Sosyal medya bağımlılığı

cicekkokusu4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
38
48
3
31
Arkadaslar şu aralar surekli instagram wp twitter youtube ekşi hatta kadinlar kulubunde asiri vakit geciriyorum .calismiyorum .zamanim bol oldugu icin elimde telefon gecen baktim gun icinde ortalama 9-10 saat kullaniyormusum.hani deseniz ne yapiyorsun sadece gundeme bakiyorum komik videolar vs. Derken zaman akip geciyor. Kitap okuyan biriydim ama okudukca uykum gelmeye basladi .bu yuzden biraktim evde 2 kisiyiz yemek kismi ugrastirmiyor bile peki ben bundan nasil kurtulacagim

Arkadaslar şu aralar surekli instagram wp twitter youtube ekşi hatta kadinlar kulubunde asiri vakit geciriyorum .calismiyorum .zamanim bol oldugu icin elimde telefon gecen baktim gun icinde ortalama 9-10 saat kullaniyormusum.hani deseniz ne yapiyorsun sadece gundeme bakiyorum komik videolar vs. Derken zaman akip geciyor. Kitap okuyan biriydim ama okudukca uykum gelmeye basladi .bu yuzden biraktim evde 2 kisiyiz yemek kismi ugrastirmiyor bile peki ben bundan nasil kurtulacagim
Pandemiden dolayı şuan birçok kişi bu durumu yaşıyor, telefon vs uğraşları gözünüzün önünden kaldırın diycem ama uymak zor 😅

Sosyal medyayı kapatın, ben kapattım bazen telefonu elime alıyorum yapacak bişey bulamayıp geri birakiyorum 😂
birde bişey farkettim hayatımda hiç eksikliklerini hissetmedim.

Ben şunu farkettim çalıştığım gün tlf elime alamıyorum. Çünkü iş+çocuk+ev vakit yetmiyor. Sosyal medya hesabım yok , hepsini kapattım 1,5 yıl önce, punch yapmaya başladım, az önce netten görevde yükselme için hazırlık kitapları sipariş ettim.Biraz daha uzaklaşmak istiyorum, pandeminin etkisi var bunaldık haklıyız bence, tek kaçış telefon..

Bende gecenlerde kullanma süresine bakmıştım ve bayağı bi elimden düsmüyormuş nerdeyse 😲 film dizi felan izle yada yine kitap okumaya başla ..

Maalesef bende aynı durumdayım instagram story izlemekten bi hal oldum.Her sabah diyorum yok bugün elime almicam iki dk gecmiyo kendimi story izlerken buluyorum

Günde 1 kitap bitiryordum zamanında, şimdi aklım telefonda olduğu icin odaklanamıyorum kafam surekli telefona gidiyor.

Sosyal medya kullanmıyorum hiç kullanmadım. Etrafimdaki herkesin oralara giremesek öleceğiz gibi davranmasi acaba bende bir sorun mu var diye düşündürüyor
Israrla benimde hesap acmami söylüyorlardı acmama sebebimi söyleyince ikisi hesabini kapattı 😁
Şimdi gayette yasayabikiyorlar.
Gerçekten en değerli ve geri gelmeyecek olan şey zaman ve sağlık.
Bu kadar kıymetli olan şeyi gereksiz şeyle için tüketmeyin

1 senedir bende öyleyim resmen yatana kadar tel elimde. Bırakıyorum aklıma bir şey geliyor tekrar alıyorum sonra bırakmıyorum. Çok rahatsızım bu durumdan ama yapamıyorum

Ülkece genel sorunumuz olabilir bence 😂Sonrada teknolojik aletlerimiz bozulunca aaa neden bozuldu diyoruz :KK64:

Back
X