sosyal güvenceniz varmı arkadaşlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
sosyal güvenceniz varmı arkadaşlar bugün eşinizden ayrılmak zorunda kalsanız ayakta kalabilrmisiniz?çocuklarınızı yanınıza alıp bakabilirmisiniz?yoksa ben eşimden asla ayrılmam naparım sokakta kalırım mı dersiniz?​

benimde var çok şükür resmi kurumda çalışıyorum...

vallahi benimde var. hayatta herşey olabilir, bireysel emeklilik yaptırdım, ayrıca ssk var zaten ve düğünden kalan takıların hepsini banka kasasında benim adıma tutuyorum.

vallahi benimde var. hayatta herşey olabilir, bireysel emeklilik yaptırdım, ayrıca ssk var zaten ve düğünden kalan takıların hepsini banka kasasında benim adıma tutuyorum.

Bende bana takılan takıları benim adıma bir şeyler yaptırcam.
Yoh öleee kocişe vermekzemuszemus

ozel bireysel emeklilik policem var..
bankada az cok birikimim var
yurtdisindayim esimin odedigi vergilerin bi kisminida devlet tekrar benim hesabima aktariyor
esimde bu hesaplara katkida bulunuyor
yasim 23...
bunlarin hepsini dusunen esimdi...

elımde cok sukur bı dıplomam varr..acık da kalmam dıyee dusunuyorum...

sosyal güvencem var, ssk'lıyım.
devletin verdiği güvence ne kadarsa işte o kadar güvencedeyim bende.
ama bu eşimi ilerde bırakmam gerekirse değil, kendim için herşeyden önce..
eğer çalışmayacak da olsam isteğe bağlı öder bir şekilde emekli olmaya çalışırdım..

Emekli sandığına bağlıyım , sosyal güvencenin en iyilerinden birine sahibim
Çok sağlam , güvenilir bir şirkette çalışıyorum kendi kazancım var şükürler olsun..
Ama yarın ne olur bilinmez tabi , bu krize kadar birçok insanın ssksı maaşı vardı ama gel gör yarısından çoğunun artık yok , yada dün çok iyi kazanan bir şirket sahibi şu anda iflas ederek artık borç batağından çıkamaz durumda..
Allah göstermesin kimseye ne ayrılıık , ne işsizlik , ne kriz , önce sağlık sıhhat derler yaa.

Ama madem böle bi konu açılmış şayet öyle bir durumda kalsam , kendime yetmeyi bilirim , ailem de arkamda olduktan sonra taşı sıkar suyunu çıkarırım , herifinde donuna kadar alır kapının önüne koyarım :)

kendi başıma yok ama babamdan yararlanırım allah korusun öle bi durumda zaten ailemin durumuda çok iyi olduğu için sıkıntı çekmem hiç bir konuda ona eminimde allah böyle bi durumda bırakmasın kimseyi nede olsa zor

Sosyal güvencem var..çok sevdiğim işimden istifa ettim..çok iyi bir konumdayken...çünkü evlenip gidiyorum..ama gittiğim yerde de işim hazır balayı sonrası baslıyorum yani yine gelirim olacak..eşimin eline bakmak istemiyorum...su an nişanlıyım ve onun yedek kartı bende istedigimi alıyorum yani bu konularda cok iyi ama buna ragmen calışmak ve muhtaç olmamak şart...
basıma bi şey gelse asla güçsüz olmam diye umuyorum..kısacası Allah bu saglığı ve gücü bana bagışladıkça kimseye boyun egmem sanırım..

ssk ve emeklilik fonum var Fakat olmasada bence bir kadın hizmetli olarak çalışır yine çocuklarını ve saygınlığını kaybetmemesi gerektiğini düşünüyorum

ben varım herşeyden evvel...
gerisi boş laf...

Allah korusun.ayrılmak için evlenmedim ben aşkımla.ama Allah nasip ederse kendi ayaklarımın üstünde dururumsengözlerimebaksanab

allah kımseyı ayrılmak zorunda bırakmasın
ama ayrılmanın sart oldugu durumda da kımseyı caresız bırakmasın

oyle bır durum olsa ssk ne kadar guvenceyse o var tabıı kı ama ona guvenemem
yasam standartıma yeterlı gelmez
allaha sukur bır daırem ve ıyı bır ısım var
tek basıma calısır cocuguma da kendıme de yeterım
ama aılem durumu yerınde ve bızı kesınlıkle bır basımıza bırakmazlar

ssk var
onun haricinde özel sağlık siğortamda yatıyor
şirketçe bir uyuglama oldugu için bizde faydalanıyoruz doğal olarak
ama birgün cıkarsam işten özel sağlıl sigortamı öderim ve devam ettirim
benim gibi tüyden nem kapanlar için cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…