Sosyal Medya Kıskançlıkları...

Ödün vermek istemiyor doğru cevap
Ben karşımdaki insanı bu denli kırmaktansa, tutumumdan ödün vermeyi tercih ederim mesela. Çünkü bahsi geçen kişi dış kapının dış mandalının sapı..
Sanırım bu durumda evlilik düşünmek hata olur, haklısınız...

benimm sosyal medyamm yook:)
hiç yok eşimin de yok. böle çok rahatiz.. gül gibi geçiniyoruz çok şükür..
boşananlarin nedeni sosyal medya.. aile içi siddet.. kv kp sorunu çok yani..
rabbim bizi sosyal medyadan korusun amin....
senin kıskançlık krizin çok normal.. sevdiği adamin başka bir kızın foto beğenmesi çildirisin.. ben olsam ayni senin gibi yapardim.

Çok şanslısınız gerçekten, bu sosyal medya büyük problem oluyor. Az kullanılmasına rağmen...
Aslında herhangi bir arkadaşını, tanıdığını, eşi dostu beğenmesinde hiçbir problem yok. Beni kızdıran şey takıntılı olduğum insanları beğenmesi Ve ne hikmetse hep bu kişiler beğenilip takip ediliyor inadına..
Umarım siz ve eşiniz hiç bulaşmazsınız böyle mecralara, huzur için bu şart herhalde

Konunun tamamını okumadım valla ama yıllar önce yakın arkadaşının abisine abi diyen,hatta abinin de çocuk gördüğü yemekleri bitirin sizi dondurma yemeye götüreym gibi çocuk avutma teklifleri yaptığı bi Kız vardı ve sonunda Birgün düğün olupabi dediği kişiyle büyük bi aşkla evlendi ikinci çocuğuna hamile :)))) (kişi burda ki kız olarak kendinden bahşediyor :))

Bütün bunlar olurken bahsi geçen abinin hayatında onu çok seven bir kız arkadaşı yoktur inşallah Yoksa ağlamaya başlıcam
Şaka bir yana allah mesut etsin, çocuklarınızla mutlu bir hayat dilerim
Böyle şeyler tabiki çok normal, kan bağı olmadıkta kardeş sayılmaz kimse birbiriyle. Ben de bu yüzden kıskanma hakkını buluyorum kendimde

Valla benim bildiğim kimse yoktu hayatında ama tabi biz bi ilişkiye başladıktan sonra ikimizde geçmiş Hakkında hiç konuşmadık. Aynı anne babadan doğmadığını Adam bana mahrem sonuçta nerden kardeş olacakmışız ki. Tamam her arkadaş abisi potansiyel koca değildir ama sonuçta hak kılınmış ve gönül bu. O yüzden insanlar mesafeyi bilemeli hayatında biri varsa ona göre davrancan

bence biraz sevglinize güvenmeyi deneyn.. kızı aklına sokmuşsunuz resmen ... bana oyle geldi gereksiz bir kıskançılk olmuş ama adam artık kardeş gibi görüyorum dediği kıza aa bu da genç kızmış benden az küçük benmkine inat begeneyim ilgileneyim diyebilir.

Bu öyle bişey ki şimdi buna evet dersem gerisi gelir diye düşünüyor insan. Ki emin ol geliyor da. Hani o yanında ben olmadan dışarı çıkma ya da hayatında erkek sinek olmasın diyen sevgililer var ya, işte onlar gün gelip karısını baba evine göndermeyen kocalara dönüşüyor mesela.
Sen rahatsızlık olarak görüyorsun sevgilin hayatına müdahale olarak görüyor muhtemelen.

bence erkek arkadasiniz empati yapmaktan yoksun. sizin cok yakin arkadasinizin sizden iki yas buyuk bir abisi olsa, siz surekli arkadasinizin evine gidip gelseniz abisi de evdeyken, o abinin her fotografini begenseniz, ozellikle de erkek arkadasinizin bu durumdan rahatsiz oldugunu soylemesine ragmen fotograflari begenmeye devam etseniz, emin olun simdiye coktan size resti cekmisti. biraz guclu durun bence. madem bu konu sizi bu kadar rahatsiz oluyor, - ki ben kadinlarin ic gudulerine cok inanirim ve eger biz birseyden rahatsiz olduysak onun altinda kesin birsey vardir - o zaman ya o kizla tum ilisigini kesip fotograflarini begenmezsin, ya da bundan sonra hayatinda ben yokum derdim. yani siz onun iki bucuk yillik kiz arkadasiniz. ne olursa olsun dıdısının dıdısı icin sizi bu kadar uzmemesi gerek. "bu seni bu kadar rahatsiz ediyorsa peki, bundan sonra hicbir sekilde begeni yapmayacagim" diyecek bir durusa sahip olmasi lazim hayatinizdaki erkegin. eger degilse de yol verin gitsin, yol yakinken donmus olursunuz en azindan.

Bence ayrilin çünkü benim basimda da var ayni dert ben evliyim esim bi kizin fotolarini beğeniyor ne kadar tartissak bile bende anlamiyorum böyle erkekleri neden uzdukleri halde devam ederler bence takintili hastaliklari var ben kurtulamıyorum sen ayril yoksa huylu huyundan vazgecmez mis yine devam edecek uzulen sen olacan

Ben sorun etmezdim
Bende merak ediyorum o kadar tartissan bile hala begeniyorsa sorun etmen mi.gercrkten bunu ictenlikle soruyorum çünkü esimde de ayni konu sahibinin erkek arkadaşı gibi esim bana bunda birsey yok sanki ben seni o kızla aldattim diyor sen kiskancsin diyor bende ne yapacagimi sasirdim

Ben zaten en basindan boyle birsey icin kavga cikarmam. Benim de birsuru erkek arkadasim var yorum da yazarim foto da begenirim esim hepsini goruyordur ve bana bisey demez. Erkek arkadaslarimin kiz arkadaslarimdan bir farki yok. Ee ben boyleysem esim de boyledir yani dert edilecek birsey yok ki.

Evet tartismamak gerekiyor birazda ama benimki.biraz farkli galiba çünkü takintili gibi biraz da ben cok arastiriyorum.surekli facesine falan giriyorum ama bilemiyorum ki artik bundan sonra sorun yapmayacam diyorum yine ayni sey olunca sorun yapıyorum benim esimdede var kiz arkadaşları falan isterse 100 tane kiz olsun onu sorun etmem fakat birisine takintili bakmak özellikle aratma yerinden isim yazip aramak konu sahibinin dedigi gibi benim fotolarimindan begenmedikleri varken onun tüm fotolarini begenmek sizce normal mi

Bilmem, belki inat yapiyordur. Cok kadin var mesela esine profil resmini neden ikimizin resmi yapmadin diye hesap soran. Bence sosyal medyayi cok abartiyor herkes. İlle oradan birini secip esini onunla aldatacakmis gibi davraniyorlar. Adam da kadin da esini aldatabilir, ama oyle foto begenmekle vs ile degil. Cikar gider disarida aldatir. Ben butun gun evdeyim,aldatmak istesem eve adam bile atarimkimsenin ruhu duymaz
Umarim anlatabildim demek istedigimi
Fazla takilmamak lazim
Benim mesela cok samimi oldugum bir erkek arkadasim var onun hemen hemen butun fotolarini begenmisimdir, hic bakmadim arada begenmedigim var mi diye ama esimin de begenmedigim fotosu vardir mutlaka. Yani bu belirleyici bir faktor degil canim. Bos islere kafani yorma valla insan hasta olur. Sen bak keyfine.

Aynen bazen sizinki gibi düşünüyorum fakat bazen icime şeytan giriyor bu defa kendimi tartismak icin duramiyorum aslinda sizin gibi.dusunmek lazim dediginiz gibi aldatacak olan her yerde yapar birazda takmamak lazim birazda huyu galiba esimin bilemiyorum biraz rahat bırakmak gerekiyor birazda ben kendimi dusunecem ne demisler eger olacagi varsa olur onun icin kendimi yipratmanin anlami yok iyi geldin Sagol sen benim konulara niye.yorum yapmiyon

Konu sahibi sizde eger cok kafana takarim dersen ayril ama adam gözünün önünde beğeniyor demi gizli sakli birsey yapmıyor mesela benim esimde öyle birazda ben huy diyorum bunlara surekli begenmesi.falan eger siz seviyorsanız oda sizi fazla uzerine.gitmeyin

Gormemisimdir konuyu
Malum bebis var bazen hic ilgilenemiyorum kkyla
Hemen bakacagim

İşte benim sorun yarattığım şeyler de tam olarak bunlar
Ve özellikle benim davranışlarından hoşlanmadığım bir kızı beğenip durması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…