Sosyal çevremi genişletemiyorum

Yaley

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
101
41
18
Çekingen biri değilim aslında ama şansımdan mıdır nedir bir türlü girdiğim ortamlar da arkadaş çevrem geniş olmadı.(kafa yapıma uygun birini bulamadım ya da bir şekilde kopukluk yaşandı tanıştıklarımla) Bir süre yurt dışında kaldım o zaman ki çevrem çok daha genişti , her gün yeni biriyle tanışıp farklı olaylar yaşıyordum. Türkiye'deki hayatım çok stabil. Hayatımda hiç bir ilginç olay yok. Arkadaş çevrem kendi içinde çok kapalı. Sayılı sayıda arkadaşım var . Diyorum kursa falan gideyim yeni kişilerle tanışırım. Gittim dansa yazıldım, inanır mısınız bir tane bile yaşıtım yoktu , hepsi benden yaşça büyük insanlardı. Hayatımın bu kadar stabil oluyor olması canımı çok sıkıyor. En basitinden artık arkadaşlarla buluştuğumuz zaman bile anlatıp güleceğimiz ilginç bir şeyimiz yok .

Kurslar yeni arkadaşlıklar için iyi bir fırsatmış ama orda da şansınız gülmemiş baska bir kursa daha gidin vaktiniz varsa eğer :deli:

Ah kiyamam
Ben de üniversite bitip ailemin yasadigi sehre gelince sizinle ayni durumdaydim . elimde telefon eski arladaslarimla konusmak tek hobim olmuştu. Yalnizlik gercekten can sıkıcı olabiliyor.
Benim önerim grup aktivitelerine katilmaniz.
Mesela yurtdisina gittim demissiniz,harika
Neden faceden interrail türkiye sayfasina abone olmuyorsunuz? Orada sizin gibi gezgin birsuru insan var,onlara yardimci olabilirsiniz. Ve mesela kamp duzenliyorlar orada burada. Bir cadir alip ya da kiralayip onlara eslik edebilirsiniz. Yuzlerce cadir.. Grup aktiviteleri...elbet kafa dengi birileriyle tanisilir.
Kursa gitmekle de iyi yapmissiniz. Ama kurstakilerin yasca buyuk olmasi arkadas olmaniza engel değil ki,bakarsin iyi anlasirsiniz.
Ben de o bahsettigim istanbula yeni geldigim zamanlarda ismek'in ucretsiz yemek kursuna gitmistim. Kursun ortalamasi yaşi 40 ,ortalama kilosu 75 ve ortalama cocuk sayisi 2ydi :))
Yine de keyif almistim. İlginc ilginç insanlar...
Baska baskaaa...
Zumbara diye birsey var. Zaman kumabarasi.
Oradan birisine dans ya da ingilizce dersi verebilirsiniz. Verdiginiz saatlere karsilik baska birisinden istediginiz bir egitimi (ucurtma yapimi-bisiklete binme-temel cizim teknikleri-yoga vs vs) alabilirsiniz. Hem anlatacak guzel anilariniz olur hem de zumbara olarak neredeyse her sehirde bulusmalar organize ediliyo . onlara katilabilirsiniz.
Ayni sekikde instagramda #kitapağaci var
Ayni donemde ayni kitaplari okuyup bir kafede bulusup kitap hakkinda konusuluyo...ve cok guzel bir cevre edinebiliyorsunuz..
Boyle seyler deneyebilirsiniz
Sevgiler

İnterrail türkiye ve kitap ağacı sayfası için teşk.Yengenç.
Bir de yurtdışı gezisi için arkadaş bulabileceğimiz bir yer olsa.Tabi aynı şehirden.

İnterrail türkiye ve kitap ağacı sayfası için teşk.Yengenç.
Bir de yurtdışı gezisi için arkadaş bulabileceğimiz bir yer olsa.Tabi aynı şehirden.
Sevgili tulipa
Ben tek çıktım :)
Ne kadar tek de ciksan da yolda yalniz kalmiyorsun merak etme.
Ve gercekten iyi ki iyi ki yalniz çikmişim diyorum, hatta balayi haric biriyle tatile cikmamaya ant içmiş bile olabilirim :))
Gercekten ne kadar sevdigin arkadas da olsa özgürlüğün önünde bir külfet aslında. Mesela ben bi sokak sanatçisini sevdiysem en yakin çime uzanip o kalkana kadar kalmayi seviyorum. Ama yanimdaki arkadasin benim hatrim icin orada kaldigini hissetmek, hadi hadi demesi falan... Beaah...hiç güzel değil :) ya da karşidaki kişi hakli olarak 'ayy buraya gelmisken su muzeye girelim, nikola teslanin evi varmiş , mona lisa varmis ' diye müze gezmek isteyebilir. Siz de her müzeye 15 euro bayilmak-vaktinizi müzede harcamamak isteyebilir ama ayip olmasin diye ona katilip bosu bosuna para harcayabilirsiniz :))
En iyisi yalniz cikmak. Bavul.com 'un yurtdisi biletlerinde yuz liralik indirim var bu ay. Kacirmadan al bence vizesiz sirbistana falan bir bilet. Aldiktan sonra geri donus olamayacagi icin bir yolunu bulursun

Ama turda tek çıkınca oda farkı alıyorlarki.Hem tek olmaz ya.Uyumlu olmaya çalışırız.Ben daha çok bileceğim için sorumluluk bende olur belki;)Sırbıstan indirimiyle kaça feliyor ucak?Dönüş niye yok.Tursuz gidemem malesef.Böyle arkadaş bile bulamıyorum ki tursuz bulacam.Teşekür ederim başka bildikleein varsa beklerim.:)

Back
X