Yok canısı hesap donuk değil ama bende de çıkmıyor çıksa basıcam engelibirisi sizi engellediyse eğer hesabı açıksa "henüz hiçbir gönderi yok" olarak görünür. takip isteği vs atamazsınız. eğer isme tıklıyorsanız ve sayfa gelmiyorsa hesabını donduruyordur.
İlk dediğim durumda da normal engelleme yaptığınız gibi engelleyebiliyorsunuz.
Engellemek için hesabı görmem gerek canısı yoksa konu açar mıydım deliYine tebessümle başlıyorum. Takma cnm kafana engelle gitsin.
Yok canısı hesap donuk değil ama bende de çıkmıyor çıksa basıcam engeli
Gönderilerimi beğenen biri beni engellediğinde o dediğin oluyor yani henüz hiç gönderi yok şeysi çıkıyor ama bu şahıs arama kısmında çıkmıyor çıksa basıcam engeli, engeli açsın diye de nöbet tutamam ki instadaşuan iki kişiden teyit ettim beni engellediğine emin olduğum
birinin hesabı açık henüz hiçbir gönderi yok diyor,diğerinin kilitli istek atmaya çalıştım atamadım. zaten search kısmına yazınca da çıkmadı. herif instagramın bugını bulmuş ne diyelim
Yok aslında denk geliyorum sanırımSanırım hikayene bakıp sen görme diye engelliyo ama bilmiyo gördüğünü
Denedim olmadı ama yakaladım ve bastım engeliergen kişisinin profilini bir başkasından bulup kendine mesaj olarak at. sonra kendi hesabından o mesajı açıp profile tıklamayı dene. belki olur oyle. emin değilim ama
Zeki değil balım ya tam bir zeka yoksunuSenin derdine can kurban sinsi
Şöyle, baktığını anlama diye hikayeni izleyip izleyip engelliyor seni adamda zeka einstein
İnan çatlaması bile umrumda değil canım ya ondan engelledim ve kafam rahatladıBence engelleme.At hikayene onun tanımadığı bir yakın erkek arkadaşınla resmini ohhh miss gibi çatlasın ortadan ikiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?