Sosyal medya aşk sendromları

İliskimiz olsun istemek başka koca peşinde olmak başka. Kimseyle yarışa girende yok size öyle gelmiş .
ben sizin için yorum yapmadım genel bir yorumdu bu... Ayrıca yalnız kalmamak için ilişki kurulmaz bu kadar basit mi...düzgün biri çıkınca mutlu olursun inş her yönden

• Beğen
Reactions: 000
Bak güzel kızım adamın gözü göz değil...belli ki bir şeylerin hala açlığı var. Bu tiplerin çekim alanından uzak durman kendin için iyilik olur. Temiz bir aşk niyetini kalbinde tasidigin sürece bir şekilde kapını çalar. Sanatla , kültürle ilgilen dua et, şükret Allah'a...ruhun doysun... Vaktini bu boş insanlarla harcama, doğaya at kendini, yürü kitap oku, kahveni yudumla...mis gibi gençliğin var...hoşuna giden şeyleri keşfet...onu bunu takip eden birinden yâr olur mu Allah aşkına...

Bak güzel kızım adamın gözü göz değil...belli ki bir şeylerin hala açlığı var. Bu tiplerin çekim alanından uzak durman kendin için iyilik olur. Temiz bir aşk niyetini kalbinde tasidigin sürece bir şekilde kapını çalar. Sanatla , kültürle ilgilen dua et, şükret Allah'a...ruhun doysun... Vaktini bu boş insanlarla harcama, doğaya at kendini, yürü kitap oku, kahveni yudumla...mis gibi gençliğin var...hoşuna giden şeyleri keşfet...onu bunu takip eden birinden yâr olur mu Allah aşkına...
Haklısınız bundan sonra arayıp yazdığında nasıl davranıyım? Rahatsız olduğumu belirtmiştim devam etti arkadasım filan dedi inanmadım tabikş hiç açmıyıp cevap vermiyim mi

Konunuzu yeni okudum yanlış anlamayın üzülmenizi istemem ama bundan üç yıl önce ben de eski sevgilimle flört dönemindeyken o da böyleydi. Uğraştım düzeltmeye çalıştım, vs vs.. sonuç boşa giden yıllar...
Şimdi fal topiğinde falcı araştırıyorum siz benim yaptığım yıkıklığı yapmayın :( 🙈🙈🙈

Haklısınız bundan sonra arayıp yazdığında nasıl davranıyım? Rahatsız olduğumu belirtmiştim devam etti arkadasım filan dedi inanmadım tabikş hiç açmıyıp cevap vermiyim mi
Soğuk, ilgisiz davranin, işim var yoğunum, meşgulüm deyin. O tiplerin tabiriyle (özür dilerim) bu kızdan bana iş çıkmaz deyip kendiliğinden uzaklaşır. Minik bir ricam da sosyal medyada geçirdiğiniz vakti biraz daha azaltın. Meşgulüm demenizle çelişmemek için. Yolun bahtin açık olsun. Bu saf temiz yalnızlığınızi kotu insanlara degismeyin.

Bilemiyorum takmasa neden bu kadar yazsın hesapta veriyor surdayım burdayım diye arıyor soruyor seninle olmayı çok istiyorum filan dedi
bunu bir tek size yapmıyor ki.her cevap aldığına bu şekilde yürüyo.ya tutarsa mantığı işte.çok var bunlardan piyasada :işsiz: at engeli geç.

Back
X