Sosyal medya hakaret

Şikayette bulunun mutlaka.

Benim 3 senelik taciz şikayetim henüz bir sonuca ulaşmadı ama ulaşmayacak diye vazgececek degilim.

Onlar unuttu gitti ben unutmadim.

Onlar şimdi huzurla uyuyorlar.

Bir gün gelecek, hayatlarının şokunu yaşayacaklar.

Uykuları kaçacak.

Intikam soğuk yenen bir yemek.

Beklemeye değer buluyorum.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Eğer siz ona bir hakaret ya da küfür etmediyseniz bir şey çıkar
Geç olur belki ama olur.

O an dileseydi affederdim şimdi birilerinin zoruyla samimiyetsiz gelir tazminat da istemiyorum siciline işlerse anlar dünyanın kaç bucak olduğunu

Otrera neden güldüğünüzü sorabiilir miyim komik bir şey göremiyorum da ben açıklarsanız sevinirim hakaret etti bana bunda gülecek bir şey yok
Sevimli ve tatlı geldiniz, ondan. Kötü bir niyetim yoktu

Mutlaka şikayetçi olun. Terbiyesiz adam. Kafasına eseni söyleyemeyeceğini anlasın. Sonuç çıkmasa bile en azından huzuru kaçmış olur. Terbiyesiz.

Son düzenleme:
Hyr hayatım bana nick le yazıldığı için ondan bir sonuç çıkmaz dediler o yüzden burada sormak istedim o sitede soramadım çünkü kimse hiçbir şeyi ciddiye almıyor

Evet işler. Ceza veya adli kontrol yaptırımları sicile işler. Adli para cezasına çevrilmiş cezalar da aynı şekilde sicile işler. Sadece hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararında sicile işlenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…