Merhaba arkadaşlar lütfen bi fikir verin canım çok yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum eşim bundan bir kac ay once açmıs olduvu bir instagram sayfasi vardi dogal mekan fotograflarini cekip paylasiyor takipci edinmeknicinde istek atiyor ve ya taki ediyor hala sayfasi mevcut bi gun icime bi şuohe dustu telefonu sifreliydi zaten bana soylemek istwmiyordu bende instagramdan baktim kimleei takip ediyor kimleri begeniyor bi kadin vardi bakimli felna bunu fotograflarini bastan sona begenmis bende tartistum felan neyse sifresini versi ama bu seferde eve geldigi zaman instagrami siliyor evden cikarken geei yukluyordu telefonunu kintrol ediyordum ama bisey yoktu bunun icindetartistik ben yine bikacgun konusmadim sinra ozur filan diledi ama bi aciklama yapmadi neyse dedim ustu kapandi bu benim sayfasinda yorum yapmama izin vermiyor kalpli felan emoji koymama izin vermiyor ama bi baktim ki heleni adinda biri kalpli emoji yorumlamis benimkide begenmis bende msj attim benim atmama izin vermiyirsun ama bilmemneleein yorumlarini begeniyorsun diye ve sim 3 gundur konusmuyorum icimden gelmiyor soguyorum sanki güvenimi sarstı
ne yapmalıyım k