- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ben utanırım o şekillere girmeye vallahiAynısı dün oldu eşimle yemek yemeğe gittik biz masada genellikle karşı karşıya otururuz. Eşimin arkasında kalan masada yanyana oturan bir çift vardı bende wc nerde diye bakınıyordum o çiftin yanındaymış kız onlara bakıyorum sandı galiba adamın gömleğini yellemeye başladı adamın gömlek yarıya kadar açık güya terlemiş serinletiyo elini omzuna attı falan çok tuhaf geldi bana. Bende eşimi seviyorum ama hiç dikkt çekmeye çalışmam.
Aynen işim olmaz da karşı tarf öyle düşünmüyor iştehahahah komik ama yani siz zaten evlisiniz hoş evli olmasanız da niye bakasınız elin adamına, garip ya.
Gerçekten görüntü kötüydü çok çift gördüm ama ne bilim insan içinde adamın gömleğini yellemek çok tuhafıma gitti benim bide bunların sen bakınca öpen cinsi varBen utanırım o şekillere girmeye vallahi
Geçen şikayetini sordm doktora ön bilgi vercem tansiyon flaansa tansiyon bakcam sekerse seker gibi..adam anlatıyordu kadn araya girdi aşkım doktora anlatırız:) ezikkkk dedim içimdenGerçekten görüntü kötüydü çok çift gördüm ama ne bilim insan içinde adamın gömleğini yellemek çok tuhafıma gitti benim bide bunların sen bakınca öpen cinsi var
ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var
Kocam da kocam beyim de beyimMerhaba hanımlar konum cok dert degil benim için ama yinede bazen insanın canını sıktığı oluyor calsiiuorz malum insanlarla ic ice dip dibeyiz iletişim olmaktan birsey olmuyor,olmuyor da nedir bu kadinlarda ki bu itici tavırlar sanki kocalarını kapcaz alip goturcez kocasının hastalığını anlatmasna müsaade etmeyen dibinden ayrılmayan eslerinden önce atilmalar ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var nasl anlatsam tarif edemiyorum böyle bir degisikler yani yüzük takmıyorum evliyim rahatsz ediyor ondan mi desem yoksa herkese mi böyleler desem bilemiyorum arkadaşlarıma sordum sorusturdm kiskaniyorlardr diyorlar o bariz belli zaten ama neden yani niye boyleler var mi fikriniz buldumcuk gibi
Bende hemşireyim :) ben aksine hep sapık adamlara denk geliyorum en son bütün servise yazmış adamın biri (hasta yakını) linç edeceklerdi de yırttı :) bence fazla takılma gül geç eğlenceli yaniGeçen şikayetini sordm doktora ön bilgi vercem tansiyon flaansa tansiyon bakcam sekerse seker gibi..adam anlatıyordu kadn araya girdi aşkım doktora anlatırız:) ezikkkk dedim içimden
Kesinlikle tüm suç kadnda kocan istemese kadn ne yapabilirYa burada bile eşim beni aldattı konularını bir incelersek
Suç gene aldatan kocaya değil kocasının beraber olduğu kadın da bulunur kadına lanetler okunur çünkü kocasını baştan çıkarmıştır karşı taraf
Adam burada masum nefsine yenik düşmüş bir mağdurdur
Aldatan kocası değil kadınmış gibi
Fazlasıyla bozucubenim öyle bir işim yok, hatta çok izoleyim.
allah kolaylık ve sabır versin size ne diyim.
çok sinir bozucu olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?