- 2 Eylül 2022
- 22
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi Daisygirl4554
-
Zor. Hakaretten çoğunlukla kimseyi içeri atmazlar. Hükmün açıklanması geriye bırakılır ya da adli para cezasına çevrilir. Hükmün açıklanmasının geriye bırakılması durumunda ceza sicile işlemez.O an dileseydi affederdim şimdi birilerinin zoruyla samimiyetsiz gelir tazminat da istemiyorum siciline işlerse anlar dünyanın kaç bucak olduğunu
Bir mesaja cevap yazmak istiyorsanız mesajın kenarındaki cevapla tuşuna basın. Öyle yazın. Bu şekilde bize bildirim gelmiyor havaya konuşmuş gibi oluyorsunuz.Otrera neden güldüğünüzü sorabiilir miyim komik bir şey göremiyorum da ben açıklarsanız sevinirim hakaret etti bana bunda gülecek bir şey yok
Çok sağolun yardımlarınız için tşkBir mesaja cevap yazmak istiyorsanız mesajın kenarındaki cevapla tuşuna basın. Öyle yazın. Bu şekilde bize bildirim gelmiyor havaya konuşmuş gibi oluyorsunuz.
Kızlar bunda gülecek bir şey yok bana hakaret etti ben de cezasını bulsun istiyorum sizin de başınıza gelebilir.İyi günler kızlar soruyor da birisi bana f yle başlayan hakaret etti ona dava açsam siciline zarar verir mi ona ders olsun istiyorum
Cnm ben yapmadım öyle bir şey nickle yazıldığı için sonuç çıkmaz dediler o yüzden buradakilere soruyorumSanki bana o küfürü sen etmişsin de, buradan korkudan soru soruyormuşun gıbı geldı.
Çıkmaz olur mu çıkar tabi ip adresinden bulunur..Cnm ben yapmadım öyle bir şey nickle yazıldığı için sonuç çıkmaz dediler o yüzden buradakilere soruyorum
Sağol yorumun için cnmÇıkmaz olur mu çıkar tabi ip adresinden bulunur..
Ben ex e ş ile başlayan kelime yazdım ceza geldi ama önceden bir cezam olmadığı için ertelendiBu sitede öyle bir şeyler yazıp ceza alanlar var mı biliyor musunuz arkadaşlar ben ona bir şey yapmadım kıyafetime laf edip o sözü söyledi.
Sicili şu an temizse ceza alsa da ertelenir sicile işlemez.Kisiyi tespit için o medyadan mahkeme aracılığıyla kişisel bilgilerini istetebilirsinizO an dileseydi affederdim şimdi birilerinin zoruyla samimiyetsiz gelir tazminat da istemiyorum siciline işlerse anlar dünyanın kaç bucak olduğunu
Vazgecmezse nasıl ilerler?Hakaret soruşturması uzlaştırmaya tabidir. Uzlaştırma kısmında özür dilerse vazgeçecek misiniz?
Uzlaşamazlar ve ceza davası açılır.Vazgecmezse nasıl ilerler?
Profil resmine hayran kaldımBen kimseyi şikayet etmedim ama tanınmış bir sima beni ve benim gibi bir sürü insanı şikayet etti. Dava 2 sene sürdü,5 sene suça karışmama şartıyla dava kapandı.
Bir de eski bir survivor ünlüsüne begendiğim bir kadın sanatçıya asagilayici ifadeler kullandigi için onun hakkında duyduğum bir bilgiyi(!) hatırlatmıştım sonra bana hakaret etmeye başladı akabinde beni iftiradan dava edeceğini söyledi. Akabinde kendi yazdığı mesajları falan sildi üstünden 3 ay geçti bir şey yok henüz.
İkincisi çok mühim değil ama ilk olay ciddi ciddi mahkemelik olduğum bir süreçtir ki hakaret ettiğimi düşünmüyorum yazdığım kelime cuk oturuyordu. Kısacası uğraşırsaniz kesinlikle karşılığı var ama sağlam bir avukat bulmanız lazim
Teşekkür ederim mükemmel filmdi değil miProfil resmine hayran kaldım
Hayatım daha önce bir arkadaşa da yazdım ben öyle bir şey yapmadım yapsam söylerdim burda avukat arkadaşlara sormak istedimBana da nedense siz hakaret etmişsiniz de korkup buraya sormussunuz gibi geldi . Fake hesaptan ettiyseniz bişey cıkmıyor . Adı şanı profilinde yasadıgı yer belliyse daha kolay dava edilir diye dusunuyorum. Cunku benm hesabıma bekarken prfilim acıktı bazı denizde cekilmiis fotograflarımla baslayıp hergun dmden taciz mesajları atan adamı ben sikayet ettim bişey cıkmadı oda adı belliydi fakr hesapta degildi ama bisey cıkmadı ben hesabı kapatıp baskamhesapnacınca dadanmadı
Aynen hala etkisindeyim zaten Natalie Portman a hayranlığım var.Teşekkür ederim mükemmel filmdi değil mi
Ha ben diger yorumları okumadım. Ama bişey cıkacsgınu sanmam takipsizlik falan verirlerHayatım daha önce bir arkadaşa da yazdım ben öyle bir şey yapmadım yapsam söylerdim burda avukat arkadaşlara sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?