Aynen öyle yapıyorumÖylesine de eklemiş olabilir. Bence o yazmadan birşey yazmayın bekleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle yapıyorumÖylesine de eklemiş olabilir. Bence o yazmadan birşey yazmayın bekleyin
İyi geceler, sosyal medya dediğiniz yer hangi platform ? İnsta'ysa eğer oradan cevap verilecek bir hikaye paylaşabilirsiniz, kendinizi belli etmeye çalışın. 2. mesajın da ondan gelmesi taraftarıyım, taktikten hoşlanmasam da o olmadan işler yürümüyor. Yazdığına göre ilgisi var diyebiliriz. Konuşmanız nasıldı ?İyi geceler herkeze. Geçen gün bu arkadaş mesaj attı. Öyle havadan sudan işle ilgili konuştuk birdaha bişey yok. Şimdi sıra bendemi ne yazsam bilemedim
Selam konuşmamız öyle havadan sudan diyelbiliriz. Ama baya samimiydi. Normalde hiç muhabbetimiz yoktu. Ama mesajda çok samimiydi. Öyle konuştuk birdaha yazmadı. Bende bişey yazamadım haliyle. 29 ekim hikayeme alkışİyi geceler, sosyal medya dediğiniz yer hangi platform ? İnsta'ysa eğer oradan cevap verilecek bir hikaye paylaşabilirsiniz, kendinizi belli etmeye çalışın. 2. mesajın da ondan gelmesi taraftarıyım, taktikten hoşlanmasam da o olmadan işler yürümüyor. Yazdığına göre ilgisi var diyebiliriz. Konuşmanız nasıldı ?
Mesela ne yazsam bilemedimYazın gitsin ne olacak. Belli ki size bir ilgisi var, bi yoklama çekin bence.
Çok utangaç biriyim. Yani ne yazsak bilemedim.İlla erkek yürüyecek diye bir durum yok. Yaz gitsin utanılacak bir durum yok...
Selam konuşmamız öyle havadan sudan diyelbiliriz. Ama baya samimiydi. Normalde hiç muhabbetimiz yoktu. Ama mesajda çok samimiydi. Öyle konuştuk birdaha yazmadı. Bende bişey yazamadım haliyle. 29 ekim hikayeme alkışyolladım. Oda benim hikayeme
yolladı bukadar.
[/QUOTE
Çok soğuk bence bu emojiler![]()
bundan iş çıkmaz valla bak kendini oyalamaNe paylaşsam ilk o bakıyor ama gelgelelim birdaha mesaj yok. Yüz yüze görüşmemizede 2 ay var. Yani 2 ay sonra seminer var orada denk gelicez.
bir kere yazdı öyle havadan sudan yazıştık. Bidaha bişey yok. Acaba benim yazmamımı bekliyor anlayamadım. Bir ay sonra seminer var denk gelicez bakalımbundan iş çıkmaz valla bak kendini oyalama![]()
Herkes*İyi geceler herkeze. Birşey sormak istiyorum.işyerine gelen biri var ama benim diyaloğum merhaba merhaba yani. Onun dışında hiç konuşmuşluğum yok. Geçen hafta geldi ismimle hitap etti baya muhabbet kurdu filan ben şaşırıdım. Haftasonuda sosyal medyadan arkadaşlık isteği yollamış. Şaşırdım. Kabul ettim ama mesaj filan yazmadı. Ne yapsam acaba benmi yazsam bilemedim