Cilt Bakımı Ürünleri Soskin kullananlar? sikayet mi etsem ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Bayanlar 2 aya yakin oldu **** her bir haltini kullanali (sivilce ve genel bakim ürünleri) kadin bana 2 buçuk 3 ay sonra bide peeling e baslycaz yuzunde hicbisey kalmycak dedi baya da bi övdü ürünü ben de cabuk gaza gelirim aldim ürünleri hemde bizim butcemizi asan bi fiyata sirf babam ben sorun ediyorum sivilcelerimi uzuluyorum diye aldi fiyati da soyliyim size 600-700 civari bi fiyat vermistik ve kizlar suratim daha bile kötü oldu maskeyi tonigi sabah aksam kremlerini yuz temizleme jelini gunes kremini herseyini kullaniyorum ama yuzum cok kotu durumda agiz kismima yakin yerler hep sivilce doldu gozeneklerimde siyah noktalarimda en ufak bi azalma yok sinirden deliye döndüm ya resmen kaziklandigimi hissediyorum acaba sikayet falan etsem parami geri alabilir miyim bide urun oyle heryerde satilmiyo nerden danisilir edilir bilmiyorum ya , insan icine cikasim gelmiyo yemin ederim
Ha ama memnun oldugum bi urunu var onu herzaman kullanmayi dusunuyorum o da gunes kremi yuz icin, renklendiricili oldugu icin fondoten olarak bile kullaniyorum

Son düzenleme:
Ilk defa duydum o markayı. Nerden aldiniz?
Cilt bakimina gittigim guzellik merkezindeki bayan vermisti. Mekan guvenilir kaliteli bi mekan ama öve öve bitiremedikleri ürün cildimi daha da beter etti biraz once soskinin kendi sitesine msj attim ingilizce cat pat ifade etmeye calistim ama cevap vereceklerini sanmiyorum

Normalde büyük magazalardan bilinen bir marka almış olsaydiniz cildinizi bozduguna dair doktor raporuyla iadesini isteyebilirdiniz.yinede aldiginiz yerle bir gorusun

Ilk defa duyuyorum bu markayi. Taninmis markalara bile kolay kolay bu paralar odenmiyorken henuz yeterince taninmamis bir markaya bu paralari vermeniz ilginc olmus.

Gittiginiz salonda sikayet etseniz?

o fiyatı gerçekmiymiş ya! netten arattırmışsınızdır. ayrıca o markanın kullanıcılarını googledan arattınız mı şikayet var mı?

Ilk defa duyuyorum bu markayi. Taninmis markalara bile kolay kolay bu paralar odenmiyorken henuz yeterince taninmamis bir markaya bu paralari vermeniz ilginc olmus.

Gittiginiz salonda sikayet etseniz?

Coktandir gittigim guvendigim bi yerdi, taninmis bilinmis bi guzellik merkezi. Oneren bayan cilt bakimimi yapan bayandi taniyodum ne zamandir baya övdü yok 2 3 aya biseyin kalmaz yuzun arinir piril piril olur bilmem ne dıye bende cok cabuk gaza geldigim icin bide pahali urun daha cok ise yarar diye bi algida olduğum icin almistim öyle ama hiçbir yararini gormedim hatta zararini gordum. Soskinin kendi sitesine msj attim ama inşallah cevap gelir , merkeze gidip orda da soyliycem ama geri iade alacaklarini sanmiyorum

o fiyatı gerçekmiymiş ya! netten arattırmışsınızdır. ayrıca o markanın kullanıcılarını googledan arattınız mı şikayet var mı?
Internette fazla bisey bulamadim zaten arastirmamistim bile bayan cilt bakimimi yapan bayandi bayadir taniyodum güveniyodum

babana üzüldüm yaa,senin için uğraşmasına..

Ne demek SENIN ICIN ugrasmasina üzüldüm benim icin uğraşmasinda ne gibi bi sıkıntı duydunuz anlamadim ben de üzüldüm ama benim icin ugrasmasina degil bukadar parayi vermesine ve sonucsuz kalmasina

Internette fazla bisey bulamadim zaten arastirmamistim bile bayan cilt bakimimi yapan bayandi bayadir taniyodum güveniyodum
Ticaret yapıyor onlar genelde tanıdıklarına satıyorlar. Bende gecen hafta yıllardır gittiğim bebekliğimi bilirler kuaförden argan özlü serum aldım normalde internette 25 tl imiş bana 50 tl ye satmışlar. Maalesef güvenerek almıştım henüz kullanmadım ama inşallah sonuç iyi olur

Kimseye guven olmuyomus onu ogrendim bide benim gibi yillarca bi ton ürün kullanıp hala bi umut mucize bekleyen biri olarak cok guzel gaza getiriliyorum ama bana da bi ders oldu artik asla arastirmadan almam

Valla ben o kadar cilt bakimiyla ilgileniyorum. Bir sürü urun duydum ettim kullandim. Ama bu dediğinizi hayatimda duymadım. Cok ilginc

Valla ben o kadar cilt bakimiyla ilgileniyorum. Bir sürü urun duydum ettim kullandim. Ama bu dediğinizi hayatimda duymadım. Cok ilginc
Fransız malı. Ben de duymamistim boylece duymus olduk. Ürünün kendi sitesine msj attim ama bakalim insallah cevap alırım

Ne demek SENIN ICIN ugrasmasina üzüldüm benim icin uğraşmasinda ne gibi bi sıkıntı duydunuz anlamadim ben de üzüldüm ama benim icin ugrasmasina degil bukadar parayi vermesine ve sonucsuz kalmasina
ıyı bişe yazmıştım oysaki..

bır babanın kızı ıcın bunu yapmış olması,ıcımı cız ettırdı..

BABALARIN EVLADI İÇİN UGRASMASI,BENİ ETKILER..nokta

Alamazsın maalesef,ürünün işe yaramakası markanın suçu değilki...

700 lira o ürüne verecegine adam gibi peeling bilmemne yapan bir yere gitseydin keşke ben yeni ürün almadan tester isterim genelde netten bakarım vs. Senin iyi niyetini suistimal etmişler resmen aldığın salona git sizi şikayet edicem falan de bakalim belki onlar iade edebiliyolardir

Fransız malı. Ben de duymamistim boylece duymus olduk. Ürünün kendi sitesine msj attim ama bakalim insallah cevap alırım
Soskin daha çok avrupada kullanılıyor ama 700 biraz abes,genelde bir bakım ürünü 150-200 civarında,siz birden fazlamı aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…