kayınvalidem sınırları bilmiyo çok anlayışlı biri olduğunu sanıyor ama bizi bunaltıyor.Ben evlendiğim ay hamile kaldım sürekli yanımızdaydı her akşam yanımıza çıkar oturur vardiye ile çalışan biri sabah evde olduğu zaman çıkar anahtarımızda alt katta vardı yani onlarda.Zaten ben daha evliliğimi anlayamadan herşey üst üstte geldi hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce iş değişikliğim vardı oda olmadı hamileliğimide öğrenine ben resmen depresyona girdim.Allahım vermiş şükürler olsun rabbime ama çocuk planlarımız arasında yoktu.Şimdi bi örnek vereyim karşı komşumuzun cenezesi var ben çok zor bi hamilelik geçirdim hep miğde bulantıları tansiyon düşmeleri fln neyse dediki kaynanam karşı komşuya yemek yapalım götürelim misafirlerine fln yaptık 3 çeşit yemek benimle 4 saat fln geçirdi hiç demedi ben karşı komşuya sandalyelerini vericem diye.Sonra ertesi gün sabah ben gece uyumadım hiç sabaha karşı uyumuşum sabah 6 gibi bi ses duydum kapı açılıyo ama kafamı kaldıracak gücüm yok eşim işte karşı komşu kayınpederim kayınvalidem evimdeki bütün sandalyeleri taşıyolar.Ne yapacağımı şaşırdm.Ben zaten veririm sonuçta mevlüd de gelicek insanalr için o ama bana sorulmasını isterdim haksızmıyım bilmiyorum gerçekten yaşımda küçük acaba olgun düşünemiyor muyum diyorum bu normal mi yani bana sorulmadan alınması.Bir başka örnekte birgün annemlere gidiyoruz bizim balkonda çiçekler var gül fln ektiler alt katta balkona doğru büyüttüler biz bütün gün evdeydik akşam annmelere gittik biz annemlere gidince kaynanam girmiş çiçekleri sulamaya ev gelince anladım girildiğini eşime söyledim oda annesine söyledi bozuldu biraz mesafeli koydu gibi ama yine unutuyo.Sonra bebeğimiz oldu bana dedi ona bir sürü hediye gelicek ben hiç bişey almıcam büyüğünce alıcam zorla aldıramazsın bende tamam sen bilirsin dedim çocuk 10 aylık oldu hala tek bir çorap bile getirmedi sevmeye geliyo her akşam yada biz iniyoruz yani tek birgün bile geçmiyo görmeden birgün bebeğim erken uyudu saat 11 bizde eşimle keyif yapıoruz kahve yaptık çikolata fln getirdim neredeyse çocuk doğduğundan veri ilk defa. kapıya tıklattı açmadık.Sonra zile bastı bebeğim hemen uyandı eşim kapıyı açmaya gitti ben bebeğimin yanına. O arada anne çocuk ilk defa böyle uyudu bizde oturuyoduk eşimle keşke gelmeseydin bu saatte biz yarın inerdik dedi. Kaynanam bi delirdi yazıklar olsun sana demeyr başladı eşime merdivenlerden inerken hep aynı şeyi tekrarladı aşağıda ama neler diyo 5 dk da olsa görücem babanneyim ben eşim biraz durdu indi anne hiç anlayışlı değilsin lütfen beni biraz anla ben bir erkeğim eşim evlendiğim ay hamile kaldı bazı şeyleri yaşıyamadık daha yeni yeni düzenimiz oturuyo demiş bağırmış çağırmış kayınpederim çalışmıyo diyomuş eşime gündüz hep evde inip babanla oturabilir burda çocupu gösterebilir diyomuş.hep kapıyı açmayın birşey yapıyosanız demiş anne açmama gibi bi şans yokki demiş eşimde kapıya vurdun biz zaten açamadık zile bastın demiş geçenlerdede afedersiniz biz eşimle yatak odamızdaydık sabah vurdu kapıyı açmadık müsait değildik indi aşağı 5 dk sonra gene geldi gene vurdu gene açmadık sonra aradan biraz zaman geçti gene geldi vurdu.akşam yanına inincede niye kapıyı açmadınız diyo bizim yüzümüz kızarıyo o anlamıyo ne yapmamız lazım ben artık bilemiyorum altlı üstlü otururken nasıl mesafe konur. eşim bu konuşmayı yaptıktan sonra biraz girdi aramıza mesafe yani pek çıkımyor ama biliyorumki bu durumdan pek mutlu değil.