Sosyal medya belası:(

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Arkadaşlar merhaba.
Gerçekten canım çok yanıyor. 6 aydır süren çok güzel bir iliskim vardı. Sevgilimle tüm sosyal medyalarimizi kapatmaya karar verdik. Megersem bu instagrami sildim diye bana yalan söylüyor ara ara açıp foto atıyor kullanıyor falan. Ben bunu tesadüfen öğrendim. Gerçekten güvenimi sarstı. Kapatcam silecem dedi silemedigini söyledi dondurmuş sonra aradan 1 hafta geçti baktım yine açılmış benden habersiz kullanıyor. Sorun kullanmasi değil arkamdan gizli saklı iş çevirmesi. Kavga ettik bir kaç gün konuşmadım burnu surtsun diye. Aradı telde ağladı falan instagramı silecegi takdirde barişacagimi söyledim gizli yaptığı için bende takıntı haline geldi resmen. Tamam dedi yemin etti sildigine. Bir kaç gün sonra farklı bir sebepten dolayı kavga ettik. Bi baktım beyefendi instagramı silmemis bana yalan söylemiş açmis kullanıyor. Gerçekten artık tepem attı ayrıldım. Çok üzgünüm sırf sosyal medya uğruna iliskimizi yıprattı . Güvenimi sarstı bizi bitirdi. Bazen acaba abartan ben miyim diyorum hâlâ sevdiğim için sağlıklı düşünemoyorum. siz olsaydınız aynısını yapar mydnz

Şeyi soruyorum biri açmıştır konuyu, yani ikiniz aynı saniye içinde "haydi bütün sosyal medya hesaplarımızı kapatalım." demiş olamazsınız. O konuyu ilk açan bunu ilk düşünen kimdi, karardan önce?
Ortak hesabımız vardı sildik o da artık kullanmayalım dedi.

Ortak hesabımız vardı sildik o da artık kullanmayalım dedi.

İşte duymak istediğim cevap. Ortak hesabınızı silmeniz ve ardından kullanmayalım demesi söylediği üst üste yalanlarla birleşince aklıma hiç hoş şeyler getirmiyor. Günahını almayayım ama ortak bir hesapla sosyal medyada görülmek istememiş, alttan alta bireysel instagram hesabıyla internette boy göstermek istemiş olması çok muhtemel.

Kaldı ki arkanızdan iş çevirme ve yalan da var. Bence ayrılmak doğru bir karar olmuş ve evet ben olsaydım kesinlikle ayrılırdım.

:KK12: malesef. 3 kere yapan yine yapar .iliskimiz ciddiye binmeden sonlandırdm
Son tartismamiz ise o kadar saçma ki farklı siyasi görüşlere sahibiz benimle siyaset kavgasına girmek istedi. Çok sinirlendim . :KK67:

Sorun sosyal medyada değil. Sizin ilişkiniz saçmaymış. Sizin yaşlarınız çocuk mu ki "hadi sosyal medya hesaplarını kapatalım" diye anlaşma yapıyorsunuz, barışıp küsmeleri sosyal medya hesabı açmak belirliyor... Çok sığ şeyler bunlar, sizin olgunlaşmanız lazım.

Ayy çok iyi yapmışsın ayrılmakla.Geri dönme sonra daha çok üzülürsün.Saçma sapan bir sosyal medya hesabı yüzünden bile yalan söylemeyi tercih eden adamdan bi cacık olmaz.

Sorun sosyal medyada değil. Sizin ilişkiniz saçmaymış. Sizin yaşlarınız çocuk mu ki "hadi sosyal medya hesaplarını kapatalım" diye anlaşma yapıyorsunuz, barışıp küsmeleri sosyal medya hesabı açmak belirliyor... Çok sığ şeyler bunlar, sizin olgunlaşmanız lazım.
Dikkatli okuduysaniz sorun sosyal medya kullanması değil bunu gizli yapması ve yalana başvurması.

Ayrılmakla en güzelini yapmışsınız.
Bugün böyle sacmaca yalans öyleyen yarın büyük yalanlara başvurmucagının garantisi yoktur.

Dikkatli okuduysaniz sorun sosyal medya kullanması değil bunu gizli yapması ve yalana başvurması.

Böyle saçma anlaşmaların sonuçları böyle oluyor. Ben şaşırmadım. Alışmış, keyif alıyor adam instagram kullanmaktan. Hadi kapatalım anlaşmaları nedir yani. Çocukça. İsteyen kullanır, isteyen kullanmaz.

Ayrıca konı başlığınızda bile sosyal medyaya sövme var. "Yalan belası" deseydiniz bari.

Sizin sorununuz şu aşamadan sonra inst vs değil size çok rahat bi şekilde yalan söylemesi olmasi lazim. Haliyle abartmiyosunuz yalaninin küçümsenecek bi yani yok malesef.

Neden birbirinize bu kadar çok müdahale ediyorsunuz hayır ortak karar alacak kadar ciddileşmek çok saçma değil mi? Yalnız facebook az ev yıkmadı şimdi sıra instagramda bakalım daha neler göreceğiz:kahve:

Back
X