• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal izolasyon aynı bina kaynanam gil

Arkadaşlar bir çocuğum var 3 yaşında ve hamileyim. Aynı binada kaynanam gilde var. Onların evinde iki tane çalışan var bunun dışında sokağa cikmiyo kaynanam zaten. Neyse bız eşimle karar aldık oraya gitmemeye hamileyim.kucuk çocuğumuz var covid 19 nedeniyle önlem yani. Kendi aileme bile.gitmiuorum bizimkiler anlayışlı ne olur ne olmaz hamilesin birde diyolar. Ama kaynanam bizde bişey yok ki hastalık bilmem ne diyo çaktırmadan. Sizce önlem almam gerekmez mi. Üstelik evlerine girip çıkan bir evli kaynım var o da çalışan biri. Kaynanam gile gelip gidiyorlar arada eltimle . . Sizce doğru mu bu yaptığım abartimi tamam benim.esimde çalısiyor ama onlem amaçlı bu onlarda üç çalışan var gibi yani hem. Kaynanam bizimkilere gidecek olursam aman gitmeyin diyo ama.kendilerinr geldimi bizde bsy yokki falan diyo aynı binadayiz diye.
Bence gorusmeyin. Bizde kayinvalidem ve eltim ile ayni binadayiz. Sorunumuz fln da yok ama olay basladigi andan itibaren kendimizi eve kapattik. Sadece kapidan bakip yaklasmadan ihtiyaçlarını gideriyoruz. Kimse kimseye gitmiyor . Sonucta hepimiz haftada birde olsa market vs çıkıyoruz. Nereden ne bulasacagi belli degil. Ne ben baskasina tasiyim ne baskasi bana . Lutfen gorusmeyin bence gidis gelişi bir sureligine durdurun. Kalp kırılması vs alinganlik yapmasin kimse. Geri donusu olamayabilir.

Ben sosyal izalosyon falan sağlayamıyorum esim sahuru kayinvalidemlerde yapacakmış her gece. Tek mi yapcam ben evde diyo. Ne anladım oraya gitmemekten üstelik torunları var 8 yaşında o bizim eve onlara girip çıkıyor . Eşime diyorum çocuk sklyo evde diyor. Bu mu şimdi görüşmemiz mi oluyoruz onlarla

Virüsgil yine efendi. Dün herkes dışardaydı. Maskeden başka bir fark göremedim normal zamandan.

Ben sosyal izalosyon falan sağlayamıyorum esim sahuru kayinvalidemlerde yapacakmış her gece. Tek mi yapcam ben evde diyo. Ne anladım oraya gitmemekten üstelik torunları var 8 yaşında o bizim eve onlara girip çıkıyor . Eşime diyorum çocuk sklyo evde diyor. Bu mu şimdi görüşmemiz mi oluyoruz onlarla
Siz bağışıklığınızı yüksek tutmaya çalışın. İyi beslenin. Anlayacak gibi değiller. Dr önerisiyle vitaminleri ihmal etmeyin.

Arkadaşlar bir çocuğum var 3 yaşında ve hamileyim. Aynı binada kaynanam gilde var. Onların evinde iki tane çalışan var bunun dışında sokağa cikmiyo kaynanam zaten. Neyse bız eşimle karar aldık oraya gitmemeye hamileyim.kucuk çocuğumuz var covid 19 nedeniyle önlem yani. Kendi aileme bile.gitmiuorum bizimkiler anlayışlı ne olur ne olmaz hamilesin birde diyolar. Ama kaynanam bizde bişey yok ki hastalık bilmem ne diyo çaktırmadan. Sizce önlem almam gerekmez mi. Üstelik evlerine girip çıkan bir evli kaynım var o da çalışan biri. Kaynanam gile gelip gidiyorlar arada eltimle . . Sizce doğru mu bu yaptığım abartimi tamam benim.esimde çalısiyor ama onlem amaçlı bu onlarda üç çalışan var gibi yani hem. Kaynanam bizimkilere gidecek olursam aman gitmeyin diyo ama.kendilerinr geldimi bizde bsy yokki falan diyo aynı binadayiz diye.
annem babam evde olduğu halde, ben de çalışmadığım halde ne onları ne kendimi riske atmamak için gitmiyorum. abartmıyorsunuz, az bile yapıyorsunuz. kaynananın canı sıkılmış belli :rolleyes:

Biz sosyal izalosyon falan saglayamayiz sinirim tepemde inanın. Kaynanam kizimi gördü eşimle ve kapının önünde hemen kizimi optu. Eşimin kız kardeşi bile ikidebir çocuğu özledim der oper.Eşim bile bsy olmaz demeye başladı ... Doğum yapacağım sözde kimseyi kabul etmeyecektir maske takıp bir kerelik görsünler demiştim eşimde öyle diyodu. Şimdide eşim opseler bile bişey demez bence ne diyim denmiyo diyo kiriliyolarmis. Eşimin ailesinde üç tane çalışan var yani ne biliyim korkuyorum ya

Virüsün kimde olduğu şu süreçte test yapmadan bilinemez
Herkesin bünyesi farklı.
Beni hastaneye yatirdiklarinda gayet sağlıklı görünüyordum.hatta isyan ediyordum beni neden yatiriyolar iyiyim diye
Ama yok ciğerlerimde varmis bulgular.
Yeri geliyo benden 10 yaş küçük insanlar bu hastalıktan entube ediliyor

Bu kadar karmakarışık bi virüsü hala ciddiye almayan insanlara şaşırıyorum

Kaynanangilde bi tuhaf yani

Virüsün kimde olduğu şu süreçte test yapmadan bilinemez
Herkesin bünyesi farklı.
Beni hastaneye yatirdiklarinda gayet sağlıklı görünüyordum.hatta isyan ediyordum beni neden yatiriyolar iyiyim diye
Ama yok ciğerlerimde varmis bulgular.
Yeri geliyo benden 10 yaş küçük insanlar bu hastalıktan entube ediliyor

Bu kadar karmakarışık bi virüsü hala ciddiye almayan insanlara şaşırıyorum
Bende şaşıyorum eşim bile sayı biraz dusuyo ya hani vaka sayısı rahat davranır oldu

Klasik kv, biri anlatıyordu kadın annesine giderken kv niye gidiyorsun orada ne işin var diyormuş :işsiz: ocaklardan ırak, gitmeyin tabiki de, eşinizde sizi destekliyorsa açıklamayı yapın gerisini boşverin.

eekek ailesine virus islemiyo canim 65 yas ustu Olsalar bile onlar hasta degillerki😊

Aynı apartmandayiz malesef insanı pişman ediyorlar tasindigima. Hiç anlayış yok eşim bile ilk başlarda gorusmeyelim virüsten dolayı diyodu şimdi hastalık azalır gibi oldu umursamiyo pek.

Back
X