Sosyal medya istek atma

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar ben 29 yaşındayım uzun süredir kimse yok hayatımda .Ev iş arası bir hayatim vardı işten de çıkıyorum.Oyle çok arkadaş çevresi olan biri de değilim dolayısıyla kimse ile tanışma gibi bir durumda olmadi maalesef.Artik umudumu da kesmeye başladım bu gönül işinde hiç şanslı olamadım yaş arttıkça ister istemez ümitsizliğe kapılıyorum.İnsan hayatında biri olsun istiyor ama bu istemekle olmuyor şans çevre de önemli.
Dün akşam Instagram'dan biri istek attı daha önce birçok kişi istek attı hiçbirini kabul etmedim dün istek atan kişi İstanbul ticaret üniversitesinde konservatuar okuyor sanirim İTÜ konservatuar yazıyor.Ortak arkadaşımız da yok çocuk 27 28 gibi duruyor profili dışarıya açık bir bakayım dedim beş fotoğrafi var yakışıklı 100 -150 kişi takipçi sayısı beni nerden buldu da istek attı anlamadım yani ortak bir arkadaşımız da yok hani takipçi sayısı çok olsa her önüne geleni kabul ediyor derdim ama.Sizce isteğini kabul etsem mı yoksa etmesem mi.Yoksa direk engellesem mı.
Bu forumda da cevremden de duyduğum çok kişi var sosyal medyadan tanışan ama ben güvenemiyorum kolay kolay.Sizce kızlar ne yapmalıyım . Fikirlerinizi merak ediyorum

Selam kızlar ben 29 yaşındayım uzun süredir kimse yok hayatımda .Ev iş arası bir hayatim vardı işten de çıkıyorum.Oyle çok arkadaş çevresi olan biri de değilim dolayısıyla kimse ile tanışma gibi bir durumda olmadi maalesef.Artik umudumu da kesmeye başladım bu gönül işinde hiç şanslı olamadım yaş arttıkça ister istemez ümitsizliğe kapılıyorum.İnsan hayatında biri olsun istiyor ama bu istemekle olmuyor şans çevre de önemli.
Dün akşam Instagram'dan biri istek attı daha önce birçok kişi istek attı hiçbirini kabul etmedim dün istek atan kişi İstanbul ticaret üniversitesinde konservatuar okuyor sanirim İTÜ konservatuar yazıyor.Ortak arkadaşımız da yok çocuk 27 28 gibi duruyor profili dışarıya açık bir bakayım dedim beş fotoğrafi var yakışıklı 100 -150 kişi takipçi sayısı beni nerden buldu da istek attı anlamadım yani ortak bir arkadaşımız da yok hani takipçi sayısı çok olsa her önüne geleni kabul ediyor derdim ama.Sizce isteğini kabul etsem mı yoksa etmesem mi.Yoksa direk engellesem mı.
Bu forumda da cevremden de duyduğum çok kişi var sosyal medyadan tanışan ama ben güvenemiyorum kolay kolay.Sizce kızlar ne yapmalıyım . Fikirlerinizi merak ediyorum
Sadece takipçi sayısını arttırmak istiyor da olabilir. Güven sorununuz da varmış, ortak tanıdığınız da yok. Ben olsam kabul etmezdim. Çünkü sadece takipçi gözüyle değil de sizden hoşlanıp eklemiş gözüyle bakıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramanızı istemem.

İstanbul teknik universitesi ticaret değil. Silin gitsin isteği
Baktım şimdi. İstanht ticaret üniversitesi diye bir yer varmış.

Konu sahibi bence kabul ne zararı olur? İstemezsen çıkarırsın hayatından. Düşünme bu kadar.

Günde 100 istek geliyor . Birine bile o kadar kafa yormadım 😀 adı üstünde sosyal medya . Çokta şeapma yani

İstanbul ticaret üniversitesinde konservatuvar yok. İstanbul teknik üniversitesidir o.
Büyük ihtimalle fakedir. Yani adamın fotoğrafını alın google da bi taratın fake mi değil mi çıkar zaten.
Birde soyadını takip ettiklerinden aratın aile vs var mı bakmalısınız.
Yorumlar var mı? Ona da dikkat edin.

Benimkiyle tanısmadan önce beni fake sanmıs. Yorumlar kapalı, sadece tek ben varım diye. Soyadım zaten yabancı gibi. Beni de Brezilyalı mankenlere benzetmis. Sürekli anlık istiyordu benden. Yani profilin durusu, takipciler, beğeni sayısı gibi seyler fake gibi durabilir

Fake buyuk ihtimal. Birinin fotolarini almis takipsini artirip gercek hesap gibi gorunsun diye cabaliyor.

Yok fake değil kızlar İstanbul teknik üniversitesi Türk müziği devlet konservatuarı yön fm de bir iki kişinin hesabında etiketli saz çalıyor türkü söylüyor hesabı gerçek ben onun isteğini kabul ettim onayladım

Konusun ne olucak ya. Olmadi engellersiniz zor bisey mi

Yok fake değil kızlar İstanbul teknik üniversitesi Türk müziği devlet konservatuarı yön fm de bir iki kişinin hesabında etiketli saz çalıyor türkü söylüyor hesabı gerçek ben onun isteğini kabul ettim onayladım
Kabul ettin,onayladin. Valla bir istekte dizlerinin bağı cozulduyse cocuk msj atsa
Bir de bayil istersen huvese :KK53: :KK53:

Yok yA fotoda ki kişi bile değildir takipçi artırmak İçin birinin bi kaç fotosunu koymuştur bence ilgi çeksin diye İTÜ konservatuvar demiştir :dondurma:
Size karşı söylemiyorum asla yanlış anlamayın ama öyle üniversite konservatuar okuyan birinin arkadaş sayısı o kadar az olmaz yani ..yaş olarak kasmayın kendinizi normal yaşınız

Kabul edebilirsiniz bence sorun yok ama siz illa flört olabiliriz gibi düşündünüz yani beklentiye girmeyin

Bana da atıp duruyorlar,orda bi tanem oğlum yazmışım üstelik !evli barklı kadına!ay ,sinirlendim !

Back
X