Sosyal medya kullanımı

ben sürekli ayrılıp barıştığım sevgilim ile sosyal medya aracılığı ile tanışmıştım. aşırı derecede sosyal medyaya takık biri... neyim var neyim yok kapattık huzura erdi.. küs bile olsak ben açtığım an cinnet geçiriyor yazmaya başlıyor :D başka isimle açınca bile buluyor iyice bozmuş yani bildiğiniz gibi değil :D paşa kendine karıştırmıyor tabi oda ayrı bir mevzu..

ben sürekli ayrılıp barıştığım sevgilim ile sosyal medya aracılığı ile tanışmıştım. aşırı derecede sosyal medyaya takık biri... neyim var neyim yok kapattık huzura erdi.. küs bile olsak ben açtığım an cinnet geçiriyor yazmaya başlıyor :KK70: başka isimle açınca bile buluyor iyice bozmuş yani bildiğiniz gibi değil :KK70: paşa kendine karıştırmıyor tabi oda ayrı bir mevzu..
bende sosyal medyadan tanıştım :) ama bizim ortak arkadaşlarımızda çoktu :) mesela onun çalışanı benm manevi ablamdı :D şimdi hem kullanmamı istemiyor hemde ortağından kıskanıyr :D niye durumlarını beğeniyormuşum ortağının :D

bende sosyal medyadan tanıştım :) ama bizim ortak arkadaşlarımızda çoktu :) mesela onun çalışanı benm manevi ablamdı :KK70: şimdi hem kullanmamı istemiyor hemde ortağından kıskanıyr :KK70: niye durumlarını beğeniyormuşum ortağının :KK70:
erkek kafası farklı çalışıyor diye düşünüyorum tatlım.. sanırım kendileri ile orada tanıştık diye herkesle orada tanışcaz yada oradan aldatcaz sanıyorlar.. kaldıki zaten kendi ile orda tanışmış olmaktan bile ben çok rahatsızım birdaha böyle birşey yapmayacağımı bilmesi gerekirken dedektif gecıt gibi peşimde :/

Ben mi ard niyetliyim bilmiyorum ama kendi kullaniyorsa banada sürekli kapat diye ısrar etseydi iskillenirdim.Demek ki onun yaptığı şeyleri gormemi istemiyor diye düşünürdüm.
Geçenlerde buna benzer bir konu okumuştum sanki...Kizin face kapali Sevgilisi başka bir kadınla ilişki durumu yapmış.Adam da arkadaşım mi yapmış v.s bişeyler demiş.Ben pek inanmamistim.Arkadas markadas belki sevgilimle özel şeyler konuştum orda niye kişisel bilgilerimi ben arkadaşıma vereyim ki?
Ona bakarsan bende 2 yıldır hiç kullanmıyorum ama açık durur arada girer bakarım.napmis netmis diye.
Kontrolü elinden bırakma bence.

erkek kafası farklı çalışıyor diye düşünüyorum tatlım.. sanırım kendileri ile orada tanıştık diye herkesle orada tanışcaz yada oradan aldatcaz sanıyorlar.. kaldıki zaten kendi ile orda tanışmış olmaktan bile ben çok rahatsızım birdaha böyle birşey yapmayacağımı bilmesi gerekirken dedektif gecıt gibi peşimde :/

dar kafalı erkekler oysa onlardan başkasını gözümüzün görmediğini blmeleri gerekli

Ben mi ard niyetliyim bilmiyorum ama kendi kullaniyorsa banada sürekli kapat diye ısrar etseydi iskillenirdim.Demek ki onun yaptığı şeyleri gormemi istemiyor diye düşünürdüm.
Geçenlerde buna benzer bir konu okumuştum sanki...Kizin face kapali Sevgilisi başka bir kadınla ilişki durumu yapmış.Adam da arkadaşım mi yapmış v.s bişeyler demiş.Ben pek inanmamistim.Arkadas markadas belki sevgilimle özel şeyler konuştum orda niye kişisel bilgilerimi ben arkadaşıma vereyim ki?
Ona bakarsan bende 2 yıldır hiç kullanmıyorum ama açık durur arada girer bakarım.napmis netmis diye.
Kontrolü elinden bırakma bence.

bende her gün kardeşimn facesinden bakıyorum ki ortak arkadaşımız çok fazla kulağıma gelir yaptığı ettiği. normal durum ble paylaşmaz işle ilgli hep

ben kullanmıyorum,kullanan erkekle işim olmaz,hatta yenı başlayan bir arkadaşlığım bu konudan bıttı,uzun süre görüştüğüm kişi ayrıldığımızda ilk işi face açmak oldu,

Karışması doğal çünkü sosyal medya sayesinde insanların birbirlerine ulaşması, hatta ve hatta ağıza alınmayacak konuları rahatça açması çok kolay bir hal aldı. Aynısı sevgilin içinde geçerli vesselam. Bazı kadınların da erkeklerden aşağı kalır yanı yok çünkü... En iyisi ikinizde kapatın. Emin ol daha mutlu olursunuz

kızlar sevgilileriniz sosyal medya hesabı kullanmanıza laf yapıyor mu ? yani yok kullanmayacaksın dondur falan gibi. ya benimki resmen face hesabımla kumalık çekişiyor :KK70: istiyor ki o hesap hep donuk kalsın açmayayım. dondurduğum zaman bayram ediyor nerdeyse. bende çok fzla takılmıyorum ama arada açtığımda da sorun haline gelsin istemiyorum
Ortak Facebook Açma Taraftarı bizimkisi....
Eniyiside bence bu Şüphe Kalmıyor En azından :9

Ben evlenmeden önce kullanmıyordum , eşim düğünden sonra açmamı istedi ☺️☺️ Şimdi pc de açık benimki , bakar eder güleriz ama arkadaşlarımı ona sormadan ekleyemiyorum , ama bugüne kadar da herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür .
Sonuç olarak takılmamak gerek sosyal medya konularına eşler sevgililer arasında . Üzmeye değmez birbirinizi :)

Back
X