Sosyal Medya Kıskançlıkları...



asıl o sana edeceği haksızlığı ediyor. bu erkekler hep böyle pişkinlikte hepsi dünya devi. ama ne var biliyor musunuz kadının düşmanı yine kadın. kendisine yapılmasın ama sevgilisi olsun olmasın her erkek onunla ilgilensin o da olmadı gözüne kestirdiği erkek onunla ilgilensin. bu mantıkta olan kızlara artık diyecek laf yok. sen önlemini al baktın ısrarcı yol ver. kardeşiyle kardeş kardeş takılsın.
 
inat bir insan olduğum için sevgilinin yerin de olsam ben de silmezdim, hatta beğenmeye devam da edebilirdim.
siz yokken de o kız vardır büyük ihtimal hayatlarında, ya da yeni bile tanışmış olsalar siz varsınız hayatında. bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin bence
 
Haksızsınız tabii ki. Sonuçta kardeşinin arkadaşı eve de gidip geliyor tanıdığı birinin fotoğraflarını beğenmesinde ne var ki. Başka kız arkadaş çevresi de olabilir onları da beğenebilir bu medyada resim paylaşım beğenme işine ne çok anlam yüklüyorsunuz Allah aşkına bir beğen butonuna basmakla ona karşı bir şey hissetmiş olmuyor. Ayrıca kardeşinin arkadaşı yahu herhangi biri değil ki. Bu kadar da sıkmayın. Ben evliyim face de işyerinden ya da okul yıllarımdan erkek arkadaşlar var beğeni yapıyorum ne var.
 

Şöyle ki basit bir beğenme meselesinden çıkmadı benim bu kıza olan takıntım.
Ben de erkek kardeşi/abisi olan arkadaşlarımın evine giderim ama evde mini şortla dolaşmam mesela. Ya da yatıya kalıcaksam illa, sabaha kadar abiyle değil, kendi arkadaşımla muhabbet edip vakit geçiririm. Yada abinin hesabından fotoğraflarım beğenilsin diye ısrar etmem.. Bu tarz şeyler insanı çok rahatsız ediyor, üzerine de bunca kavgaya rağmen o beğeni tekrar edince ben de çileden çıkıyorum, bardağı taşıran son damla oluyor..
 
Kendi arkadaşı olan görümcem bile bu kız hakkında olumsuz konuşuyor zaten.. Herkesin ilgisini çekmeye çalışan, beğenilmeye ilgiye aç bir kız. Benim sevgilim de kardeşim ayaklarında kızın egosunu yükseltiyor işte.. Şimdi gösterip kavga etsem kardeşim dolaşırken beğenmiş der ona da eminim
 
Sosyal medya işlerine fazla anlam yüklemişsiniz....Kızı gözünüzden fazla büyütmüşsünüz...erkek arkadaşınıza güvenmiyorsunuz....Ben olsam ne yapardım demek isterdim ama, ben eşimin sosyal medyada ne yaptığını bile takip etmiyorum...Arada paylaştığı şeylere denk geliyorum hepsi bu ..
 
Kızın ne olduğu, ruh hali, giyim tarzı, hareketleri hiç önemli değil. Ben hayatımdaki insana güveniyorsam umursamam, güvenmiyorsam problem olur. Bu kadar basit. Erkek arkadaşınıza güvenmiyorsunuz.
 
Kıza güvenmememle başlayan olay, tavırları yüzünden erkek arkadaşıma güvensizliğe itti beni haklısınız..
Fazla anlam yüklüyorum çünkü benim bu konuya ne kadar taktığımı kendisi çok iyi biliyor. Sinir krizi geçirecek noktaya gelmişliğim var bu kızdan dolayı. Normalde hiç kafama takmayacağım bir olay çığ gibi büyüdü.
Ve artık saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum..
Hesabında yüzlerce insan varken neden sadece benim nefret ettiğim insanın fotoğrafları beğeniliyor ?
 
Kızın ne olduğu, ruh hali, giyim tarzı, hareketleri hiç önemli değil. Ben hayatımdaki insana güveniyorsam umursamam, güvenmiyorsam problem olur. Bu kadar basit. Erkek arkadaşınıza güvenmiyorsunuz.

Genel olarak insanlara yüzde yüz güvenen bir yapım yok. Bu yüzden uzun süre uğraşarak kazandırdığı güveni bir anda yerle bir edebiliyor böyle olaylarla erkek arkadaşım.
Güvenimi kaybettiren şey bu ısrarı. Evlililk yolunda giden bir ilişkide taraflardan birinin istemediği, rahatsız olduğu şey neden bu kadar ısrarla yapılır gerçekten anlam veremiyorum
İnsan ister istemez ömür boyu bu böyle mi olacak diye kuşkuya düşüyor..
 

Evlenmeyi düşünmek için karşınızdaki insana güveniyor olmanız gerekir bence, şu durumda o iş biraz yaş.
İnada binmiş olabilir, ödün vermek istemiyor olabilir. Ki insanlar bu tip şeylerde tutumlarından ödün vermemelidir bence de.
Muhtemelen ömür boyu böyle olacak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…