- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
aynı anneden bende de var ama iki yıldır kapalı ailem olmayan bi face hesabım var pek aktif kullanmam demode oldu
benimki de fotoların altına yorum yapıyordu soocute yemek yediniz mi eşin geldi mi çocuk napıyor falan gibi
her yazıma niye paylaştın bunu bu kime kime kızdın falan arkadaşlarımla olan bi fotoma sağındaki arkadaşın evli mi bekar mı yazmıştı rezillik
akşam akşam güldürdün :))
ben her aklıma geldiğinde gülüyorum
zamanla geçiyor benim annem de ilk profil fotoğraflarımı gördüğünde yarısinı sildirtmişti
şimdi de farklı ilde yaşıyorum ben evlendim. yavrularımm diye fotoğraflarımızı paylaşıp etiketliyor :)
iyi yine annenmiş senin başkasından bakan. benim kv bakmıştı öyle abisinin hesabından. açmışlar fotolarımı kv bakıyor. ben de bunu düğünümüz öncesi evde foto makinesini denemişler, o fotoğraflar da bize geldi yanlışlıkla ve arka planda gördüm
Yeni nesil anneler
Benım annemde öyle ki ben evliyim.
Bi ara baktım çok meşgul edıyor benı kapattım.
Ertesı gun annem aradı neden kapattın ben ordan sana bakıyodum, gezdiğin yerlere bakıyodum kızım aç aç aç diye başımın etini yerı Canım Annişko için tekrar açtım
Sevıyorum ya yenı modern anneler :)haha öyle :)
hayr benmknin hesabı da yokama yine de takip eder şiir paylaşsam kime onlar vs diye
evlere seyirlik bir ilişkimiz vardırHahah annen ve sen şekersiniz
bende seviyorum annemi :)Sevıyorum ya yenı modern anneler :)
yenı gitti ama çok özledim
Ne güzelevlere seyirlik bir ilişkimiz vardır
:)Ne güzel
hahha e be anne evliym neyine merak ediyorsun deseydinben evliyim bişi yazdığımda niye yazdın öylesine diyorum ne boş yere edebiyat yapıp meraklandırıyosun diyobenim eşimin tüm akrabaları da ordan takip edip ona gitmişsin bunu giymişsin püff sıkıcı insanlar :)
hahha e be anne evliym neyine merak ediyorsun deseydinkocişime yazıyorum falan deseydin ben bekarım ya o yüzden kurcalıyor kadın
hahahhaevlensen de kurtulamıyosun geçen aradı biraz kendi fotoğrafınızı paylaşın yüzünüzü unuttuk diyo (farklı şehirdeyiz)
benim annemin de artık whatsapp ı var yaaabende seviyorum annemi :)
benmkide tripleniyorBende birine kızmıştım .Annemin de tanıdığı birisi kapatıcam hesabımı demiştim .Annem bana trip atmıştı ...ve ben hesabımı kapatamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?