- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Burası öyleo kadınlara sormuşsun onlar dışında herkes yorum yapmış
Burası öyle
Kirli de kimse kirli değil
Kalitesiz programlar de kimse izlemez
Yalan de kimse söylemez
Biz böyle bir kitleyiz kk olarak
Paralel evrende yaşıyoruz:)))
Yaparsın aşkımı izleyince çoğu kez yuh diyorum nasıl güvenmeden evli kalıyorlar diyorum. Adamları elinde olsa kapıdan salmıcaklar kocalarında çoğu memnun.Merhaba hanımlar konum cok dert degil benim için ama yinede bazen insanın canını sıktığı oluyor calsiiuorz malum insanlarla ic ice dip dibeyiz iletişim olmaktan birsey olmuyor,olmuyor da nedir bu kadinlarda ki bu itici tavırlar sanki kocalarını kapcaz alip goturcez kocasının hastalığını anlatmasna müsaade etmeyen dibinden ayrılmayan eslerinden önce atilmalar ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var nasl anlatsam tarif edemiyorum böyle bir degisikler yani yüzük takmıyorum evliyim rahatsz ediyor ondan mi desem yoksa herkese mi böyleler desem bilemiyorum arkadaşlarıma sordum sorusturdm kiskaniyorlardr diyorlar o bariz belli zaten ama neden yani niye boyleler var mi fikriniz buldumcuk gibi
ahaha bu bdv deki tek pislerAlys ile benim zaten bu konuda ikna oldum olacam:))
Herkes benim gibi sizin gibi namudlu değil ama uzgunum..elin kocası daha tatlı geliyor millete..Erkeklerin de yüzde 90 i itibar ediyor bunlara..karilarini da korku aliyor ve her kadına şüpheli gozuyle bakıyorlar
Bide girdikleri her ortam da el ele olarak girer böyle tipleryanlarında ki erkek dünya yakışıklı ya herkes onu kapmak için mücadele veriyor guyaa
Aynı benim eşim gibi başta girmezdim yanına baktım derdini anlatamıyor ben anlatıyorum hatta bazen sen gir beklerim ben dışarda diyorum kendi çağırıyor koca bir bebek gibi görüyorum bazen onuBen de atlıyorum eşimden önce . Örnek vereyim, boynu, omuzları ağrıyor, geçmeyen baş ağrısı ara ara geçip sonra ani ağrılar giriyor başına , ensenin biraz üstünde paralel 2 noktada sürekli ağrım var diyor. Sağ omuz ve boyunda ağrı şiddetli ama doktora gidip 'BENİM BAŞIM AĞRIYOR' diyor sadece. Delirmemek ve doğru tedaviyi alabilsin diye detaylandırıyorum her şeyi.
Yoksa ağrı kesici alıp gelecek sadece.
Ben korkuyorum birgün azar yiyeceğim diye. Çekine çekine devamını getiriyorum. Başım sürekli ağrıyor diyor. Sen boynunda omuzlarında olan ağrıyı niye söylemiyorsun, neden hepsi aynı anda başladı demiyorsun değil mi? Onunla gidemediğimde tembihliyorum böyle böyle diyeceksin, her şeyi anlatacaksın bak ölümü gör es geçme bir şeyi diye.Aynı benim eşim gibi başta girmezdim yanına baktım derdini anlatamıyor ben anlatıyorum hatta bazen sen gir beklerim ben dışarda diyorum kendi çağırıyor koca bir bebek gibi görüyorum bazen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?