Sosyal Medya Pıtırcıkları

Artık sosyal medya hayatımızın içinde. Yediğini içtiğini, gezdiğini-gördüğünü kısacası her şeyini paylaşıyorlar. Ben güvenirlik hassasiyetimden dolayı paylaşamam ama her şeyini paylaşanları da garip bulmuyorum, hatta ilgi alanlarıma göre severek takip ettiğim hesaplar var. Siz paylaşım yapmazsınız, yapanlara da kafayı bu kadar yormayın. Seviyordur, paylaşıyordur yani. İlla çatla patla mesajı verecek diye bir şey yok. Bakış açısıyla alakalı biraz da.

yarasi olan gocunur derler..kaldi ki okadar rahatsiz oldugunuz hic sohbetiniz olmayan insani silmek zor değildir, diye düşünüyorum wyrica evli birinin eski sevgilisinin ailesi ile görüşmesi de sizi baglamiyor degil mi eger mantıksız ise esinin sorunu degil mi, !?
yani ne bileyim insan anasink bile eklemek istemezken bu yerlere her onune geleni ekleyip sonra hayiflanmak manasiz....
kendi adima, görüşlerime hakaret derec3sinde paylasim yapan halami hic bir açıklama yapmadan sildim sosyal medya hesabimdan çünkü o bana ait bir alan ve isime gelmiyorsa sirf akraba arkadas diye canimi sıktırirtmam.

hepsi bir köşeye de siz niye kızı takip ediyorsunuz kıskançlık mı sezdim? madem bu kadar kafa yapısı sizden farklı takip etmeyin?

boyle seyler yapan bırı varsa ona bol bol allah akıl fıkır versın dıye dua eder ve dıleklerde bulunur kendı halıne sessızce bırakırdım
yazık hıc sevılmemısse bu yasına kadar demek...

bıde bukadar cıddıye almamak da gerek

Benim bi akrabam hamile, canının çektiğini alıp faceye atıyor fotoğrafını. Altına da 'canı ceken olur diye dusunmuyor musun' yazmis gecenlerde biri. Kiz 'canı çeken gitsin alsın' deyip haşladı bi de adami:KK45: Yani onların yaptığı normal anacım, biz anormal yaşıyoz. Biz fotoğraf atmıyoruz ya aç geziyoruz zannediyordur belki öyleleri:KK53:

Kendi adıma konuşayım biz kocamla gerçekten mutluysak o sırada harika vakit geçiriyorsak o anı paylaşmak millete göstermek aklımıza bile gelmez. Çoğu insanda öyledir diye düşünüyorum. Foruma bile girmem kocam benleyse. Bide nazar var kızkardeşim korkarım ben yani. Kısacası senin o çok mutlu arkadaşların büyük bir ihtimalle mutlu değil bu şekilde kendilerini kandırıyorlar arkadaşım sen onların pembiş kalpli görgüsüz hayallerine özenme :KK69:

aslında cok mutsuzdur o ama boyle yaparak kendini ve cevresindekileri kandırmaya calısıyordur ben flort zamanımda da yapmadım evliyken de arada bir sairlerden sozler paylasırım oda begendigimden benim kocamda boyle falan filan yazmaya gerek duymam..benimde bir tanıdık var kız sevgilisine ölüyo resmen kimsenin dıs gorunusu yargılamam ama adamdaki ego tipinden 10 kat fazla niye kız sisiriyo surekli gorsen vay be bu kız nasıl ask yasıyor dersin ama kızın annesine sen karısma kaynana diyen halasına hakaret eden bir adam yani orda yazanlara hic inanmıyorum yasıyorsanız askınızı birazda icinizde yasayın yahu

Gerçekten evliliğinde çok mutlu olamazmi?Benim var öyle bir akrabam.eşini deli gibi seviyor 25 yıldır evliler ve eşine iltifat dolu sözcükler kullanır mutluluk pozları paylaşır vs..gerçekten tanıdığım için kimseye nispet için yapmadığını biliyorum.sadece mutluluğunu paylaşmak istiyorum o kadar. Bizler burada dertlerimizi paylaşmakta ne kadar özgürsek insanlar kendi özel platformlarında mutluluklarını paylaşmakta o kadar özgür.
Belki kıskandırmak için bunu yapanlar olabilir ama ciddiye almazsınız olur biter..büyütülecek birşey değil bu..

Dem
Hayır bir de bu buldumcuklar nerde? Bana niye hiç denk gelmiyor "ben evliyim siz bekar çatlayın patlayın" yazan hatunlar?

Demet Akalın
İrem Derici ve niceleri :kızgın: İrem Derici kadar buldumcuğunu hiç görmedim, allahım nasıl yapışmış o adama...boşanmayı nasıl kabul etti çözemedim.

Konu sahibesi neden sosyal medyayı bu kadar ciddiye alıyorsunuz ne gerek var...o onu sildi o bununla resim koydu derken bana çok çocukça geliyor. Sanal yaşamaya ne gerek var gerçek hayat varken , gerek yok bence.

Çok garip olay bunlar bende anlam veremem. Tabi'ki insanlar mutlu anlarini koyucaklar kavga ederken veya birbirini tokatlarken koymucaklari için :) Bazilari gerçekten abarti utanmasalar çocuk nasil yapilir canli canli göstericekler diyebilirim ...

Burada sizi ilgilendiren bir durum yok. Herkesin hayatına kimse karışamaz. Dileyen belli bir çerçevede dilediğini paylaşır, rahatsız oluyorsanız bakmayın/takip etmeyin.

Bir arkadaşım var erkek, bir gün bana dedi ki :

feysde bir kızın fotosuna kocişimle pompiş queyfi diye yorum yazdım beni arkadaşlıktan attı :KK70:

Ben de dedim iyi yapmışsın. :KK70:

Kocişimle kahvaltı keyfi yazan ortaokul arkadaşımla da ben dalga geçtim beni arkadaşlıktan attı bu herife uydum ben de:KK49:

Pıtırcıklar gayet eğlenceli bence yalnız kafa bulunca arkadaşlıktan atıyorlar o biraz sıkıntı.:halay:

Back
X