- 30 Eylül 2012
- 453
- 390
- 323
- Konu Sahibi atmivararkamda
-
Ödün vermek istemiyor doğru cevapEvlenmeyi düşünmek için karşınızdaki insana güveniyor olmanız gerekir bence, şu durumda o iş biraz yaş.
İnada binmiş olabilir, ödün vermek istemiyor olabilir. Ki insanlar bu tip şeylerde tutumlarından ödün vermemelidir bence de.
Muhtemelen ömür boyu böyle olacak.
Çok şanslısınız gerçekten, bu sosyal medya büyük problem oluyor. Az kullanılmasına rağmen...benimm sosyal medyamm yook:)
hiç yok eşimin de yok. böle çok rahatiz.. gül gibi geçiniyoruz çok şükür..
boşananlarin nedeni sosyal medya.. aile içi siddet.. kv kp sorunu çok yani..
rabbim bizi sosyal medyadan korusun amin....
senin kıskançlık krizin çok normal.. sevdiği adamin başka bir kızın foto beğenmesi çildirisin.. ben olsam ayni senin gibi yapardim.
Konunun tamamını okumadım valla ama yıllar önce yakın arkadaşının abisine abi diyen,hatta abinin de çocuk gördüğü yemekleri bitirin sizi dondurma yemeye götüreym gibi çocuk avutma teklifleri yaptığı bi Kız vardı ve sonunda Birgün düğün olupabi dediği kişiyle büyük bi aşkla evlendi ikinci çocuğuna hamile :)))) (kişi burda ki kız olarak kendinden bahşediyor :))Merhaba kızlar...
Son zamanlarda kendime engel olamadığım bir kıskançlık içerisindeyim.
Erkek arkadaşım sosyal medyayı etkin kullanan biri değildir. Hiç bir şey paylaşmaz sadece arada girer bakıp çıkar, yakın olduğu kişilerin çoook nadiren fotoğraflarını beğenir. Ama ben hesabındaki birkaç kişiden çok fazla rahatsız oluyorum ve bundan dolayı ciddi kavgalar ediyoruz.
En son çileden çıktığım olay da şu ki,
Kardeşinin bir arkadaşı var ve bu kız evlerine sürekli gelip giden ancak benim hiç hoşlanmadığım bir kız. Hareketleri, konuşmaları, tavırları beni çok rahatsız ediyor ve bu kızla muhatap olmasını istemediğimi açık bir şekilde belirttim. O da "beni abi olarak gören bi kız için bunları söylüyorsun, o benim kardeşim sayılır" vb savunmalarla her seferinde beni haksız bulup saçmalamakla suçladı.
Yine bir gün telefonuna bakarken instagramda onun fotoğraflarını beğendiğini gördüm ve çok kızdım. Neden diye sordum, güya kız "benim fotoğraflarımı neden hiç beğenmiyorsun" demiş, o da "ne var beğenirim" diyerek girip beğenmiş birkaç tanesini. Ben de bunu duyunca çok sinirlenip beğenilerini geri çektim. Bir daha hiçbir fotoğrafını beğenmemesini rica ettim, tamam bir daha olmaz yeter ki kapat konuyu dedi.
Bu olayın üzerinden 1-2 ay geçti... Bu süre içerisinde yine aynı kızdan kaynaklanan problemler yaşadık, çözdük bir şekilde.
Ama ben az önce kızın profiline baktığımda erkek arkadaşımın son paylaştığı fotoğrafları yine beğendiğini gördüm.
Bahsi geçen kız erkek arkadaşımdan 2 yaş küçük, öyle çocuk falan değil yani. Ve benim bu kadar rahatsız olduğumu bildiği halde, defalarca kavga ettiğimiz halde (her ne kadar gereksiz bir kıskançlık olsa da) dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.
Haksız mıyım, yoksa çok mu abartıyorum? O fotoğraflar beğenilmek zorunda mı?
Lütfen yorum yapın çünkü kafayı yemek üzereyim...
Konunun tamamını okumadım valla ama yıllar önce yakın arkadaşının abisine abi diyen,hatta abinin de çocuk gördüğü yemekleri bitirin sizi dondurma yemeye götüreym gibi çocuk avutma teklifleri yaptığı bi Kız vardı ve sonunda Birgün düğün olupabi dediği kişiyle büyük bi aşkla evlendi ikinci çocuğuna hamile :)))) (kişi burda ki kız olarak kendinden bahşediyor :))
Valla benim bildiğim kimse yoktu hayatında ama tabi biz bi ilişkiye başladıktan sonra ikimizde geçmiş Hakkında hiç konuşmadık. Aynı anne babadan doğmadığını Adam bana mahrem sonuçta nerden kardeş olacakmışız ki. Tamam her arkadaş abisi potansiyel koca değildir ama sonuçta hak kılınmış ve gönül bu. O yüzden insanlar mesafeyi bilemeli hayatında biri varsa ona göre davrancanBütün bunlar olurken bahsi geçen abinin hayatında onu çok seven bir kız arkadaşı yoktur inşallahYoksa ağlamaya başlıcam
Şaka bir yana allah mesut etsin, çocuklarınızla mutlu bir hayat dilerim
Böyle şeyler tabiki çok normal, kan bağı olmadıkta kardeş sayılmaz kimse birbiriyle. Ben de bu yüzden kıskanma hakkını buluyorum kendimde
Ödün vermek istemiyor doğru cevap
Ben karşımdaki insanı bu denli kırmaktansa, tutumumdan ödün vermeyi tercih ederim mesela. Çünkü bahsi geçen kişi dış kapının dış mandalının sapı..
Sanırım bu durumda evlilik düşünmek hata olur, haklısınız...
Bende merak ediyorum o kadar tartissan bile hala begeniyorsa sorun etmen mi.gercrkten bunu ictenlikle soruyorum çünkü esimde de ayni konu sahibinin erkek arkadaşı gibi esim bana bunda birsey yok sanki ben seni o kızla aldattim diyor sen kiskancsin diyor bende ne yapacagimi sasirdimBen sorun etmezdim
Ben zaten en basindan boyle birsey icin kavga cikarmam. Benim de birsuru erkek arkadasim var yorum da yazarim foto da begenirim esim hepsini goruyordur ve bana bisey demez. Erkek arkadaslarimin kiz arkadaslarimdan bir farki yok. Ee ben boyleysem esim de boyledir yani dert edilecek birsey yok ki.Bende merak ediyorum o kadar tartissan bile hala begeniyorsa sorun etmen mi.gercrkten bunu ictenlikle soruyorum çünkü esimde de ayni konu sahibinin erkek arkadaşı gibi esim bana bunda birsey yok sanki ben seni o kızla aldattim diyor sen kiskancsin diyor bende ne yapacagimi sasirdim
Evet tartismamak gerekiyor birazda ama benimki.biraz farkli galiba çünkü takintili gibi biraz da ben cok arastiriyorum.surekli facesine falan giriyorum ama bilemiyorum ki artik bundan sonra sorun yapmayacam diyorum yine ayni sey olunca sorun yapıyorum benim esimdede var kiz arkadaşları falan isterse 100 tane kiz olsun onu sorun etmem fakat birisine takintili bakmak özellikle aratma yerinden isim yazip aramak konu sahibinin dedigi gibi benim fotolarimindan begenmedikleri varken onun tüm fotolarini begenmek sizce normal miBen zaten en basindan boyle birsey icin kavga cikarmam. Benim de birsuru erkek arkadasim var yorum da yazarim foto da begenirim esim hepsini goruyordur ve bana bisey demez. Erkek arkadaslarimin kiz arkadaslarimdan bir farki yok. Ee ben boyleysem esim de boyledir yani dert edilecek birsey yok ki.
Bilmem, belki inat yapiyordur. Cok kadin var mesela esine profil resmini neden ikimizin resmi yapmadin diye hesap soran. Bence sosyal medyayi cok abartiyor herkes. İlle oradan birini secip esini onunla aldatacakmis gibi davraniyorlar. Adam da kadin da esini aldatabilir, ama oyle foto begenmekle vs ile degil. Cikar gider disarida aldatir. Ben butun gun evdeyim,aldatmak istesem eve adam bile atarimEvet tartismamak gerekiyor birazda ama benimki.biraz farkli galiba çünkü takintili gibi biraz da ben cok arastiriyorum.surekli facesine falan giriyorum ama bilemiyorum ki artik bundan sonra sorun yapmayacam diyorum yine ayni sey olunca sorun yapıyorum benim esimdede var kiz arkadaşları falan isterse 100 tane kiz olsun onu sorun etmem fakat birisine takintili bakmak özellikle aratma yerinden isim yazip aramak konu sahibinin dedigi gibi benim fotolarimindan begenmedikleri varken onun tüm fotolarini begenmek sizce normal mi
Aynen bazen sizinki gibi düşünüyorum fakat bazen icime şeytan giriyor bu defa kendimi tartismak icin duramiyorum aslinda sizin gibi.dusunmek lazim dediginiz gibi aldatacak olan her yerde yapar birazda takmamak lazim birazda huyu galiba esimin bilemiyorum biraz rahat bırakmak gerekiyor birazda ben kendimi dusunecem ne demisler eger olacagi varsa olur onun icin kendimi yipratmanin anlami yok iyi geldin Sagol sen benim konulara niye.yorum yapmiyonBilmem, belki inat yapiyordur. Cok kadin var mesela esine profil resmini neden ikimizin resmi yapmadin diye hesap soran. Bence sosyal medyayi cok abartiyor herkes. İlle oradan birini secip esini onunla aldatacakmis gibi davraniyorlar. Adam da kadin da esini aldatabilir, ama oyle foto begenmekle vs ile degil. Cikar gider disarida aldatir. Ben butun gun evdeyim,aldatmak istesem eve adam bile atarimkimsenin ruhu duymaz
Umarim anlatabildim demek istedigimi
Fazla takilmamak lazim
Benim mesela cok samimi oldugum bir erkek arkadasim var onun hemen hemen butun fotolarini begenmisimdir, hic bakmadim arada begenmedigim var mi diye amaesimin de begenmedigim fotosu vardir mutlaka. Yani bu belirleyici bir faktor degil canim. Bos islere kafani yorma valla insan hasta olur. Sen bak keyfine.
Gormemisimdir konuyuAynen bazen sizinki gibi düşünüyorum fakat bazen icime şeytan giriyor bu defa kendimi tartismak icin duramiyorum aslinda sizin gibi.dusunmek lazim dediginiz gibi aldatacak olan her yerde yapar birazda takmamak lazim birazda huyu galiba esimin bilemiyorum biraz rahat bırakmak gerekiyor birazda ben kendimi dusunecem ne demisler eger olacagi varsa olur onun icin kendimi yipratmanin anlami yok iyi geldin Sagol sen benim konulara niye.yorum yapmiyon
İşte benim sorun yarattığım şeyler de tam olarak bunlarEvet tartismamak gerekiyor birazda ama benimki.biraz farkli galiba çünkü takintili gibi biraz da ben cok arastiriyorum.surekli facesine falan giriyorum ama bilemiyorum ki artik bundan sonra sorun yapmayacam diyorum yine ayni sey olunca sorun yapıyorum benim esimdede var kiz arkadaşları falan isterse 100 tane kiz olsun onu sorun etmem fakat birisine takintili bakmak özellikle aratma yerinden isim yazip aramak konu sahibinin dedigi gibi benim fotolarimindan begenmedikleri varken onun tüm fotolarini begenmek sizce normal mi
Bak bakalim sen ne diyecen evet bebis olunca zor tabiki yanaklarından öpüyorum bebisideGormemisimdir konuyu
Malum bebis var bazen hic ilgilenemiyorum kkyla
Hemen bakacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?