Sosyal medya krizi

QueenPi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
222
236
103
Selam arkadaşlar. Sevgilim sosyal medya hesaplarımı temizlememi istemişti bu isteğini belli bi ölçüde gerçekleştirdim tanımadığım kimse kalmadı ama pek yakın olmadığım bölümden ordan burdan simayen tanıdığım insanlar vardı onları da gereksiz bulduğunu çıkarmamı istediğini söyledi. Bende bunu yapmak istemediğimi bi zararını görmediğimi herhangi bi sıkıntı olursa böyle bi konuda ayarına bakacağımı söyledim. Zaten çok çabuk sinirlenen bi tip olduğu için saydı sövdü ordaki insanlara hatta ucu bana da dokunacak şekilde. En ağrıma giden de bu oldu ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı var mı? Bende ağzını topla buna hakkın yok deyince bi süre konuşmayalım dedi. Bu adam düne kadar evlilik hayalleri kurduğum birlikte ailelere açmayı planladığımız insan. İyiyken her şey çok güzel ama kötülüğü gerçekten kötü. Düşünüyorum bi yandan acaba yol yakınken bunun olması iyi mi oldu şimdiden böyleyse ilerde işler daha ciddiye bindiğinde neler yapar diyorum. Bi yandan da çok seviyorum bi şeyleri alttan mı almalıyım diyorum. Bi süre konuşmayalım ne demek? Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.

Bırakma, yapış çünkü o bir bulunmaz hint kumaşı. Sen bulmuşsun mazallah bırakırsan başkası kapar. Kaç genç kadına nasip olur ki böylesi.

En güzeli sosyal medya hesaplarını sadece sevgilin kalacak şekilde düzenlemek. O zaman hiç bir sorun kalmaz aranızda.

Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da.
Tabii canım aklına gelmez ayrılmak kıskanıp sövüyor ya kesin sevdiğinden. Evlenince döver dövdüğünde ellerine sağlık kocacığım bence ben hak ediyorum dersin :)

Sosyal medya kullanma ,sevgilinden başka da erkekle konuşma ne diyelim başka.

Selam arkadaşlar. Sevgilim sosyal medya hesaplarımı temizlememi istemişti bu isteğini belli bi ölçüde gerçekleştirdim tanımadığım kimse kalmadı ama pek yakın olmadığım bölümden ordan burdan simayen tanıdığım insanlar vardı onları da gereksiz bulduğunu çıkarmamı istediğini söyledi. Bende bunu yapmak istemediğimi bi zararını görmediğimi herhangi bi sıkıntı olursa böyle bi konuda ayarına bakacağımı söyledim. Zaten çok çabuk sinirlenen bi tip olduğu için saydı sövdü ordaki insanlara hatta ucu bana da dokunacak şekilde. En ağrıma giden de bu oldu ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı var mı? Bende ağzını topla buna hakkın yok deyince bi süre konuşmayalım dedi. Bu adam düne kadar evlilik hayalleri kurduğum birlikte ailelere açmayı planladığımız insan. İyiyken her şey çok güzel ama kötülüğü gerçekten kötü. Düşünüyorum bi yandan acaba yol yakınken bunun olması iyi mi oldu şimdiden böyleyse ilerde işler daha ciddiye bindiğinde neler yapar diyorum. Bi yandan da çok seviyorum bi şeyleri alttan mı almalıyım diyorum. Bi süre konuşmayalım ne demek? Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.
Neden buna izin veriyorsunuz? Hesaplarınıza karışmasına talimat vermesine neden izin veriyorsunuz? Ben anlamakta güçlük çekiyorum. Neden sevgililer ve eşler birbirinin telefonunu karıştırır veya sosyal medya hesaplarına karışır? Hiç mi kişisel birşeyiniz olmasın. Nasıl bir mantık bu?

Biliyorum hepinize de hak veriyorum. Ben daha önce böyle değildim kimseye tavizim yoktu ne kendi mevzularımda ne de çevremden dinlediğim sorunlarda. Nası bu hale geldim bende bilmiyorum ama kendime söz geçiremiyorum.

hem suçlu hem güçlü, sana ne hakla sosyal medyanı temizle der, ordaki insanlar pislik mi ya da sen ordaki insanlarla flörtleşiyor musun da... küfür de varmış, size küfür eden hakaret eden adamları sevmeyin mümkünse, seviyorsanızda vazgeçin.. bu tipler evlenince daha beter olur çünkü... ottan mokkan sebeplerle bir süre görüşmeyelim, oldu paşam de, ne zaman istersen!!

Biliyorum hepinize de hak veriyorum. Ben daha önce böyle değildim kimseye tavizim yoktu ne kendi mevzularımda ne de çevremden dinlediğim sorunlarda. Nası bu hale geldim bende bilmiyorum ama kendime söz geçiremiyorum.
Alt tarafı kişi kendinden bilir işi sözü alnında yazılı olan bir adet kamil çok büyütme. Kafanı kesin ama sevmese kıskanmaz ki safsatası karıştırıyor...

E biz napabiliriz bu durumda? Kendine söz geçiremiyorken biz mi söz geçirelim sana?

sosyal medya nasıl hayatınızı bu kadar değiştirebiliyor anlam veremiyorum. her şeyden önce ayrılmayı düşünmüyorum dediğiniz adam hakaret ediyor ve bunu kabulleniyorsunuz. ayrılmak istemiyorsanız o zaman sosyal medyadan vazgeçeceksiniz. adamın sinirli olduğunu bile bile bölümden oradan buradan kimseleri bırakmayacaksınız.

ayrıca neden ayrılmak isteseniz de ayrılamazsınız merak ettim?

ha bir de bu adamla evlilik düşünüyorsanız kendinizi bu hakaretlere hazırlayın. iki gün sonrada konu açarsınız ama evlendim adam sürekli hakaret edip dövüyor ama boşan demeyin yapamam diye.

Bırakma tatlım birakma

Sinirlenince küfreden adami birakma. Alttan alacaksin tabi ki. Sinirlendirmeyeceksin ki agzinizin tadi bozulmasin.

Bugun buna sinirlenir yarin evlenince baska bir seye sinirlenir kufreder. Olsun sevgi yeter sana.

sen susacaksin alttan alacaksin ki ileri gitmesin. Boynunu büküp oturacaksin bile bile kabul ettim diyeceksin.

Kadin dedigin susar alttan alir ses cikarmaz.

Ucu sana dokunan küfür etme cesareti sevgiliyken var. Bu adam evliyken sinirliyim ayagina ne yapmaz.

Ayrilma sevgilini dr götür sinirlerini alsin. Alsana tavsiye...

Simdi sosyal medyayi da kapatmak kolay , arkadaslarini silmekte. Asil soru is ciddiyete bindikten sonra bu hakaretlere katlanabilecek misin? O zaman dur demek cok daha zor , ayrilmakta.

Tabii canım aklına gelmez ayrılmak kıskanıp sövüyor ya kesin sevdiğinden. Evlenince döver dövdüğünde ellerine sağlık kocacığım bence ben hak ediyorum dersin :)
Cok kıskançlık= asiri sevgi saniyor bazilari

Seven insanin sevdigine guvendigini onu kistlamadan oldugu gibi kabul ettigini , tarzini hayata bakisini degistirmek istemeyecegini kafalari basmiyor.
Malesef ki

Bir süre görüşmeyelim derken gözdağı veriyor sana.Kapatmazsan ayrılırım gibisinden.Şimdi kapatırsan ,taviz verirsen sonrasında hep kapat diyecek.Bana güvenmiyorsan sen bilirsin,ben çocuk değilim diye siz üste çıkın.

Kadın dediğin kocasına itaat etmeli. O da senin müstakbel kocan. Yarın öbür gün de dövecek ama her evlilikte olur. Erkek dediğin döver, kadın dediğin susar. Hakaret, küfür, e bunların zaten sevişmekten farkı yok ki? Bırakma, 3 tane çocuğunuz olacak daha. Onlar da tatmalı o dayağı, hakaret. Hangimiz sevgilimizden küfür yemedik ki? Bırakma, git sarıl hadi şimdi erkeğine.

Back
X