Ah kiyamam
Ben de üniversite bitip ailemin yasadigi sehre gelince sizinle ayni durumdaydim . elimde telefon eski arladaslarimla konusmak tek hobim olmuştu. Yalnizlik gercekten can sıkıcı olabiliyor.
Benim önerim grup aktivitelerine katilmaniz.
Mesela yurtdisina gittim demissiniz,harika
Neden faceden interrail türkiye sayfasina abone olmuyorsunuz? Orada sizin gibi gezgin birsuru insan var,onlara yardimci olabilirsiniz. Ve mesela kamp duzenliyorlar orada burada. Bir cadir alip ya da kiralayip onlara eslik edebilirsiniz. Yuzlerce cadir.. Grup aktiviteleri...elbet kafa dengi birileriyle tanisilir.
Kursa gitmekle de iyi yapmissiniz. Ama kurstakilerin yasca buyuk olmasi arkadas olmaniza engel değil ki,bakarsin iyi anlasirsiniz.
Ben de o bahsettigim istanbula yeni geldigim zamanlarda ismek'in ucretsiz yemek kursuna gitmistim. Kursun ortalamasi yaşi 40 ,ortalama kilosu 75 ve ortalama cocuk sayisi 2ydi :))
Yine de keyif almistim. İlginc ilginç insanlar...
Baska baskaaa...
Zumbara diye birsey var. Zaman kumabarasi.
Oradan birisine dans ya da ingilizce dersi verebilirsiniz. Verdiginiz saatlere karsilik baska birisinden istediginiz bir egitimi (ucurtma yapimi-bisiklete binme-temel cizim teknikleri-yoga vs vs) alabilirsiniz. Hem anlatacak guzel anilariniz olur hem de zumbara olarak neredeyse her sehirde bulusmalar organize ediliyo . onlara katilabilirsiniz.
Ayni sekikde instagramda #kitapağaci var
Ayni donemde ayni kitaplari okuyup bir kafede bulusup kitap hakkinda konusuluyo...ve cok guzel bir cevre edinebiliyorsunuz..
Boyle seyler deneyebilirsiniz
Sevgiler