Sosyal medya arkadaşlık

Paylaştığım herşeyi beğeniyor günlüklerime bile beğeni atıyor. Ama o bişey paylaşmıyor. Ben ne yapsam bilemedim

İyi geceler herkeze. Geçen gün bu arkadaş mesaj attı. Öyle havadan sudan işle ilgili konuştuk birdaha bişey yok. Şimdi sıra bendemi ne yazsam bilemedim

İlla erkek yürüyecek diye bir durum yok. Yaz gitsin utanılacak bir durum yok...

İyi geceler herkeze. Geçen gün bu arkadaş mesaj attı. Öyle havadan sudan işle ilgili konuştuk birdaha bişey yok. Şimdi sıra bendemi ne yazsam bilemedim
İyi geceler, sosyal medya dediğiniz yer hangi platform ? İnsta'ysa eğer oradan cevap verilecek bir hikaye paylaşabilirsiniz, kendinizi belli etmeye çalışın. 2. mesajın da ondan gelmesi taraftarıyım, taktikten hoşlanmasam da o olmadan işler yürümüyor. Yazdığına göre ilgisi var diyebiliriz. Konuşmanız nasıldı ?

Selam konuşmamız öyle havadan sudan diyelbiliriz. Ama baya samimiydi. Normalde hiç muhabbetimiz yoktu. Ama mesajda çok samimiydi. Öyle konuştuk birdaha yazmadı. Bende bişey yazamadım haliyle. 29 ekim hikayeme alkış yolladım. Oda benim hikayeme yolladı bukadar.

1 buçuk aydır ne yazsam diye sormuşsunuz ,afakanlar bastı... ya bir akışına bırak sürekli yazışmak mı lazım. Karşındaki bir şey varsa bile ağırdan alıyor. hadi hadi diye soğutacaksın kendinden.

Ben de yazmamanı öneririm. Çünkü çoğu erkek bu tarz durumlarda geri kaçıyor. Bırak o merak etsin ilgin var mı diye, kararlı ise her halükarda yazar bence.

Ne paylaşsam ilk o bakıyor ama gelgelelim birdaha mesaj yok. Yüz yüze görüşmemizede 2 ay var. Yani 2 ay sonra seminer var orada denk gelicez.

Herkes*
Nesine şaşırdınız, artık herkes böyle. Bence atlamayın hemen, beklemede kalın.

Hayatında biri var gibime geldi.Yanısıra seni de beğenmiş..Bu iş böyle arada derede gider.V e sonuçsuz kalır.Bir erkek faceden ekleyecek kadar cesaretliyse sohbeti ilerletecek kadarda cesaretlidir.Hal böyle olduğu halde yazmıyorsa beyimizin başı bağlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…