• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal fobii

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Merhabalar pazar gunu erkek arkadasimin cok yakin bi arkadasinin dugunu icin ceyiz almaya gidecekler gelinecek eve yerlestirilecek falan neyse bende kizi taniyorum beni de cagirmisti onceden ama simdi demedi bidaha gel diye bende gitmek istemiyordum erkek arkadasim cok israr etti beni yalniz birakma diye zaten evimiz cok yakin onlar ceyizi alip geldiğinde ben burdaki evlenecek olan kızın evine gidecem orda eglence falan oluyor neysee bu arada iliskimden babamin haberi yok ama annem onaylı :)) neyse ama cok korkuyorum o kadar insan olacak ben kalicam ya kimse bana bisey demezse ev yerlestirilecek falan ya kimse banada gel demezse oyle kalirsan diye korkuyorum cunku insanlarin coguny tanimiyorum kizlada 2 kez görüştuk bayada yazistik :(( napsam ne giysem onu dusunuyorum resmen insanlarla ilestisimim iyi degil beni unutcaklar orda napcam ?? Erkek arkadasim ben seni konustururum insanlarla diyor ama :((

O telaşla gelmeni söylemeyi unutmuştur gelmeni ister niye istemesin ki ben ole düşünüyorum.Cekincene gelince madem adetler.bole erkek arkadasinda gelmeni istiyor eğer kendini çok kasıp insanların normal davranışlarına olumsuz anlam yuklemeyeceksen gitmelisin canım.

O telaşla gelmeni söylemeyi unutmuştur gelmeni ister niye istemesin ki ben ole düşünüyorum.Cekincene gelince madem adetler.bole erkek arkadasinda gelmeni istiyor eğer kendini çok kasıp insanların normal davranışlarına olumsuz anlam yuklemeyeceksen gitmelisin canım.

Olabilir dogru :)) bide cik kalabalik bi aile derlerse bu kim ne isi var bu kizin diye utanıyorum iste. Esyalari falan gelinin arkadaslari yerleştiriyor ya beni cagirmazlarsa evee

bence eğlenmene bak hiçte dert etme insan ilk başta çekiniyor ama zamanla alışacaksın bende de öyle olmuştu ama gerçekten sağolsunlar korktuğum şeyler başıma gelmedi onlar sürekli konuştular benim yabancılık çekmemem için inşallah sende de öyle olur canım :)

Olabilir dogru :)) bide cik kalabalik bi aile derlerse bu kim ne isi var bu kizin diye utanıyorum iste. Esyalari falan gelinin arkadaslari yerleştiriyor ya beni cagirmazlarsa evee
Ne işi var bu kızın demezler bence seni tanıyorlar hiç görmemiş olsalar belki kim diye dusunurlerdi ama :)Çağırma olayına gelince cagirmazlarsa gitmezsin de onların misafirperverliklerini de görmüş olursun erkek.arkdasn da elinden geleni yapmış olduğunu görür .Ama ben senin gibi olumsuz dusunmuyorum.Biraz abartiyorsun gibi geldi bana canım .İnsanlara seni tanımaları için fırsat vermelisin bence :)

bence eğlenmene bak hiçte dert etme insan ilk başta çekiniyor ama zamanla alışacaksın bende de öyle olmuştu ama gerçekten sağolsunlar korktuğum şeyler başıma gelmedi onlar sürekli konuştular benim yabancılık çekmemem için inşallah sende de öyle olur canım :)

Ne işi var bu kızın demezler bence seni tanıyorlar hiç görmemiş olsalar belki kim diye dusunurlerdi ama :)Çağırma olayına gelince cagirmazlarsa gitmezsin de onların misafirperverliklerini de görmüş olursun erkek.arkdasn da elinden geleni yapmış olduğunu görür .Ama ben senin gibi olumsuz dusunmuyorum.Biraz abartiyorsun gibi geldi bana canım .İnsanlara seni tanımaları için fırsat vermelisin bence :)

Tesekkur ederim yorumlar icin ama genel olarak cok utangac bir insanim bide erkek arkadasim dedi seni herkes merak ediyo zaten gel annemde gelecek iyice telaslandim ne giyceksin falan dedi :-) ilk kizla ve sevgilisiyle tanistigimda bile cok heyecanlanmistim :-)

Tesekkur ederim yorumlar icin ama genel olarak cok utangac bir insanim bide erkek arkadasim dedi seni herkes merak ediyo zaten gel annemde gelecek iyice telaslandim ne giyceksin falan dedi :-) ilk kizla ve sevgilisiyle tanistigimda bile cok heyecanlanmistim :-)

Asıl telaşı anladım :):)sen doğal olunca herşey güzel olur canım merak etme :):)

gittikten sonra eve döneceksin ya suratında aptal bi gülümsemeyle kendine boşu boşuna kasmışım kendimi her şey çok güzeldi çok mutluyum diyeceğine eminim biliyor musun :)

Isin garibi annesini taniyorum konusuyoruz zaten :D ama o heyecan hic geçmedi ki hasta de gelmeyeyim bile dedim olmadi gidecegiz mecbur

Canım şimdi gerçekten hazir hissetmiyorsan tanışma ama konu cekingenliginse eğer zamanla asarsin zaten bu tarz ortamlara gire gire sen korkma kafana olumsuz şeyler yükleme

Back
X