son sinif ogrencisiyim. Buraya dikkat edin cunku birkac satir sonra “yuh” cekmeniz icin ihtiyaciniz olacak.
Arkadas ortamimizdan biri vardi benden hoslanan, arkadaslarimin da israri ile ben bu cocuga bir sans vermeye karar verdim. Gayet olgun, efendi bir cocuga benziyordu.
Biz konusmaya basladik iste eve birakmalar hafif flortoz davranislar.. ben ingiltereye gidiyorum dil okulu icin 3 ay. Gorusemeyecegjz ama sen istesen de istemesen de ben seni bekleyecegim dedi. Az sonra ucagim var ve dun son tel konusmamizdi. Ben teli hep “hadi opuyorum gorusuruz” diye kapatirim agiz aliskanligi. Buna da demisim ve sordugu soru: nerden?
O kadar sogudum ki anlatamam. Ergen ergen muhabbetler ya. Cok sinirliyim kizlar ben bu cocukla bitirmek istiyorum birazdan aricam ama ayni arkadas ortamindayiz cok da yikip dokmeyecek sekilde ama onun patavatsizligidan dolayi bittigini anlatacak sekilde nasil bitirebilirim? Ne diyeyim taktik ne olur acil...
Sormuştun ya nerden opuyorsun diye ?
Seni kalbinden öpüyorum bir insanın bedeninden once kalbine dokunabilmeyi ögrenmen için..
Çünkü benim için bedenden önce kalbe dokunmak gelir... bla bla blaaa
Çokmu yeşilcam filmi gibi oldu![]()
Kahraman tazeoğlu sen misin? Ahshshjdjd.
Yanlış anlamayın ama ben hiçbir sorun göremedim ortada.Ergen işi falan demişler de,insanlar flörtöz şakalar da mı yapmasınlar ? Ne var gülün geçin işte,çok büyütüyorsunuz.