Sosyal medya kullanımı

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
kızlar sevgilileriniz sosyal medya hesabı kullanmanıza laf yapıyor mu ? yani yok kullanmayacaksın dondur falan gibi. ya benimki resmen face hesabımla kumalık çekişiyor :D istiyor ki o hesap hep donuk kalsın açmayayım. dondurduğum zaman bayram ediyor nerdeyse. bende çok fzla takılmıyorum ama arada açtığımda da sorun haline gelsin istemiyorum

Eşimle sevgiliyken hiç böyle şeyler konuşmadık :))
Herkes takmış sosyal medyaya .s

Esim kullanmiyor.
Onun hesaplarini da ben kullaniyorum.
Benimkine de karismiyor.

Kendısı kullanıyormu?

kendisi işi gereği kullanmak zorunda. yoksa resti çekerdim madem ben kullanmıyorum sende kullanmayacaksın diye.

Esim kullanmiyor.
Onun hesaplarini da ben kullaniyorum.
Benimkine de karismiyor.

bnde arada sırada donduruyorum dün açayım dedm baktm mesaj atmış hiç haberde vermiyorsun açtğnı diye donduruyordum tekrar dedim hadi dondur diyor gülümseyerek :)

Ben eşima nisanliyiken bende kapatim tüm sosyal media hisabimi o da kapati kafamiz rahat ikimizinda.sonuçta kötü insanlar cok kaç kisini yuvasi yiklidi sosyal media yüzünden.bence evli insani ne işi var sosyal media ile...huzurlu yaşamak varken

Dun mesele biri yazmıştı burda eşi fs biri ile tanışmış hamileyiken brakmis gitmiş o fs tanıştığı kadin yuzunden.onun icin gerek yok sosyal media

ahahha demiştim zaten ona bak kuzunu kurtlar kapar görürsün sonra diye :KK70:

bende hayatımı deşifre etmek için değil iletişim için kullanıyordum
Maalesef hava cıva için kullananlar var.eşi ile geçinemeyen ama boy boy aşk ftgi koyan,esimi bırakın ben bile anlam veremiyorum.o yüzden pek bisi paylasmam zaten eski dostlar buldu birbirini ,amacını aştı ...bi yerde Beğen butonunu kullanmaya bile çekiliyorum bi haftada bi suru dallama arkadaşlık gönderiyor.şimdi eşim ters biri olsa al sana kavga sebebi...

Maalesef hava cıva için kullananlar var.eşi ile geçinemeyen ama boy boy aşk ftgi koyan,esimi bırakın ben bile anlam veremiyorum.o yüzden pek bisi paylasmam zaten eski dostlar buldu birbirini ,amacını aştı ...bi yerde Beğen butonunu kullanmaya bile çekiliyorum bi haftada bi suru dallama arkadaşlık gönderiyor.şimdi eşim ters biri olsa al sana kavga sebebi...
brde ısrarla mesaj atan cinsler var cnm cevap vermeynce de küfür ediyorlar

Back
X